Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Iemand verstand van tablets?

<<

Anoniem64

Bericht 04 Sep 2013 17:30

Iemand verstand van tablets?

Iemand die mij even snel kan helpen?

Wij hadden en Yarvik Xenta 10 inch tablet, deze kreeg een mankement en bleek niet te repareren.
Nu heb ik net een andere gekregen, kom ik thuis, is het echt een hele andere, volgens die man een snellere, maar ik als leek betwijfel dat. Ik kan het mishebben, dus ben even benieuwd naar jullie mening.

Ik heb nu een Viewpia TB210 gekregen, sowieso al een kleiner scherm, het Android systeem is 4.0 en we hadden 4.1.1. Ok, deze schijnt te upgraden zijn naar 4.1, maar toch betwijfel ik het hele verhaal.

Wie helpt mij even verder? Anders sta ik morgenvroeg meteen weer in de winkel namelijk!
Laatst gewijzigd door Anoniem64 op 04 Sep 2013 18:10, in totaal 2 keer gewijzigd.
<<

Happydobby

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3343

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:09

Bericht 04 Sep 2013 17:37

Re: ieman verstand van tablets?

ik zou teruggaan en dezelfde eisen.
M:21072011
J :08012014

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers