Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


najaar 2013 mama's!

<<

Fenix

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 94

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:20

Bericht 04 Sep 2013 12:09

Re: najaar 2013 mama's!

Stitch: Dat is schrikken! Nu snel de laatste dingetjes nog in orde maken en dan van de week ben je al mama! Succes in ieder geval, ik zal aan je denken.

Pien: jij ook succes meid. Ik kan me zo goed voorstellen dat het rust geeft dat je doorgestuurd bent. Het stelt mij ook een inimini beetje gerust dat er bij mij vanaf 37 weken gekeken gaat worden.

Kwebbeltje : Je zit er ook al zo doorheen. We zijn helaas niet de enige. Zou het toch door de warme zomer komen?

Excogenesis: Ik was voorheen s.amantha. Wat naar dat trekkende gevoel in je navel en dat dat je ongerust maakte.

Valerie en Filoria: Voor jullie het weten is het zover hoor;) nog even geduld.

Novalee: Ik zou ook kribbig worden als iedereen zenuwachtig is en vragen gaat stellen. Daarom heb ik niemand verteld dat ik waarschijnlijk ingeleid ga worden.
Spannend.... We wachten af!

Dolphinne: Hoe was het bij de vk?

Ik ben langzaamaan bezig het ziekenhuis koffertje in te pakken. Ondertussen moet er nog van alles gedaan worden.
Gelukkig hebben we gister de proefdruk van het geboortekaartje binnen gekregen. Die is prachtig. Kan ik weer wat afstrepen van het lijstje.

Mijn hondje is net gecastreerd dus die ga ik maar weer ophalen. Arm kindje! Heeft nu een rompertje aan, haha
L.ivia E.smee 26-9-2013
<<

Fenix

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 94

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:20

Bericht 04 Sep 2013 12:13

Re: najaar 2013 mama's!

Oeps inmiddels was er al weer heel wat bijgeschreven. Daar reageer is straks op!
L.ivia E.smee 26-9-2013
<<

_Jet

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 151

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:56

Bericht 04 Sep 2013 12:31

Re: najaar 2013 mama's!

Ik heb de laptop weer eens aangeslingerd. Lees wel mee op mijn telefoon, maar reageren via dat ding vind ik altijd zo'n gedoe.

@Catgirl --> Heel herkenbaar dat draaien in bed, pfff wat een gedoe hè?! Wat fijn dat de kleine lekker naar beneden ligt. Ik denk dat de kleine hier later komt, de eerste zat met 41 weken ook nog prima. Aangezien ik morgen uitgerekend ben weet ik nu wel zeker dat de kleine later komt ;)

@Kwebbeltje --> Ik had het rond de 36 weken ook echt helemaal gehad hoor, maar helaas de kleine zit er nog steeds in.
Succes morgen met de groeiecho.

@Stitch --> Goed bezig geweest met je lijstje! Ik heb ook een douchekruk ;) Na de bevalling van S was ik aardig wat bloed verloren en kostte douchen me heel veel moeite, dus ik ben nu blij dat ik er 1 heb (voor de zekerheid). Nu gebruik ik hem voor S met het tandenpoetsen, staat ze lekker hoog en kan ik er beter bij :D
Groot gelijk dat ze geen risico willen nemen. Ik kan me goed voorstellen dat je nu overdonderd bent. Alvast veel succes voor dinsdag! * Dikke knuffel*

@Suus --> Wat fijn dat de controle bij de vk weer goed was. Gelukkig was in het ziekenhuis ook alles goed en doet de kleine het ook goed.

@Novalee --> Ik hoop ook voor je dat de afspraak voor volgende week niet meer door hoeft te gaan voor je. Hopelijk dient de kleine zich snel aan. Herkenbaar trouwens van de omgeving, hier zijn er ook meerdere druk mee bezig. Inderdaad goed bedoeld, maar soms grrr....

@Exo --> Wat vervelend dat het niet zo lekker gaat met je. Herkenbaar het slechte slapen, maar de pijnlijke buik rondom de navel herken ik niet. Gelukkig kun je morgen bij de vk terecht. Hopelijk is het geen breuk en ben je snel van de pijn af, sterkte!

@Star --> Wat ontzettend vervelend zeg. Ik hoop dat je bloedingsvrij blijft en de kleine nog even lekker kan groeien en blijft zitten. Rustig aan! Dat moet een fijn gevoel zijn dat je de 32 weken in ieder geval hebt gehaald!

@Pomodori --> Wat fijn dat L goed groeit en dat het langzaam aan met jou ook steeds beter gaat. Hopelijk ben je snel weer de oude.

@Nillis --> Hopelijk ziet de proefdruk eruit wat jullie ervan verwacht hadden. Hoe was het bij de vk?

@Fenix --> Wat vervelend dat het niet goed gaat. Dat is al vlot vanaf 37 weken, dat doen ze hier niet zo snel. Wat fijn dat het gelukt is om toch een goede, flexibele gastouder te vinden.

@Bruintje beer --> Hoe vindt je meisje het op school? Al druk bezig met van alles lees ik wel. Hoe is het met jou zelf?

@Pien --> Spannend Pien! Hopelijk dient de kleine voor die tijd zichzelf nog aan.

@Aardbei --> Alvast een hele leuke en mooie trouwdag toegewenst!

@Dolphinne --> Voel je je als iets beter? En heeft je meisje netjes haar eigen lijntje gevolgd?

@All --> Ik had de afspraak voor afgelopen maandag in het ziekenhuis afgezegd, omdat het goed vol te houden is als ik maar tussendoor voldoende ga liggen. Morgen alweer de uitgerekende datum, maar ik heb het gevoel dat de kleine er volgend jaar nog in zit. Bij S met 41 weken in laten leiden en die zat ook nog heerlijk, zat nog helemaal onder het huidsmeer. Ik had aan de vk gevraagd of ze eventueel met 41 weken zouden strippen, maar dat doen ze niet. Ze hebben meer negatieve ervaringen met strippen dan positieve. Maandag weer naar de vk en dan belt ze voor me naar het ziekenhuis om een afspraak te maken om me met 41 weken in te laten leiden. Hopelijk is dat niet nodig, maar ik heb er een hard hoofd in dat de kleine zichzelf spontaan aandient.

Mijn broer is vandaag met S naar de Linnaeushof en ik krijg echt allemaal leuke foto's binnen. Heerlijk weer natuurlijk en ontzettend rustig. Er is ook een soort waterpark, dus zwemkleding mee en S heeft volgens mij de tijd van haar leven. Voor mij vandaag dus een heerlijke rustige dag. Mijn vriend heeft nog vakantie (tot de 16de) en verder komt mijn moeder regelmatig wat in het huishouden doen en neemt ze iedere keer de was mee. Zo blij met haar!

Fijne dag allemaal!
<<

Dolphinne

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2388

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:39

Bericht 04 Sep 2013 13:40

Re: najaar 2013 mama's!

De echo was goed vanochtend. Ze is nog steeds klein, maar volgt wel haar eigen lijntje.
Ze lag nu in een stuit, daardoor was het hoofdje ook kleiner (bijna 2 weken te klein). Maar gemiddeld met de meting van het buikje en bovenbeentje was het totaal een week kleiner.
De doorbloeding vd navelstreng was ook goed, net als mijn bloedvaten naar de baarmoeder en het Hb gehalte van de baby.

Over 2 weken moeten we nu weer terug komen. Weer een nieuwe groeiecho. Maar we moesten ons nog steeds geen zorgen maken.

Nog een mooie foto meegekregen van het gezichtje:
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11087

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 04 Sep 2013 14:28

Re: najaar 2013 mama's!

@ Star: We wilden de bevalling heel graag thuis doen, maar het was al duidelijk dat dat niet ging gebeuren, omdat ik sowieso al aan de ctg moest. Maar eerst mocht mijn eigen verloskundige de bevalling gaan doen in het ziekenhuis (zolang alles normaal zou gaan), maar dat zit er nu helaas niet meer in.
Wat ontzettend fijn dat je de 32 weken nu bereikt hebt! Hopelijk blijft het gewoon goed gaan nu.

@ Stitch: Ik kan me je gevoel best voorstellen hoor, gelukkig duurt dinsdag nog even! En mocht de kleine toch nog voor die tijd komen, is dat ook wel weer fijn toch? Dan hoef je in elk geval niet ingeleid te worden. En die pakjes kan je natuurlijk ook laten halen door bijvoorbeeld je ouders ofzo :) Gelukkig vermaakt Guus zich nog prima in je buik!

@ Exo: Vervelend van die pijn bij je navel! Maar gelukkig voel je je vandaag verder wel beter. Wat hormonen al niet met je doen ;)

@ Catgirl: Ik slikte inderdaad al medicijnen voor mijn bloeddruk, voor de zwangerschap al. Alleen omdat het de hele zwangerschap zo goed ging en ik echt maar heel weinig medicatie nodig had, mocht mijn eigen verloskundige de bevalling gaan doen. Dat zit er nu helaas niet meer in.
Fijn dat je klaar bent met de voorbereidingen. Dat lopen zwaarder wordt is erg herkenbaar. Ik ga straks lekker op de fiets naar de supermarkt, vind ik zelf fijner momenteel :)
De hik voel ik meestal trouwens heel laag in mijn buik.

@ Fenix: Fijn dat de proefdruk zo mooi is! Succes met de rest van de voorbereidingen!

@ Dolphinne: Fijn dat de echo goed is en ze haar eigen lijntje netjes volgt.

@ all: Mijn bloeddruk is momenteel nog steeds wat aan de hoge kant, maar niet meer zo hoog als gisteren, ik zit nu in elk geval onder de 140/90. Hopelijk moet mijn lichaam gewoon nog een beetje wennen aan de nieuwe hoeveelheid medicatie en is de bloeddruk morgen weer wat beter. Dan moet ik ook weer voor controle naar het ziekenhuis.
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Anoniem315

Bericht 04 Sep 2013 14:41

Re: najaar 2013 mama's!

Dolphinne, wat een geruststelling! En een prachtige foto <3

Fenix, bedankt voor je bekendmaking. Ik had het echt niet door :oops:

Jet, hopelijk komt het spontaan! Lijkt me vervelend dat je zo lang zit te wachten.
<<

Anoniem11

Bericht 04 Sep 2013 15:01

Re: najaar 2013 mama's!

kwebbeltje schreef:
RioolSpook schreef:
kwebbeltje schreef:Hello ladies,Nou, ik herken het wel hoor! Ben het vanaf week 34 al helemaal zat. Toen ze met week 36 begonnen over inleiden kon ik ook alleen maar denken: JAAA, NUNUNU! Inmiddels ben ik op week 39 en heb ik het gevoel dat het pas gaat komen op 42 weken ofzo.

Gaan ze je nog inleiden of wachten ze het nu af? Ik hoop voor je dat je snel gaat bevallen!


Niet inleiden, afwachten helaas. Heel raar als ik dan het verhaal van Stitch lees. Hier precies hetzelfde. Kindje zit onder het onderste lijntje, heb ook al weken wat ontsluiting, heb weinig vruchtwater, maar inleiden; hoooo maar.. Echt vreemd dat ze schijnbaar bij elk ziekenhuis er andere protocollen op nahouden.

Bij elk pijntje van buikpijn hoop ik dat het begint. Vannacht flink wat buikpijn gehad met vlagen, maar nu niks meer.. Zondag zit ik op 40 weken, maar ben die ziekenhuis bezoeken om de dag zo zat.
<<

Catgirl

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 137

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:14

Bericht 04 Sep 2013 15:48

Re: najaar 2013 mama's!

@jet, jij ook alweer bijna 40 weken! Het gaat echt zo snel. Nog steeds geen tekenen? Welke negatieve ervaringen hebben ze met strippen dan? Woon je dichtbij de linneaushof? Is hier ook niet zo heel ver vandaan. Lekker dat je even het rijk alleen hebt!

@dolphinne, gelukkig volgt ze haar eigen lijntje! Mooie foto ook! Blijft bijzonder.

@suus, ah vandaar dat je vk de bevalling niet mag doen. Maar sta je nog wel bij de vk onder controle of dat ook niet meer? Fietsen vindt ik ook zwaar, omdat m. dan mee moet.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11087

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 04 Sep 2013 16:16

Re: najaar 2013 mama's!

Rioolspook, inderdaad raar dat ze bij jou dan nog niets doen. Ik kan me voorstellen dat je het zat bent als je om de dag naar het ziekenhuis moet. Hopelijk besluit de kleine heel snel om te komen!

Catgirl, tot deze week stond ik nog wel bij de verloskundige onder controle. Eigenlijk hadden we gelijk bij het ziekenhuis onder controle gemoeten, maar we hadden zelf een beter gevoel bij de verloskundigepraktijk. Zo lang het goed zou gaan, mochten we daar dus heen en dat hebben we best lang volgehouden dus :) Wel met af en toe een groeiecho in het ziekenhuis trouwens. Maar vanaf nu alleen nog naar het ziekenhuis helaas, onze verloskundige zien we dus pas na de geboorte weer.
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

_Jet

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 151

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:56

Bericht 04 Sep 2013 16:44

Re: najaar 2013 mama's!

@Dolphinne --> Wat goed dat ze wel haar eigen lijntje volgt en dat jullie je geen zorgen hoeven te maken.

@Suus --> Vervelend dat je bloeddruk nog steeds aan de hoge kant is, idd hopelijk morgen weer wat lager.

@Exo --> Ik had dat bij S ook, dan ben je zo blij dat je eindelijk bij 'de' datum bent en dan nog niks. Ik ga er maar vanuit dat het met 41 weken inleiden wordt, dan kan het ook niet tegenvallen.

@Rioolspook --> Ik kan me goed voorstellen dat je die ziekenhuis bezoeken zat bent. Zo was ik er ook automatisch vanuit gegaan dat elke vk wel met 41 weken zou strippen, maar dat is dus ook niet het geval.

@Catgirl --> Nee, helaas nog geen tekenen. Ze zei dat strippen pas helpt wanneer de bevalling al bijna (zo'n 4 uur later) spontaan zou beginnen. Dat het wel 3 dagen kan duren, dat je dan 3 slapeloze nachten voor niks hebt en nog van alles (wat op dat moment heel logisch klonk). We wonen zo'n 1,5 uur bij de Linnaeushof vandaan hoor, dus ze moesten wel een stuk rijden.
<<

Sazzle

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 155

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:48

Bericht 04 Sep 2013 19:24

Re: najaar 2013 mama's!

Hoi Allemaal!

Wat is er ineens veel bijgeschreven. Kan het even niet meer bijhouden. Heb gelezen dat het met een aantal van jullie niet zo lekker gaat.. balen! Vooral omdat het nu ook weer wat warmer word. Hoop dat het allemaal toch een beetje vol te houden is.

Vanuit hier niet zoveel nieuws. Ik voel me eigenlijk prima. Heb weinig kwaaltjes gelukkig. Alleen 's nachts last met draaien en verder wel de hele dag harde buiken, soms wat erger dan de andere keer. Morgen ga ik me lekker laten verwennen bij de pedicure incl. een voet en been massage, heerlijk!
Ik moet nu ook elke week op controle komen, baby is opgemeten vorige week en ligt nog steeds precies op schema. Mooi tussen de lijntjes. Ze ligt met d'r hoofdje naar beneden maar is wel een paar keer van links naar rechts gedraaid. Zolang ze maar niet ondersteboven draait vind ik het prima. Verder staat mijn ziekenhuiskoffertje ook klaar en geloof dat ik alles er wel in heb zitten.
Afbeelding
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11087

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:38

Bericht 05 Sep 2013 09:34

Re: najaar 2013 mama's!

@ Sazzle: Gelukkig gaat het goed met jou :) En met je baby natuurlijk! Geniet lekker van de pedicure vandaag!

Ik ga zo voor controle van mijn bloeddruk naar het ziekenhuis. Hopelijk is 'ie nu een stuk beter. En er zit een muggenbult op mijn buik, de brutaliteit! :P
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Catgirl

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 137

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:14

Bericht 05 Sep 2013 11:17

Re: najaar 2013 mama's!

Sazzle: fijn om te horen dat het goed gaat!

Suus, succes in het zh, hopelijk is je bloedddruk weer een beetje normaal. haha ik had laatst ook een muggenbult op mijn buik, maar dat kon ik niet zien. Kwam er pas later achter toen ik in de spiegel keek.

Ik mag vanmiddag weer naar de vk. Het vervelende is dat mijn man de auto nodig heeft naar zijn werk en ik dus met de bus moet. Ben ik gewoon 2 uur onderweg voor een afspraak van 15 min. En dat met die hitte. Ik durf mn man ook niet met de fiets te laten gaan. Stel dat er wat gebeurt is hij niet zo snel terug. Hopelijk kan ik volgende week weer in de avond terecht bij de vk.
Afbeelding

Afbeelding
<<

nillis

Kletskop

Berichten: 501

Geregistreerd: 03 Sep 2013 09:49

Bericht 05 Sep 2013 11:26

Re: najaar 2013 mama's!

@ Stitch, spannend hoor. Veel succes met alle laatste dingen doen en alles gewoon op je af laten komen. Veel succes.

@ Jet, jij loopt ook nog steeds rond. Succes met de laatste loodjes. Hier verwacht ik ook wel overtijd te lopen, maar heb ik echt wel gevraagd op tijd te beginnen met strippen, want eigenlijk niet meer ingeleid worden.

@ Suus, gelukkig waren alle uitslagen goed.

@ Dolphinne, fijn dat alles nog goed gaat. T was ook een klein meisje, maar is helemaal goed gekomen. Mooie foto

@ Catgirl, heb nog geen jas en schoenen wil dat eigenlijk nog wel uitstellen tot eind sept. Hier ben ik ook druk alles aan het klaarmaken, want vanaf vrijdag mag het hier ook thuis komen. Heel herkenbaar dat de andere lekker aan het uitdagen is, dat doet T ook heel erg.

@ exo, hoe was het bij de vk?

@ all, verder weet ik het even niet meer, maar hier waren de controles gisteren goed. kleine was nog niet echt ingedaald, maar deed het goed en had ook nog genoeg vruchtwater. Zal dus vast ook nog wel even blijven zitten. Gisteren heb ik met mijn moeder de hele tuin gedaan en ben nu de zolder aan het doen en die is ook bijna klaar, dus mijn lijstje wordt korter. Morgen wil ik nog lekker met T gaan zwemmen en verder eigenlijk weinig nieuws. Volgende week mag van mij kleine wel komen. Heb ik wel tijd. Oja de proefdruk was bijna goed, dus dat komt ook in orde.

Fijne dag allemaal en knuffels voor degene die het zwaar hebben.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Yindy

Kwebbel

Berichten: 406

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:34

Bericht 05 Sep 2013 13:41

Re: najaar 2013 mama's!

Goeiemiddag meiden,

Vanmorgen naar de verloskundige geweest,bloeddruk was erg laag. Maar dat wist ik al ben zo duizelig en beroerd.
Ook weer een echo gehad hoofd en buik hebben ze kunnen meten die liepen alle 2 op 35 weken en 1 dag. Benen kon ze niet meten meneer ligt lekker hoog daarmee . Klopt ook wel ligt namelijk recht onder mn borsten. Dus eigenlijk groeir hij nu net onder de middellijn, nu over 1,5 weer controle.
Lees wel mee, maar heb op het moment weinig puf om te reageren

Groetjes
Afbeelding
<<

Marie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2560

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:32

Bericht 05 Sep 2013 14:55

Re: najaar 2013 mama's!

Sterkte voor iedereen hier met deze hitte. Is geen pretje om met dit warme weer hoogzwanger te zijn.
2010: Jij hebt ons papa en mama gemaakt!
* * *
2013: Compleet gelukkig en gelukkig compleet!
<<

Anoniem315

Bericht 05 Sep 2013 18:08

Re: najaar 2013 mama's!

uitkomst bezoek vk: Geen navelbreuk, ook (nog) geen uiteenwijkende spieren (te voelen aan een soort gat, dat er dus niet was. De spieren zijn nog recht). Ik heb enorm sterke spieren en weinig ruimte, omdat ik vrij smal ben, dus het zoekt een weg vooruit en de spieren staan gigantisch onder druk. Ik moet er dus maar mee dealen.
<<

Catgirl

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 137

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:14

Bericht 05 Sep 2013 21:26

Re: najaar 2013 mama's!

Nillis, ow ik dacht dat je al wat gekocht had voor je dochter. Je bent nog lekker actief zo te lezen.

Kwebbeltje, maar de groei daar hoef je je geen zorgen over te maken? Knuffel, hopelijk voel je je snel beter!

Exo, gelukkig geen navelbreuk. Het is een vervelend gevoel maar het wordt wel minder. Bij mij komt het met vlagen, vooral als mijn buik strak staat.

All, vandaag weer bij de vk geweest. Alles goed. De kleine is al ingedaald, daar ben ik wel blij mee. Alleen mijn hb is wat laag. Dus daar moet ik wel aan denken qua eten enzo.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem11

Bericht 06 Sep 2013 07:51

Re: najaar 2013 mama's!

Toch even snel hier melden; vannacht om 0.23 uur ben ik bevallen van onze dochter Alise! Helemaal met alles erop en eraan. Als alles.goed blijft gaan mogen we vandaag al lekker naar huis.
<<

Yindy

Kwebbel

Berichten: 406

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:34

Bericht 06 Sep 2013 08:01

Re: najaar 2013 mama's!

Hier ook gefeliciteerd rioolspook, ik heb een topic voor je geopend!
Afbeelding
<<

Olivia

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3614

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:20

Bericht 06 Sep 2013 08:35

Re: najaar 2013 mama's!

Pien, veel succes vandaag!
19 april 2013 en 18 april 2015

Afbeelding
Afbeelding
<<

nillis

Kletskop

Berichten: 501

Geregistreerd: 03 Sep 2013 09:49

Bericht 06 Sep 2013 09:00

Re: najaar 2013 mama's!

Wat raar had net gereageerd en ook nog een nieuw topic geopend maar ze staan er niet tussen. Nogmaals een poging doen.

@ Rioolspook, hier nogmaals gefeliciteerd met jullie dochter en veel geluk samen.

@ Catgirl, dat is balen dat je met de bus moest. Hoe was het bij de vk? Ik ga volgende week weer op zoek naar een jas. Vind het eigenlijk nog zo vroeg om te kopen. Ik ben inderdaad nog wel actief. heb het idee dat ik wat meer energie heb nu ik verlof heb.

@ Exo, fijn dat het geen navelbreuk is, maar balen dat je die pijn hebt. Hopelijk is het snel over.

@ Pien, succes vandaag.

@ kwebbeltje, fijn dat de echo goed was.

@ all, hier weinig nieuws. Was gisteren wel helemaal kapot na alle werk boven en de hitte, maar goed op na een nieuwe dag. Ga straks lekker zwemmen met T en vanaf volgende week zag ik dat het gewoon 17 gr wordt, dus dat is wel een heel verschil, maar kunnen we weer andere dingen doen. Moet nog een poppenhuis afmaken en de enveloppen schrijven, dus kan me wel weer genoeg bedenken. Succes vandaag iedereen met de laatste dag hitte.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

_Jet

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 151

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:56

Bericht 06 Sep 2013 09:14

Re: najaar 2013 mama's!

Rioolspook van harte gefeliciteerd met jullie dochtertje!! Veel geluk met elkaar.

Sorry even een ego berichtje. Gisteren moest ik me tussen 17:30 en 18:00 melden in het ziekenhuis voor een ctg. Ik had de vk gebeld omdat ik de kleine al even nauwelijks had gevoeld. Het hartfilmpje en de echo waren gelukkig goed. Kleine ligt nog steeds niet ingedaald, gelukkig nog wel voldoende vruchtwater. Voor de zekerheid doen ze vandaag nog een keer een ctg, moet me om 11:30 melden. Gelukkig een koel kamertje waar ik gisteren in lag ;-) Ze hadden met de ctg ook voorweeen gemeten en iedere keer wanneer ik dit in mijn buik voelde gingen idd de groene cijfertjes omhoog! Rond 21:15 zijn de krampen weer verdwenen en heb ik er geen last meer van gehad.
<<

Catgirl

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 137

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:14

Bericht 06 Sep 2013 10:20

Re: najaar 2013 mama's!

Rioolspook, gefeliciteerd! Hopelijk ogen jullie snel naar huis. Ben benieuwd naar je bevalling. Geniet er van!

Nillis, ga je binnen of buiten zwemmen? Wat leuk een poppenhuis. Helemaal zelf gemaakt? Ik merk dat ik juist minder energie heb dan toen ik nog werkte. Komt omdat ik nu wat luier op de bank zit denk ik ;) alles was goed bij de vk. Kleine ligt ingedaald, alleen mijn hb is wat laag, dus ik ga even op mijn eten letten.

Pien, succes vandaag!

Jet, weer succes vandaag. Ik hoop voor je dat het nu snel gaat beginnen. Maar gelukkig was de ctg goed.
Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem144

Bericht 06 Sep 2013 10:34

Re: najaar 2013 mama's!

Rioolspook gefeliciteerd!

Jet, hopelijk duurt het niet meer lang voor jou!

Nillis veel plezier met zwemmen vandaag. Ik ben ook blij dat het volgende week een stuk koeler is haha.

Pien , succes!Ik lig sinds afgelopen nacht weer in het ziekenhuis (4e opname al :( ).
Ik had een kleine bloeding en vanmorgen verloor ik ook nog wat bloed. Nu dus ter observatie weer blijven tot waarschijnlijk minimaal morgenmiddag.Met de baby is alles verder oke ! Ik ben dit echt zo beu ! Voel mij nu ook ontzettend alleen. Man is werken , vriendinnen zijn werken, familie ook. Lig ook nog eens alleen op een verloskamer, maar word straks verhuisd naar een 2 persoonskamer. Hopelijk gaat het meevallen met de hitte, want het wordt hier meestal nogal snel warm.
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers