Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Vocht in mijn enkel.

<<

sokpop

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 240

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:44

Bericht 02 Sep 2013 21:51

Vocht in mijn enkel.

In maart is mijn knieschijf van zijn plek geweest, letterlijk naast mijn knie, nu is dat na veel fysio weer helemaal in orde. Maar nu heb ik de laatste paar dagen en daarvoor ook zo af en toe al, vocht in mijn enkel. Hij zwelt echt behoorlijk op en ik heb er aan het einde van de dag ook echt wel last van bij het lopen. Nu leg ik dus weer braaf mijn pootje omhoog want dat helpt wel wat en ik beweeg veel ook dat helpt en ik heb voor vrijdag een afspraak bij de huisarts.

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd of dit herkenbaar is voor iemand. Zo ja wat is er toen aan gedaan? Ik heb namelijk wel even gekeken op google maar daar was ik al snel weer klaar mee :shock: .
<<

SDL

Kletskop

Berichten: 906

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:27

Bericht 02 Sep 2013 22:07

Re: Vocht in mijn enkel.

Ik heb heel vaak vocht in mijn enkels. Het enige wat helpt is als ik er last van heb om plaspillen te nemen.
<<

Lady

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13125

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:23

Bericht 03 Sep 2013 09:26

Re: Vocht in mijn enkel.

Meer rust nemen en inderdaad voet omhoog, met knie hoger dan je heup. Je zou eventueel een elastische band eromheen kunnen doen.
28 april 2015 - Your first breath took ours away..

12 mei 2018 - Little hero!
<<

Anoniem64

Bericht 03 Sep 2013 09:37

Re: Vocht in mijn enkel.

Zelf heb ik lymfoedeem, dus ik weet wat het is. Plastabletten helpen me niet. Ik heb steunkousen, maar die gebruik ik zeker nu in de zomer natuurlijk liever niet. Terwijl ik ze juist dan het hardste nodig heb. Maar ja, zo jong nog en dan die dingen....kan er niet aan wennen, ondanks dat ik ze al 11 jaar heb.
's Nachts heb ik altijd het voeteneind omhoog staan. Dan zijn ze 'smorgens weer dun. Om vervlgens binnen een half uur weer dik te worden ;)

Ik vind het vooral lastig met schoenen. Ik kan zomers nooit hakken oid aan en dat vind ik wel heel jammer. Zacht uitgedrukt. Ik ben al snel aangewezen op degelijke comfort schoenen. Gelukkig worden die ook steeds vlotter.
<<

sokpop

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 240

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:44

Bericht 07 Sep 2013 00:10

Re: Vocht in mijn enkel.

Bedankt voor jullie reacties.

Ik ben vandaag bij de huisarts geweest en het heeft niets met mijn knieblessure te maken.
Hij zij dat het of veroorzaakt kan worden door een gewrichtsontsteking ( reuma) of doordat er iets 'stuk' is in mijn enkel/voet.

Nu moet ik dus maandag naar het ziekenhuis voor een foto van mijn enkel/voet en om bloed te prikken.
Ben heel blij dat de huisarts gelijk actie onderneemt, maar ik maak me nu toch ook wel een beetje zorgen. Nou ja we zullen wel zien.

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers