Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Auto weg doen

<<

Anoniem12

Bericht 09 Sep 2013 13:54

Re: Auto weg doen

Je kan op Marktplaats kijken waar andere mensen 'jouw' auto voor te koop hebben staan met dezelfde opties en km's, bouwjaar ;). Dan kan je daarna je prijs bepalen.
<<

Birdie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2025

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:20

Bericht 09 Sep 2013 16:40

Re: Auto weg doen

Kan je niet een paar weken of een maandje testen hoe het bevalt? Dus: de auto niet gebruiken, hoe verleidelijk het ook is. Misschien niet een volledige vergelijking met als je je auto verkocht hebt, maar je krijgt dan wel een idee hoe het zal zijn.
Vorige

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers