Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Groot leeftijdverschil in relatie

<<

Anoniem75

Bericht 19 Sep 2013 15:50

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

SarahKey waarom vond je dat niet leuk? (Mag evt via pm)
<<

Anoniem60

Bericht 19 Sep 2013 15:54

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

Ik ben daar ook wel benieuwd naar SarahKey!

Mijn man en ik schelen overigens ook meer dan 20 jaar. Soms lopen dingen nou eenmaal zou.

Wat me bij Peter Jan Rens vooral stoort is dat het allemaal zo breed uitgemeten wordt, waardoor het op mij nogal nep en overdreven overkomt.
<<

JustMeDaan

Major Yipyapper

Berichten: 2547

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:39

Bericht 19 Sep 2013 15:57

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

Tussen mijn ouders zit 11 en half jaar, maar ik kan me er niet aan storen. Zelf heb ik ook wel eens een 12/14 jaar verschil gehad tussen mij en de man die ik wel zag zitten. Maar met die mannen is het nooit tot een relatie gekomen. Nu zit er 4 jaar tussen mij en mijn vriend. Hij is ouder.
D. 💙14-01-2019💙
<<

Merel

Noob

Berichten: 45

Geregistreerd: 02 Sep 2013 10:26

Bericht 19 Sep 2013 20:21

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

Mijn ouders schelen meer dan 20 jaar en ik heb dit juist als heel leuk ervaren. Mijn vader is de rustige, wijze factor van ons gezin en ik vraag hem dan ook graag om raad. Hij is nog heel geïnteresseerd in alles en ik kan enorm met hem lachen. Mijn moeder is nog heel jong en hip en met haar kan ik bijvoorbeeld heel leuk winkelen, lekker wijntjes drinken en kletsen. Samen zorgen ze echt voor een heel warm en gezellig thuis. Ik ben al jaren het huis uit maar ik kom er nog heel graag. Ik heb echt "the best of both worlds" wat mij betreft.

Zelf heb ik ook wel eens iets gehad met een wat oudere man. Geen probleem. Leeftijd zegt niet zoveel vind ik. Als je maar gelukkig samen bent en er geen scheve verhoudingen zijn.
<<

Anoniem123

Bericht 20 Sep 2013 12:51

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

*weg*
Laatst gewijzigd door Anoniem123 op 24 Sep 2013 08:33, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem60

Bericht 20 Sep 2013 13:47

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

SarahKey, het is geen kwestie van op zoek gaan naar iemand die een stuk ouder is, maar iemand tegenkomen waar je verliefd op wordt, waarbij je je op je gemak voelt, waarvan je voelt dat hij bij je hoort. Dat overkomt je en natuurlijk kun je er voor kiezen om die gevoelens te negeren, maar misschien heb je er dan wel voor altijd spijt van. Zo voelt het bij mij en dat is ook de reden dat ik bij mijn man ben. Hij maakt mij en onze kinderen gelukkig, hij is ondanks zijn leeftijd een superleuke, sportieve en actieve vader. Leeftijd zegt niet alles.

Jouw vader was zelf ook nog niet zo oud toen hij overleed, ik denk niet dat je ouders hier van tevoren rekening mee hadden gehouden.
<<

Anoniem17

Bericht 20 Sep 2013 13:51

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

SarahKey, sommige dingen kun je nou eenmaal niet plannen, die gebeuren gewoon.

Mijn moeder had een man die 5 jaar ouder was als zij. Toch kwam ze op haar 29e alleen te staan met een peuter en een kleuter omdat ze weduwe was geworden.
Mijn vriendin is 25, en haar vriend is ook 5 jaar ouder. Hij leeft weliswaar nog, maar toch is ze hem kwijt.

En wat Fem ook zegt, ik denk dat niemand echt op zoek gaat naar een oudere man. Soms wordt je nou eenmaal verliefd.
<<

Anoniem12

Bericht 20 Sep 2013 14:14

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

Fem schreef: Hij maakt mij en onze kinderen gelukkig, hij is ondanks zijn leeftijd een superleuke, sportieve en actieve vader. Leeftijd zegt niet alles.

Eens.

En andersom kan ook gewoon een jonge vent geen actieve vader zijn. Daar hoef je niet persee oud (en versleten) voor te zijn.
<<

Anoniem60

Bericht 20 Sep 2013 14:34

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

Eens Rush, er zijn ook zat bankhangende bierdrinkende Playstationverslaafde mannen van 30.
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 20 Sep 2013 15:03

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

Anderzijds is het toch heel logisch dat SK gevoed wordt door haar eigen ervaring. Ik kan me wel voorstellen dat ze er zo over denkt eigenlijk, of het nu 100% terecht is of niet.
L2014 & H2017
<<

Anoniem123

Bericht 20 Sep 2013 19:27

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

Nee je gaat idd niet op zoek, maar als ik iemand tegen zou komen die véél ouder is dan zou ik hem toch laten lopen. Hoe verliefd ik er ook op zou worden, voor mij is zoveel leeftijdsverschil echt een afknapper.

En mijn man is geen 30 jarige playstation speler gelukkig of iets wat daar maar op lijkt. Mijn man is een vader wat ik vroeger als kind graag gezien had.

Maar ik snap wel dat een ander wel gelukkig kan zijn met een oudere man. No hard feelings.
Laatst gewijzigd door Anoniem123 op 24 Sep 2013 08:34, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem75

Bericht 20 Sep 2013 19:43

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

SarahKey wat ontzettend triest dat je al zo jong je vader hebt verloren en je moeder zo vroeg weduwe is geworden. Dan is je vader maar 64 geworden als ik het goed lees. :(
<<

Anoniem60

Bericht 21 Sep 2013 06:56

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

mzcharlotte schreef:Anderzijds is het toch heel logisch dat SK gevoed wordt door haar eigen ervaring. Ik kan me wel voorstellen dat ze er zo over denkt eigenlijk, of het nu 100% terecht is of niet.


Dat kan ik me ook voorstellen hoor, want dat is haar ervaring. Ik wilde alleen maar aangeven dat dat dus niet de enige ervaring is. En dat het zo niet hoeft te zijn.

SarahKey, ik zeg ook nergens dat jouw man een bankhangende Playstationspeler is toch? Ik zeg alleen dat dat volgens mij niet zoveel met leeftijd te maken heeft.
<<

Anoniem123

Bericht 21 Sep 2013 10:11

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

Razz schreef:SarahKey wat ontzettend triest dat je al zo jong je vader hebt verloren en je moeder zo vroeg weduwe is geworden. Dan is je vader maar 64 geworden als ik het goed lees. :(


Ja klopt, veel te vroeg. Kan soms best een beetje jaloers zijn op mensen van mijn leeftijd die beide ouders nog hebben en ook actieve ouders. Had dat ook nog zo graag gewild. Maar ik heb nog een actieve lieve moeder.

Fem: het woordje bankhangende had ik ook niet gezegd :nerd:
En ik denk dat iedereen wel kijkt vanuit zijn eigen ervaring. En dan kies je wat voor je eigen werkt.
<<

Lady starstruck

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1716

Geregistreerd: 01 Sep 2013 12:18

Bericht 21 Sep 2013 21:32

Re: Groot leeftijdverschil in relatie

SK uit jouw verhaal spreken ook geen enkele vooroordelen gelukkig. Maar ik sluit me aan bij wat de rest eigenlijk al zegt. Als ik het op mijzelf betrek. Mijn vriend is 12 jaar ouder, en toen met hem kreeg heb ik er niet bij nagedacht dat mijn toekomstige kinderen weleens een oudere vader konden krijgen. Nu heb ik 12 jaar met hem en ik ga hem niet aan de kant schuiven omdat hij zovele jaren ouder is. Mijn vader en moeder scheelde een half jaar. En mijn vader is ook heel jong overleden (52 jaar) dus het zegt niks. Ik heb eerlijk gezegd liever een oudere ervaren vader voor mijn kinderen dan een jongere minder ervaren vader. Maar dat is voor ieder persoonlijk. Ik heb ook nooit op mannen gevallen van mijn eigen leeftijd.
Rock n roll you can't learn it, you just live it
Afbeelding

Afbeelding
Vorige

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers