Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Floradix of ijzertabletten?

<<

Annemie

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1377

Geregistreerd: 03 Sep 2013 17:01

Woonplaats: Achterhoek

Bericht 06 Sep 2013 12:01

Floradix of ijzertabletten?

Aangezien mijn hb gehalte veel te laag is door de bevalling heb ik ijzertabletten voorgeschreven gekregen, maar mijn ontlasting is nu steeds keihard, wat ontzettend pijn doet met naar de wc gaan. Nu lees ik wat dingen over Floradix, dat dat ook goed ijzer aanvult en je minder last hebt van verstopping. Iemand daar ervaring mee? En waar kun je dat kopen? Wat is fijner, vloeibaar of tabletten?
Zoon: 26-06-2010
Zoon: 25-08-2013
<<

Anoniem124

Bericht 06 Sep 2013 12:03

Re: Floradix of ijzertabletten?

Floradix (vloeibaar) vond ik fantastisch spul! Ik heb een week lang ijzertabletten geslikt en werd daar echt suuuuper beroerd van, kon ik niet verdragen. Floradix kreeg ik al direct aan het kraambed en werd ook door de verpleegsters aangeraden.

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers