Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


van ambilight tv terug naar 'gewone' tv

<<

Anoniem162

Bericht 03 Sep 2013 08:45

van ambilight tv terug naar 'gewone' tv

Wij hebben al jaren een philips tv met ambilight. Nu willen we een nieuwe aanschaffen en twijfelen we tussen weer een philips model met ambiligt of een samsung tv.
De samsung heeft scherper beeld en reageert sneller maar heeft dus geen ambilight.
We zijn er wel erg aan gewend en vinden het super kijken. Dus mijn vraag wie had een ambilight en is terug naar een tv zonder, waarom daarvoor gekozen? en mis je het wel of niet?
<<

Koekiemonster

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 140

Geregistreerd: 02 Sep 2013 22:29

Bericht 03 Sep 2013 21:04

Re: van ambilight tv terug naar 'gewone' tv

Wij hebben van Philips de aurea, dan kleurt ook de lijst om het beeld mee zeg maar, maar als ik bij iemand anders tv kijk die dat niet heeft dan mis ik dat wel. Vind het vaak zo donker dan.
<<

Anoniem2

Bericht 03 Sep 2013 21:37

Re: van ambilight tv terug naar 'gewone' tv

Wij zijn overgegaan van Philips met Ambilight naar Samsung ZONDER ambilight.
Mijn man mist het, maar ik totaal niet. We zijn ook groter gegaan qua beeld dus ik merk ook daardoor geen verschil met of zonder lampjes.

Waarom zijn we overgegaan? Puur omdat we te ver van onze oude tv vandaan zaten en ik continu hoofdpijn had, en nu we dus ook groter zijn gegaan heb ik daar in ieder geval met televisie kijken geen last meer van
<<

Anoniem162

Bericht 06 Sep 2013 13:10

Re: van ambilight tv terug naar 'gewone' tv

Bedankt voor jullie reacties.
We hebben nu de ambilight afgezet maar we missen het wel met films kijken en ook wel gewoon bij tv kijken.
Het is zo donker zonder.

groter wordt de tv niet echt, maar een klein beetje omdat het formaat wat we nu hebben niet meer bij de nieuwe toestellen wordt gemaakt.
<<

Anoniem7

Bericht 06 Sep 2013 13:20

Re: van ambilight tv terug naar 'gewone' tv

Wat is de meerwaarde van dat Ambilight dan? Als ik bij mijn tante en oom naar de tv met Ambilight kijk dan kijk ik meer naar de lampjes dan naar de tv, eigenlijk.
<<

Anoniem30

Bericht 06 Sep 2013 13:23

Re: van ambilight tv terug naar 'gewone' tv

Ik vind het heerlijk tv kijken en ben er inmiddels ook helemaal aan gewend, dus zou het niet meer anders willen ook. Sowieso zou ik geen Samsung kopen, maar Philips houden :yes:
<<

Anoniem 63

Bericht 07 Sep 2013 00:09

Re: van ambilight tv terug naar 'gewone' tv

Maple schreef:Wat is de meerwaarde van dat Ambilight dan? Als ik bij mijn tante en oom naar de tv met Ambilight kijk dan kijk ik meer naar de lampjes dan naar de tv, eigenlijk.Inderdaad! Een kennis had het ook, maar ik vind het alleen maar irritant eigenlijk.
<<

Anoniem16

Bericht 07 Sep 2013 08:09

Re: van ambilight tv terug naar 'gewone' tv

Pippa schreef:Ik vind het heerlijk tv kijken en ben er inmiddels ook helemaal aan gewend, dus zou het niet meer anders willen ook. Sowieso zou ik geen Samsung kopen, maar Philips houden :yes:Hier hetzelfde. Ik zou geen samsung kopen maar da komt doordat ik er echt alleen maar slechte verhalen over hoor.
<<

Anoniem162

Bericht 07 Sep 2013 10:34

Re: van ambilight tv terug naar 'gewone' tv

Samsung is wel goed vinden wij, onze andere tv's in huis zijn van samsung.
De samsung die wij op het oog hadden heeft nu het beste/scherpste beeld maar we kiezen toch voor de philips met ambiligt. Wij vinden het wel prettig kijken.

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers