Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wat wil jij?

<<

Saga

Major Yipyapper

Berichten: 5102

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:12

Bericht 06 Sep 2013 16:59

Re: Wat wil jij?

Geen geldzorgen meer.
Ik heb geen schulden ofzo, maar het is iedere maand wel passen en meten om financieel uit te komen. Lijkt me heerlijk om dat niet meer te hebben!

En ik wil zo graag dat mijn schouder echt geen pijn meer doet zodat ik het werken wat beter vol kan houden en daarnaast ook nog kan motorrijden.
10.04.17
<<

Mika

Noob

Berichten: 58

Geregistreerd: 01 Sep 2013 22:03

Bericht 07 Sep 2013 13:17

Re: Wat wil jij?

De loterij winnen. Geen miljoenen maar gewoon een ton ofzo, dat we een rottige lening kunnen aflossen en es een fatsoenlijke auto kunnen kopen.
Carpe Diem!
Vorige

Terug naar Algemeen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers