Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Waar wordt je kind helemaal blij van?

<<

Parisienne

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3787

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:55

Bericht 04 Sep 2013 10:17

Re: Waar wordt je kind helemaal blij van?

Mijn dochter wordt heel blij van de 'mascottes' hier op de camping, Luc en Lily. Elke avond spelen ze een toneelstuk en elke avond kijkt ze er weer naar uit. Zie hier:

-
Laatst gewijzigd door Parisienne op 04 Sep 2013 18:38, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem275

Bericht 04 Sep 2013 13:34

Re: Waar wordt je kind helemaal blij van?

ik kan T met vanalles blij maken, maar het meest blij wordt hij als we vertellen dat we naar opa & oma of de tante's gaan!
L maak ik vooral blij door een liedje te zingen en met hem te spelen. ook wordt hij erg blij van zijn broer! <3
<<

Anoniem72

Bericht 04 Sep 2013 13:45

Re: Waar wordt je kind helemaal blij van?

.
Laatst gewijzigd door Anoniem72 op 10 Dec 2014 20:38, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

anoniem39

Bericht 04 Sep 2013 13:52

Re: Waar wordt je kind helemaal blij van?

Mijn M. word blij van eten, zingen en muziek (vooral van kusjesdag van K3), van gek doen, dus op haar buik blazen, in haar nek blazen, kietelen, ze schaterd het dan uit, met haar dansen. Oh en die bruine beer op Ned. 3 vind ze geweldig. Hoe heet die ook alweer?
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers