Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


najaar 2013 mama's!

<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10964

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:38

Bericht 01 Mrt 2014 09:23

Re: najaar 2013 mama's!

@ Filoria: Wat een lieve reactie op mijn foto, dat vind ik heel erg leuk om te horen :heart:

@ Dolphinne: Wat fijn dat het werken goed ging, ook met N. Vond je het zelf ook wel lekker om weer aan het werk te zijn of hoefde het van jou nog niet zo nodig?

@ Myloon: Leuk dat je ook wilt komen, natuurlijk mag dat! Jouw zoontjes zijn bijna even oud als mijn dochter, ze schelen maar 6 dagen :) leuke foto van je jongens! Ik kan me voorstellen dat je geen zin hebt in nog een ziekenhuisbezoek. Hopelijk hoeven jouw zoontjes geen spreidbroekje (heeft E. nu dus wel en natuurlijk heb je het liever niet, maar het valt eigenlijk ook wel mee gelukkig).

@ Nillis: Wat heftig, gecondoleerd.
Wij zijn nog niet begonnen met bijvoeding, ik wil wel graag wachten tot 6 maanden. E. doet het nog super op mijn borstvoeding, maar ik kan niet wachten om haar een stronkje broccoli te geven :wink: Hopelijk helpt het jullie om wat meer ritme te krijgen.

@ Aardbei: Wat leuk dat je ook met doek in de trein geweest bent. Ik vond het ook echt ideaal, was blij dat ik geen wagen mee had.
Ik kan me voorstellen dat je de volgende afspraak spannend vindt, hopelijk is er gewoon niks aan de hand.

@ Exo: Wat leuk om te lezen, ook dat je man zo gek op haar is. Hier precies hetzelfde, mijn man heeft ook niks met baby's, maar hij is gek op E. en ook helemaal trots op wat ze allemaal al kan en hoe snel ze bijleert :)

@ Fenix: Fijn om te lezen dat het zo goed gaat met jullie meisje!
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10964

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:38

Bericht 01 Mrt 2014 10:44

Re: najaar 2013 mama's!

Het gaat hier trouwens prima. E. heeft nu ontdekt dat ze dingen kan laten rammelen en dat doet ze dan ook vol overgave :wink: Ze is een echte lawaaischopper!

Afbeelding
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

nillis

Kletskop

Berichten: 501

Geregistreerd: 03 Sep 2013 08:49

Bericht 03 Mrt 2014 11:57

Re: najaar 2013 mama's!

Hoi allemaal

Even een snelle reactie. Vanmorgen met M naar het cb geweest en hij heeft de prikken niet gehad, want hij heeft weer de griep. M heeft elkens als hij prikken moet koorts. Hij doet het erom :P
Hij weegt nu 6,9 kg en 63 cm. Hij is flink gegroeid. Verder eigenlijk weinig besproken. Nog wel over hapjes gehad, maar ze gaf een beetje een raar antwoord. Van dat is nog niet handig bij 4 mnd en toen ik benoemde dat hij deze week 5 mnd werd toen was het ineens heel anders. Maar goed ik bekijk het zelf nog wel even als hij weer beter is en dan beslis ik dan wel van hoe of wat. Heb nu ook een topic hierover geopend. Misschien hebben anderen nog tips.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Aardbei

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 243

Geregistreerd: 03 Sep 2013 09:00

Bericht 04 Mrt 2014 13:40

Re: najaar 2013 mama's!

Nillis: Ook apart, bij ons op het CB begon ze juist afgelopen keer (T was 3 maanden) al over dat we met 4 maanden al konden beginnen en het echt een beetje promoten zeg maar! Daar staan ze dus toch allemaal anders in blijkbaar...

Suus: Wat een leuke foto weer, heerlijk he, hoe die kleintjes alles ontdekken. T heeft nu sinds een paar dagen door dat ze heel hard kan gillen (maar dan ook écht heel hard!) dus wij zitten nu hele dagen in gegil haha. Als ze boos is gilt ze, als ze blij is gilt ze, als ze gefrustreerd is gilt ze, als ze moet lachen gilt ze haha.

Myloon: bij mij was het juist andersom, van de 12 vrouwen zijn er 3 jongetjes geboren en 9 meisjes haha. Maar wat een knappe kereltjes zeg. Kan me voorstellen dat je baalt dat je weer naar het ziekenhuis moet. Wanneer moeten ze?

Fenix: oh echt? En weet je nog wat eruit kwam bij Chiq? Vind het ook zo gek om haar ineens een berichtje te sturen vanuit het niets, maar misschien doe ik dat toch wel even :) En wat knap dat ze met 4 maanden al een stronkje weg kreeg. Ik wil ook in stukken gaan geven maar overal lees ik dat ze dat'nog niet kunnen zo vroeg. Maar blijkbaar dus wel? Ach ik ga het gewoon een keertje proberen als ze een maand of 4 is en ik zie wel wat ze ermee doet

Exo: Wat leuk dat je man zo van haar geniet. Ik vind het hier ook zo leuk om naar te kijken als die twee samen bezig zijn, heerlijk!

All: Wij zijn afgelopen zondag voor het eerst gaan zwemmen met T, zo leuk! Toevallig was er een badmeester aan het werk die wij kennen, dus die vroeg de badjuf er even bij die normaal gesproken babyzwemmen geeft. T heeft nu zelfs een stukje helemaal los onder water gezwommen. Ik vond het wel eng hoor, maar wel heel bijzonder om te zien. Ook heeft ze sinds vrijdag ontdekt dat ze kan gillen, naast al het kletsen. Dus de afgelopen dagen gilt ze alleen nog maar. Jeetje dat kan ze hard zeg! En een lol dat ze heeft!
Afbeelding
Afbeelding
<<

Valerie

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 653

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:25

Bericht 04 Mrt 2014 14:19

Re: najaar 2013 mama's!

@All:Zullen we zaterdag 5 april aanhouden? Dan kan iedereen die het lijstje heeft ingevuld.

Aardbei: dat klinkt echt wel eng! Zo onderwater. Wist helemaal niet dat baby's dat konden.
Make happy memories
<<

Dolphinne

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2388

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:39

Bericht 04 Mrt 2014 15:10

Re: najaar 2013 mama's!

Op het moment dat je een baby in het gezicht blaast houden ze hun adem in. Zo verslikken ze zich ook niet onder water.
Al heb ik het hier zelf nog niet gedaan met de oudste of jongste.

Hier gaat het ook goed verder. Zit nu te kolven op mn werk ;-).
Het gaat ook erg goed als ik weg ben om te werken en merk dat ik me ook meteen wat beter in mijn vel voel zitten nu ik weer werk. Erg fijn dus!
5 april vind ik een goed plan!
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem272

Bericht 04 Mrt 2014 16:54

Re: najaar 2013 mama's!

Ik zit ook te kolven op mijn werk nu :thumbup: 5 april is prima! Mijn zoon heeft dan scouting dus die neem ik niet mee. Dus dan zijn we met een heleboel baby's en met D. toch? Haha :) Heb er zin in!
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10964

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:38

Bericht 04 Mrt 2014 17:43

Re: najaar 2013 mama's!

@ Aardbei: Haha, gezellig dat gegil :wink: Wat leuk dat jullie zijn wezen zwemmen!

@ Nillis: Balen dat M. weer griep heeft, maar gelukkig groeit hij wel goed!

Gezellig, al die kolvende dames! Maar ik kan 5 april dus in mijn agenda zetten? Leuk! Fenix, je woont dichtbij het station toch?

Wij hebben vandaag ons eerste terrasje gepakt, erg leuk! Ik was met E. in de stad en mijn man kwam ook die kant op. Natuurlijk waren alle lekkere plekjes in de zon al bezet, maar gelukkig zagen we mijn zusje zitten, konden we mooi aanschuiven :)
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Stitch

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:24

Woonplaats: Zuid-Holland

Bericht 04 Mrt 2014 18:30

Re: najaar 2013 mama's!

Ik wilde vanavond uitgebreid reageren, is een beetje druk geweest hier.
Maar ik kan het weekend van 5/6 april niet :nopompom: dat andere weekend komt jullie niet uit? Want dan kan ik wel. Ik hoop het, want ik zou het echt heel erg jammer vinden als ik er niet bij kan zijn. (En M ook, die heeft wel zin in al die knappe meiden om hem heen :razz: )
Afbeelding
Als liefde leven wordt...
AfbeeldingAfbeelding
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10964

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:38

Bericht 04 Mrt 2014 18:51

Re: najaar 2013 mama's!

Oh, wat jammer dat jij dat weekend niet kan, Stitch! Valerie kan blijkbaar juist het andere weekend niet... Dan zit er niks anders op dan nogmaals afspreken! Maar niet twee keer in april hoor :wink: Het is ook wel lastig met zo'n grote groep om iedereen bij elkaar te krijgen...

Hoe gaat het, Stitch?
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Stitch

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 220

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:24

Woonplaats: Zuid-Holland

Bericht 04 Mrt 2014 20:02

Re: najaar 2013 mama's!

:nopompom: :snik: Bah, ik baal er eigenlijk wel heel erg van dat ik er nu niet bij kan zijn (heel fijn die hormonen :no: :laughcry: ) Maar we zijn die week met mijn moeder op vakantie, en kan het niet maken om dan een hele dag weg te gaan met M. Dus mochten jullie nog van mening veranderen...

Dolphinne, fijn dat je nu door het werken ook weer wat beter in je vel zit!

Aardbei, leuk dat jullie zijn wezen zwemmen! Hoe vond T het zelf? En lijkt me heel fijn, dat gillen. :wink: M heeft dat gelukkig nog niet ontdekt, maar goed, die slaapt ook nog steeds bijna heel de dag, dus die heeft er ook niet zoveel tijd voor nog. Wat schrikken dat het cb begon over de fontanel! Raar ook dat ze dan zoiets zeggen, en je vervolgens weer naar huis sturen zonder goede begeleiding of een doorverwijzing ofzo. :thumbdown: Is het niet een idee om een afspraak te maken bij de huisarts? Dan hoef je niet nog een maand in onzekerheid te zitten.

Nillis, zo, dan is M zeker lekker gegroeid. Ik heb af en toe ook wel een beetje het gevoel dat ze het bij het cb ook allemaal niet zo goed weten. Hier begonnen ze erover dat ik met 4 maanden mocht beginnen, en toen ik zei dat ik sowieso ging wachten tot 6 maanden, zei ze dat dat wel beter was. :palm: Maar als ik er zelf dus niets vanaf wist had ze me dus gewoon met 4 maanden laten beginnen. Rare mensen :P Wij moeten maandag weer, ben benieuwd. Gecondoleerd nog met je oud buurman. Veel sterkte!

Suus, wat heb je toch een lieve lachebek! Heerlijk om te zien. Hoe gaat het nu met haar spreidbroekje? Wanneer moet je weer terug voor controle? Nog geslaagd op de negenmaandenbeurs? Wij hebben alleen een extra spenendoekje gekocht (1 reserve, want hij is er helemaal verknocht aan) en 2 slabben met mouwen voor als hij binnenkort gaat eten.

Fenix, fijn om te horen dat jullie nu zo'n lekker ritme hebben! Hier hebben we ook wel soort van een ritme, maar dat komt omdat hij 1 a 1,5 uur wakker is, en dan weer 2,5 a 3 uur slaapt :razz: Slaapkoppie hier (maar wel alleen overdag, 's nachts helaas nog niet).

Myloon, wat een leuke jongens! Grappig om te zien dat ze echt 2 totaal verschillende koppies hebben! Ik duim dat het in het ziekenhuis gewoon allemaal goed is met de heupjes van je mannetjes.

Exo, fijn om te lezen dat het zo goed gaat met jullie! Hoe gaat het nu met het drinken als ze op het kdv/gastouder is? Mijn vriend vind M ook helemaal leuk, maar doet helaas niet zoveel met hem als ik had gehoopt.

All, M heeft van het weekend 1 nacht doorgeslapen van half 12 tot half 7. Stiekem hoopte ik dat hij het eindelijk doorhad, maar helaas. Hij wordt nu weer gewoon ongeveer 4 keer per nacht wakker. En afgelopen nacht is hij zelfs 2 uur lang aan het spoken geweest. Steeds huilen, maar hij was niet echt wakker. Hij werd wel alleen maar rustig als ik bij hem bleef, elke keer als ik net in bed lag, begon hij weer te huilen. Geen idee wat er nou aan de hand was. Alleen beetje jammer dat hij dat steeds lijkt te hebben in de nachten waarvan ik de volgende dag moet werken :laughcry: Verder doet hij het supergoed. De fysio is ook tevreden over de vorm van zijn hoofd, en hebben nu alleen nog een controle afspraak staan in april. Hij rolt verder nog steeds niet, en vind het allemaal wel prima. Luilak.
En superleuk om te horen: Toen ik hem vanavond ophaalde op het kdv, vertelden ze dat iedereen zo verliefd op hem is, en dat het zo'n knap ventje is. :heart: Ben ik het natuurlijk helemaal mee eens, maar goed, ik ben ook bevooroordeeld natuurlijk ;) :love:
Vorig weekend zijn we even lekker de stad in geweest:
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding Drummen met opa! (al waren de stokken veel leuker om op te eten ;) )
Afbeelding
Als liefde leven wordt...
AfbeeldingAfbeelding
<<

Myloon

Kletskop

Berichten: 886

Geregistreerd: 16 Sep 2013 12:41

Bericht 04 Mrt 2014 20:52

Re: najaar 2013 mama's!

Wauw stitch wat een mooie foto! Ze hebben helemaal gelijk hoor op het kdv, knap mannetje!

Wat betreft ziekenhuis, ik ga morgen met de jongens. Dus ik ben benieuwd.
Ik kan dan na een paar dagen bellen voor de uitslag.
20-09-2013 N. & T. Geboren!
<<

Fenix

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 94

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:20

Bericht 05 Mrt 2014 12:57

Re: najaar 2013 mama's!

Ik woon inderdaad op loopafstand van het station!
L.ivia E.smee 26-9-2013
<<

Myloon

Kletskop

Berichten: 886

Geregistreerd: 16 Sep 2013 12:41

Bericht 05 Mrt 2014 20:22

Re: najaar 2013 mama's!

@Fenix, ik denk dat ik met de auto kom, kan ik ook goed/gratis bij jou parkeren?

De echo's zijn gemaakt van de heupen, de arts vroeg me letterlijk; wat doe jij hier?
Er was helemaal niets aan de hand, dus weer voor jan nop naar het ziekenhuis.
Maar goed, fijn om te weten dat er niets aan de hand is.
20-09-2013 N. & T. Geboren!
<<

Fenix

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 94

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:20

Bericht 06 Mrt 2014 15:11

Re: najaar 2013 mama's!

Myloon, ja hoor we hebben direct voor de deur parkeerplaatsen. Wel sinds afgelopen maandag een blauwe zone maar je mag er 2 uur staan. Verzet je je auto even en dan kan je langer blijven staan.
L.ivia E.smee 26-9-2013
<<

Dolphinne

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2388

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:39

Bericht 06 Mrt 2014 16:42

Re: najaar 2013 mama's!

Ik heb 5 april in mijn telefoon gezet!
In welke stad woon je ook alweer fenix?
Ik zal even kijken of ik D. dan echt meeneem. Weet niet of het voor hem dan leuk zal zijn met verder alleen baby's en kletsende mama's. Maar mss moet hij ook wel mee als mijn vriend moet werken. Die weet zijn rooster voor april nog niet.

Hier gaat het nog steeds erg goed! Ben echt zo blij dat het zo goed gaat als ik moet werken. Door die eerdere lastige avonden was ik daar erg bang voor merk ik. Het kolven gaat ook erg goed. Ze drinkt over het algemeen evenveel als wat ik kolf. Al hebben we wel flesvoeding achter de hand en heeft ze dat vandaag ook gehad. Het pak is al open en vind het zonde om na 4 weken weg te gooien. Dus de melk van dinsdag mooi in de vriezer laten staan. Heb ik daar alvast een voorraadje :).

Hoe gaat het bij jou nu Exo met werken en voeding?

Myloon, fijn dat het goed was met de heupjes!

Stitch, leuke foto's!
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem315

Bericht 06 Mrt 2014 22:11

Re: najaar 2013 mama's!

Hello, hier gaat het goed. Mijn productie leek terug te lopen, ik kon niet meer vooruit kolven en op een gegeven moment werd N. ineens midden in de nacht wakker, dus we hebben Nutrilon in huis gehaald. Ik gaf bijna de moed op, dacht dat ik abrupt gedwongen werd te stoppen, omdat ik het zo druk heb, maar m'n productie is godzijdank toch nog goed. Alleen is het blijkbaar exact op N.'s vraag afgestemd, want vooruit kolven lukt écht niet meer. Ze krijgt op maandags nu dus kunstvoeding. Op dinsdags gekolfde melk van maandag en deels live en donderdags kunst en live. Maar ze drinkt het graag en op het kdv doet ze het ook goed. Soms wat protest als ze de fles krijgt, maar 't lijkt al wat gemakkelijker te gaan. Ze zijn helemaal gek van/op haar. Zo leuk!
Vandaag had ik een lange werkdag, met open avond vanwege een projectweek kunst&cultuur. Ik bracht haar tussendoor naar huis, zodat mijn man kon oppassen. Toen ik haar verschoonde, zag ik ineens iets roods bij haar teennagel. Dus ik dacht: bloed? Maar toen zag ik dat er meer zat.. en dat het verf was! En ja hoor, op het kdv hadden ze ook gewerkt aan het project en hadden ze voetafdrukjes gemaakt op een schilderijtje. Dat stond tentoongesteld op een mini schildersezeltje. Zó schattig, tussen al die andere werkjes! :heart:

Ahhhhwww, wat een poepie, Stitch! Fijn dat het goed gaat met z'n hoofdje.
<<

Anoniem315

Bericht 07 Mrt 2014 12:08

Re: najaar 2013 mama's!

Jeej, we hoefden maar 1 prik! De pneu werd weggelaten, want de overheid heeft besloten dat in totaal 2 keer i.p.v. 3 voldoende is. N. weegt nu 5,5 kilo en is 58 cm lang. Gewicht is precies gemiddeld, lengte iets onder het gemiddelde.
<<

nillis

Kletskop

Berichten: 501

Geregistreerd: 03 Sep 2013 08:49

Bericht 07 Mrt 2014 13:52

Re: najaar 2013 mama's!

Hallo allemaal

@ stitch, wat een heerlijk mannetje. Hopelijk gaan de nachten snel beter.

@ Exo, jammer dat je toch niet genoeg hebt voor alleen bv, maar fijn dat N het ook zo goed doet op kv. Leuk he die eerste knutselwerkjes. Wij hebben er ook al wat in huis.

@ Dolphinne, wat fijn dat het zo goed bij jullie nu je weer aan het werk bent. Dat geeft toch wel veel meer rust.

@ Myloon, wat een knappe kerels heb je. Balen dat je voor niets was maar, maar op zich beter een keer te vaak en niets aan de hand dan te laat.

@ all, nou M is weer beter en goed te pas. heeft alleen nog wat uitslag op zijn handen. waarschijnlijk gaan we morgen beginnen met hapjes. Gevoelsmatig wil ik echt wachten tot 6 mnd, maar verstandelijk gezien is het mannetje er volgend mij echt aan toe. Als ik heb druppeltjes geeft op het lepeltje komt er echt een grote smile op zijn gezicht. ook laat hij nog steeds weinig tijd tussen de voedingen, dus hopelijk kunnen we dan wat flessen rekken en kan de laatste vervallen, want die heeft hij eigenlijk niet meer nodig.
Fijn weekend allemaal en geniet van het mooie weer.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Suus

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10964

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:38

Bericht 11 Mrt 2014 15:38

Re: najaar 2013 mama's!

@ Stitch: Het gaat goed met het spreidbroekje hoor, E. heeft er eigenlijk nauwelijks last van. We moeten 25 maart weer voor controle komen. Ik heb eigenlijk weinig gekocht op de beurs, vooral een gezellige dag gehad. Zijn jullie inmiddels begonnen met de hapjes? Zulke slabbers lijken me erg handig!
Wat een leuke foto's! En mooie doek, die hebben wij ook :smile:

@ All: Genieten jullie ook zo van het weer? Wij zijn al lekker naar het park gewandeld en hebben daar heerlijk op een kleedje gelegen. Vond E. erg leuk, ze was gezellig aan het kletsen. Zondag zijn we een dagje naar Den Haag geweest, mijn man deed mee aan de CPC-loop. Terwijl hij liep hebben wij op een terrasje gezeten, heerlijk! Ik had haar in de doek, dat beviel wel goed in de drukte. En we hadden een mooi plekje bij de finish, dus mijn man zag ons gelijk staan toen hij er bijna was. En E. maar slapen :wink: Op de terugweg hebben we nog lekker wat gegeten bij Hajé. Hier nog een foto op het terras:

Afbeelding
26 september 2013
30 december 2015
11 juni 2019
<<

Anoniem272

Bericht 12 Mrt 2014 05:53

Re: najaar 2013 mama's!

Heerlijk he Suus?! Wat een leuke foto. Wij hebben ook genoten afgelopen weekend: Afbeelding
<<

Anoniem315

Bericht 12 Mrt 2014 11:04

Re: najaar 2013 mama's!

Wat heerlijk, die lente foto's! Wij zijn afgelopen zondag in de namiddag nog even wezen wandelen. E. had 's ochtends fietstraining en ik ging aan het begin van de middag paardrijden, dus daarna kwam N. aan bod. Arm kind, haha! Gelukkig is ze maandag flink verwend door m'n schoonmoeder, die heerlijk met haar buiten heeft gezeten. Helaas heeft ze bar slecht gedronken: om 11 uur een goede fles en daarna geweigerd tot ik kwam... om half 6 :shock: (7 uren niet gedronken!) Vond ik echt heel naar... ook voor mijn schoonmoeder. Gelukkig was ze wel heel vrolijk overdag en heeft ze de schade 's avonds ingehaald en is ze 's nachts niet wakker geweest.
Gister op het kdv heeft ze tussen de middag bij mij gedronken en 's middags een goede volle fles gehad.
Gisteravond gingen wij naar Guido Weijers en hebben mijn ouders opgepast (in ons huis). Ze heeft de hele avond geslapen :thumbup:, dus mijn ouders konden ongestoord Omrop Fryslan kijken, hahahaha!

Suus, wat fijn dat het zo goed gaat met het broekje. Hopelijk doet ze 't goed op de controle en hoeft ze hem niet lang meer. Wat toch heerlijk dat E. zo'n vrolijk meisje is :love: en ze ziet er heel goed uit! Lekkere spekkies overal :thumbup:

Nillis, hoe is het gegaan met de hapjes?
<<

nillis

Kletskop

Berichten: 501

Geregistreerd: 03 Sep 2013 08:49

Bericht 13 Mrt 2014 08:46

Re: najaar 2013 mama's!

@ Exo, met de hapjes gaat het wel goed. M krijgt ze nu sinds zaterdag, maar het zijn echt maar twee lepeltjes en die werkt hij ook nog weer naar buiten. Hij snapt het systeem van slikken nog niet goed. Maar we doen gewoon rustig aan. Hij hoeft niets en het moet leuk zijn.

@ Suus, wat een heerlijk meisje toch. Fijn dat het zo goed gaat, ook met spreidbroekje. Hopelijk mag het snel minder.

@ all, heerlijk he het weer. Wij zijn ook heel veel buiten te vinden. Met M gaat het ook goed. Heeft gisteren zijn prikken gehad, maar heeft er geen last van.. Heeft nu het broemmen met kwijl ontdekt en sputtert zich nu dus de hele dag nat. Zo grappig. Met T gaat het ook goed. Hier weinig bijzonderheden.
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Dolphinne

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2388

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:39

Bericht 13 Mrt 2014 09:47

Re: najaar 2013 mama's!

Exo, dat is idd wel heel erg lang niet drinken. Klein eigenwijsje hebben jullie! Maar ze zal er wel tegen kunnen als ze het zelf weigert. En ze haalt het natuurlijk ook wel in.

Nillis, fijn dat de hapjes goed gaan. Echt iets eten komt vanzelf wel :).

Suus, leuke foto! Klinkt ook als een gezellig dagje!

Filoria, ziet er ook gezellig uit bij jullie!

Wij hebben dit weekend ook lekker genoten. N heeft lekker buiten in de tuin in de wagen geslapen zondag en 's middags nog naar mijn oom en tante gewandeld voor een feestje.
Gisteren ook mijn grote vent weer opgehaald na 1,5e week bij zijn vader.
Mijn moeder heeft toen ook wat leuke foto's proberen te maken. N had er alleen al snel geen zin meer in.
Dit is de leukste foto:
Afbeelding

Ik ga nu dat kleine ding maar eens wakker maken. Kan ze snel drinken en dan moet ik zo gaan werken.
Afbeelding
Afbeelding
<<

Myloon

Kletskop

Berichten: 886

Geregistreerd: 16 Sep 2013 12:41

Bericht 14 Mrt 2014 10:33

Re: najaar 2013 mama's!

Wat een gezellige mooie foto's komen er weer voorbij!

Hier gaat het goed, lekker druk! Met dit weer ook veel buiten geweest met de jongens, heerlijk!
Wij wonen op een apartement en met dit weer mis ik wel een tuin.
Hapjes gaat ook super! Het zijn echt al echte smulpapen! Samen een hele gourgette (wel gepureerd dan ;)) dat smullen ze heerlijk op!! :smile:

Fijn weekend alvast!
20-09-2013 N. & T. Geboren!
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers