Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Slogan shirt WK

<<

Koko

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3069

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:23

Bericht 05 Sep 2013 15:08

Slogan shirt WK

Ik heb creatieve geesten nodig!

Over een kleine maand gaan wij met z'n 8en naar het WK turnen, we gaan de hele week supporteren. Nu willen we een T-shirt laten bedrukken, een oranje, zodat ze toch zien dat we voor Nederland zijn. We willen hier iets leuks op zetten, maar mijn creativiteit laat me in de steek!

We willen niet direct iets van 'Hup Holland Hup', want dat is zo afgezaagd. Aan de ene kant willen we iets leuks om te laten zien dat we voor Nederland zijn, maar dat doet die oranje kleur al wel. Het moet natuurlijk wel iets met turnen te maken hebben en er mag ook best een party-aspect in zitten. Het is voor ons die week aan de ene kant turnen kijken en aan de andere kant biertjes drinken en feesten. Het mag dus echt wel een grappige, dubbelzinnige en gevatte slogan zijn.

Het lijkt ons wel het leukst om het in het engels te drukken, want dan begrijpt het hele sportpaleis onze shirts.

Lastig, maar iemand enig idee?
<<

Ramses

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 133

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:39

Bericht 05 Sep 2013 15:20

Re: Slogan shirt WK

Jammer dat het engels moet zijn, anders had me 'Partijtje Flexibel' wel wat geleken.. In het Engels klinkt dat toch een stuk minder! ;)

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers