Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Thailand & Laos tips

<<

Bacio

Kwebbel

Berichten: 450

Geregistreerd: 04 Sep 2013 20:38

Bericht 04 Sep 2013 20:42

Thailand & Laos tips

Ik ga deze winter naar Thailand en Laos (3 weken). Ik ben in beide landen al eens eerder geweest.

We willen naar de duizend eilanden in Laos en daarna chillen op een eiland in Thailand. Ik ben al op Ko Tao, Phangan en Phi Phi geweest. Het liefst dus naar een ander eiland. Welk eiland zou jij aanraden en waarom? Ik vond de stranden van Phangan bijvoorbeeld een beetje tegenvallen.
<<

mevrouw Stemband

Kletskop

Berichten: 554

Geregistreerd: 06 Sep 2013 08:19

Bericht 22 Sep 2013 20:12

Re: Thailand & Laos tips

Ik ben op Phuket en Phi Phi geweest, en vond Phi Phi echt zooooveel mooier!
We hebben daar meerdere keren gehoord dat Krabi heel erg mooi schijnt te zijn. Wegens een overvol reisschema zijn we daar helaas niet aan toegekomen, maar misschien kan je daar informatie over opzoeken.

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers