Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Playmobil

<<

Koekiemonster

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 140

Geregistreerd: 02 Sep 2013 22:29

Bericht 04 Sep 2013 22:31

Playmobil

Vanaf welke leeftijd kreeg jullie kindje playmobil?
Ik heb nu voor vakantie 3 doosjes met een poppetje en iets erbij gekocht maar vraag me af vanaf wanneer ze er leuk mee kunnen spelen. En wat is dan leuk voor een meisje om te hebben? Ik zie een meeneem huis of prinsessen iets maar is dat wel stevig of niet echt?
Ze word eind van het jaar 3 dus dan zou ik voor haar verjaardag en feestdagen misschien wat grotere dingen kunnen vragen.
<<

Anoniem16

Bericht 04 Sep 2013 22:34

Re: Playmobil

R heeft een hoop gekregen van mijn collega en speelde daar meteen veel mee. Hij was toen net drie.

Dat meeneemhuis is leuk!
<<

Anoniem5

Bericht 05 Sep 2013 08:02

Re: Playmobil

Mijn dochter heeft voor haar tweede verjaardag het meeneemhuis van playmobile gekregen, maar daarvoor speelde ze bij mij ouders al met mijn oude meeneemhuis. Inmiddels hebben ze al wel meer verzameld van playmobile.
<<

Anoniem5

Bericht 05 Sep 2013 08:04

Re: Playmobil

Coco schreef:Mijn dochter heeft voor haar tweede verjaardag het meeneemhuis van playmobile gekregen, maar daarvoor speelde ze bij mij ouders al met mijn oude meeneemhuis. Inmiddels hebben ze al wel meer verzameld van playmobile.

Ik vond het meeneemhuis van nu overigens niet zo geweldig, hij valt regelmatig los van elkaar, bij mijn oude zit hij gewoon echt vast en kan die niet uit elkaar, alleen open en dicht.
<<

meisje

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 748

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:09

Bericht 05 Sep 2013 09:03

Re: Playmobil

Mijn dochter heeft afgelopen weekend veel van playmobil gekregen, ze is 2 geworden.
De oudste, van 3.5, speelt er ook heel veel mee. Hier is het dus een succes.
Ze hebben veel losse dingen, maar ook het een en ander van de prinsessen en fairies.
💜💜💙💙
<<

Liadan

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3228

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:10

Bericht 05 Sep 2013 09:33

Re: Playmobil

Mijn dochter kreeg playmobil toen ze 4 jaar werd, maar ze had er veel eerder ook al wel mee kunnen spelen. Mijn zoon speelt er mee vanaf dat hij ruim 1,5 was. Hij vindt vooral het zwembad heel leuk (en dan natuurlijk als ik er water in gedaan heb) en de speeltuin vindt hij ook leuk.
<<

Anoniem255

Bericht 05 Sep 2013 10:53

Re: Playmobil

Mijn dochter kreeg met 2½ haar eerste Playmobil.
Vanaf die tijd speelt ze daar volop mee.

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers