Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Zindelijk worden en hoe verder?

<<

Koekiemonster

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 140

Geregistreerd: 02 Sep 2013 22:29

Bericht 04 Sep 2013 14:47

Zindelijk worden en hoe verder?

Overdag thuis is onze dochter zo goed als zindelijk. Maar hoe kan ik dit nu het beste aanpakken met het middagslaapje, de nacht en als ik weg ga? Wanneer ga je helemaal zonder luier?
<<

Anoniem103

Bericht 04 Sep 2013 15:19

Re: Zindelijk worden en hoe verder?

J. is ook zindelijk aan het worden. Thuis is hij altijd zonder luier. Als we weggaan steeds vaker zonder, ik heb dan wel een potje bij me of een luier zodat hij op het potje kan als hij moet plassen of ik doe hem een luier om als het echt niet anders.
's nachts laat ik voorlopig zo, soms roept hij wel als hij moet plassen maar meestal slaapt hij gewoon door. Als hij overdag echt goed zindelijk is ga ik hem 's avonds even wakker maken om te plassen denk ik.
<<

Koekiemonster

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 140

Geregistreerd: 02 Sep 2013 22:29

Bericht 04 Sep 2013 16:42

Re: Zindelijk worden en hoe verder?

Naar visite ofzo kan ik wel een potje oid meenemen maar als we eens wat boodschapjes gaan doen op t dorp dan ben ik wel eens 2 uur weg dan word het al weer wat lastiger omdat je natuurlijk niet in alle winkels kunt plassen.
<<

snoezel

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1129

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 04 Sep 2013 17:13

Re: Zindelijk worden en hoe verder?

In veel winkels kan je gewoon plassen hoor! Gewoon even vragen, vaak zijn ze achter.

Verder heb ik gewacht tot ze het zelf aan kon geven en ook kon wachten (dus niet meteen terplekke hoefde). Ik liet haar plassen voor we weggingen en dat gaat eigenlijk sinds het begin goed.

Middagdutje krijgt ze luier om als ze wil, zo niet dan niet. Tig keer zeggen dat potje naast haar bed staat. Nachten gingen te vaak mis (met totaal huilend meisje tot gevolg), dus daar zijn we even mee gestopt.
Afbeelding

Afbeelding

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers