Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Winter 2013/2014 mama's!

<<

Kajaka

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2644

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:15

Bericht 20 Dec 2013 12:11

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Aargh. Zit ik een hele reactie te typen is die weer weg...

Nouja wilde even een update plaatsen hoe het nu ging. En jullie bedanken voor de beterschapswensen.

Ik ben nog in het ziekenhuis. Er is wel sprake van naar huis gaan, maar dan moet eerst de steunkous geregeld zijn en eigenlijk moet ik zelf de spuiten kunnen zetten. Maar dit gaat me (nog) niet lukken. Maar gelukkig heb ik wel 2 personen in de familie die dit kunnen. Eentje heb ik al gevraagd en die vind het geen probleem om te moeten doen, de ander moet ik nog vragen. Het moet alleen (dagelijks) tot 8 weken na de bevalling.
Ik schijn trouwens 2 bloedpropjes te hebben. Eentje hoog in m'n lies en eentje in m'n knieholte. Werd gisteren nog even verteld. Was ook nog weer schrikken.
En dan het nieuws van vandaag. Mijn bevalling gaat ingeleid worden. Omdat ik dan even geen spuiten mag hebben. Er is nog geen datum voor, maar moet plaatsvinden rond de 39 weken.
<<

Stokstaartje

Kwebbel

Berichten: 363

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:50

Bericht 20 Dec 2013 12:21

Re: Winter 2013/2014 mama's!

pff wat een rotnieuws allemaal zeg kajaka. Kun je het allemaal wel een beetje een plaatsje geven? En 2 bloedpropjes zelfs. Hebben ze ook iets gezegd over hoe dat zomaar kan ontstaan??
Afbeelding
<<

Steep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2940

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:52

Woonplaats: Arnhem

Bericht 20 Dec 2013 12:29

Re: Winter 2013/2014 mama's!

He idd wat een rot nieuws! Poeeh ik vind het nogal wat allemaal! Sterkte!

Bah ik ben nog steeds niet lekker en ik klom gister bijna tegen de muur op van die stomme voorweeen. Ze deden zo'n pijn, maar het zet allemaal niet door. Ik zal vanmiddag ff op iedereen reageren, ga nu ff douchen en stofzuigen en Ruben ophalen van het kdv.
Ruben: 22-07-2011
Mirthe: 25-12-2013
<<

Kajaka

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2644

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:15

Bericht 20 Dec 2013 12:30

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Ik denk dat het nieuws nog goed aan moet komen.
En hoe het ontstaan is is een beetje een raadsel. Zwangerschap is een reden, maar het is wel zeldzaam. Gebeurt niet vaak. Vaak zie je dan dat iemand ook rookt, lange vliegreizen maakt, blessure heeft gehad enz. Maar dat heb ik allemaal niet.
<<

Anoniem6

Bericht 20 Dec 2013 13:29

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Kajaka, Jeetje wat heftig allemaal wat je op dit moment meemaakt! Je zou ook thuiszorg kunnen krijgen die je dan komen spuiten. Toevallig laats in een gezin gewerkt waarbij 2x per dag iemand kwam spuiten die mevrouw had een longembolie gehad.
Er zal nu wel veel informatie op je afkomen wat nog moet landen. Spannend dat je al weet dat je in week 39 wordt ingeleid. Ik hoop dat je snel naar huis mag! :hug:

Uiltje, Bij jou blijft de bloeddruk toch rommelen zo te lezen. Spannend of je binnenkort al een baby in de armen hebt!

Tsjip, F. alweer 2 weken oud wat gaat de tijd toch snel! Goed van je dat je zo naar je lichaam luistert! Kan me voorstellen dat voor jezelf tegen valt dat je buiten nog niet zo mobiel bent maar dat komt wel. Ik kan me nu al verheugen op het 1e rondje achter de kinderwagen lijkt me zo leuk. Terecht dat je trots bent:)

Mzcharlotte, fijn dat bij jou alles goed was! Ben benieuwd of je verloskundige gelijk gaat krijgen. Jij dacht zelf ook een paar dagen over tijd te gaan of?

Steep, Balen dat het zo blijft rommelen en niet eens doorzet! Moedeloos wordt je daar soms van hé? Ik hoop dat je snel mag baby knuffelen!!

Stokstaartje, Wij hebben ook een boxspring en hebben er kratjes ondergezet want klossen was geen optie. Bed is nu 80 cm. Ik ben zelf 1.59 en begin was het wel wennen om in en uit bed te komen want het is inderdaad erg hoog. Meestal rol ik er een soort van uit dat werkt het beste. De 1e paar nachten sliep ik ook slecht maar nu ben ik wel gewend aan de hoogte.

Ja weet je wat het is. Ik heb zoveel mooie thuisbevallingen gezien. Zo veel gelezen, filmpjes gekeken, cursussen gevolgd dat ik gewoon dit mooi wil afsluiten zeg maar. Maar goed ik ben van positief denken en stel me gewoon in dat die bad bevalling moet gaan lukken!!Vandaag de uitgerekende datum! Voelt toch een beetje gek deze dag, je leeft zolang naar deze datum toe. Ook al verschillende apjes weer gehad hoe het ging of ik ergens last van had.. Ik verwacht vandaag geen baby dus we gaan vanavond lekker uit eten bij de griek.
Gister knallende ruzie gehad met mijn vriend om iets doms. Hij had de aardappelen laten vallen met afgieten omdat hij zijn handen verbrandde. Ik ging zo uit mijn dak, te erg voor woorden! Eigenlijk hartstikke sneu! Hij verbrand zijn hand en krijgt ook nog eens de volle lading.... De hormonen lijken wel erger te worden soms verander ik in een onuitstaanbaar mens :redface: Gelukkig is het nu weer goed :heart:

Mijn vriend heeft vanmiddag kerstviering van het werk en wilde eerst niet gaan. Maar hij is toch maar gegaan nadat ik heb moeten beloven echt te bellen als er iets aan de hand is. Hij begint erg zenuwachtig te worden. Hij weet natuurlijk ook niet wat allemaal op hem afkomt en is bang dat hij me niet goed kan steunen tijdens de bevalling.

Nou ik ga even verder genieten van mijn bakje chips en vanmiddag maar een uurtje slapen.
<<

Steep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2940

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:52

Woonplaats: Arnhem

Bericht 20 Dec 2013 16:21

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Penelope Nou een mijlpaal weer! Ik hoop dat die hormoonuitbarsting van je iets over een naderende bevalling. Even alle stress eruit en dat je lichaam er dan klaar voor is! Je vriend zal het je vast vergeven hebben toch? Wel lief dat je vriend zenuwachtig is. Ik merk het ook dat mijn man zenuwachtig is, hij vraagt vaak hoe het gaat in mijn buik. Misschien een hele vraag hoor, maar jij hebt zoveel bevallingen gezien, ben je nu niet bang voor de pijn of wat er allemaal fout kan gaan?

Uiltje spannend hoor! Wie weet beval je eerder als mij haha! Al is de reden natuurlijk minder fijn. Ik hoop dat de medicatie aanslaat voor je!

Tsjip wat Penelope al zegt, de tijd gaat zo snel! 2 weken alweer! Ga je ons nog verblijden met een mooie foto? ;-)

MzCharlotte Fijn dat de controle goed was!

Stokstaartje onze boxspring is nu ook 80cm hoog. Ik ben zelf 1.65 en ik heb er een houten ikea trapje voor staan. Voor het instappen wel fijn, in rol mezelf uit bed haha.

All Ik merk aan mezelf dat het me allemaal een beetje naar keel vliegt. Ik zit mezelf ontzettend bang te maken wat betreft de bevalling. Een dat is echt niks voor mij. Vandaag al verschrikkelijke huilbuien gehad; bang voor de pijn, hoe het straks allemaal moet met 2 kindjes, hoe Ruben gaat reageren.. Ik ben normaal heel nuchter, het is zoals het is, maar ik heb heel erg het gevoel dat ik dit in mijn eentje moet doen en ik raak ervan in paniek. Letterlijk, ik krijg het benauwd en moet huilen. Ik weet ook even niet zo goed wat ik ermee moet. Ik hoop gewoon dat de baby er snel is een ik kan gaan ervaren hoe het is.
Ruben: 22-07-2011
Mirthe: 25-12-2013
<<

CrazyDutchie

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 16

Geregistreerd: 20 Dec 2013 16:12

Bericht 20 Dec 2013 16:52

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Halloo. Ik ben nieuw op het forum en zou hier graag mee willen schrijven (als dat nog mag). Ik lees al jaren mee op het forum en heb dit topic vanaf het begin gevolgd.

Zal me eerst een beetje voorstellen. Ik ben 28 jaar en woon in E.ngeland (alvast mijn excuses voor taalfouten en raar lopende zinnen). Mijn vriend en ik verwachten ons eerste kindje in januari. Ik ben uitgerekend op de 26e en kan niet wachten om onze kleintje vast te mogen houden. Door het meelezen hier valt het me op hoe anders dingen hier worden gedaan dan in NL. Ik vind het zo leuk om te lezen hoe jullie je zwangerschap ervaren. hopelijk kom ik er een beetje in met meeschrijven.

Ik heb meteen een situatie waarvan ik zou willen weten wat jullie zouden doen. Mijn o.pa is overleden en zal volgende week begraven worden in Nl. Ik ben dan tussen 35 en 36 weken zwanger. Met de meeste maatschappijen kan je vliegen tot 36 weken als je geen complicaties hebt gehad. Ik voel me nog goed en heb geen problemen gehad tijdens mijn zwangerschap en het is maar een uurtje vliegen. Toch zie ik er tegen op, het is toch altijd lang wachten, en reizen naar een van het vliegveld neemt ook tijd in beslag. Hetzelfde geld als ik met de trein of ferry over zou komen. Daarnaast zijn de prijzen nu ook echt niet goedkoop en wij kunnen het geld eigenlijk niet missen. Maar ik wil wel graag naar de begravenis en denk dan zie ik mijn familie ook nog met kerst, alhoewel het niet echt een leuke kerst zal zijn. Ik weet echt even niet of ik wel of niet zal gaan. Als ik niet zwanger was geweest was het duidelijk dat ik wel zou gaan. Ik heb mijn o.pa al heel lang niet gezien maar dat vind ik geen excuus om dan maar niet naar zijn begravenis te gaan. Ik begrijp dat het verschillend is per persoon maar wat zouden jullie doen?
Afbeelding
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 20 Dec 2013 16:56

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Waar in de UK woon je? Is de Eurostar geen optie?

Gecondoleerd trouwens!! Dat is vervelend nieuws.
L2014 & H2017
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 20 Dec 2013 17:12

Re: Winter 2013/2014 mama's!

@Steep, ik denk dat we allemaal ontzettend hormonaal zijn. Het vliegt me ook aan, kunnen wij dit wel? Doe ik het wel goed? We moeten gewoon nog even doorzetten, denk ik dan maar.

Voor degenen die de geboorteTENS overwegen, zoals door Luce aangegeven. Ik wilde dit als optie in elk geval bij de hand hebben en het bleek dat ik het vergoed krijg door mijn zorgverzekering (in elk geval gedeeltelijk). Ik heb de bestelling geplaatst zonder te betalen, maar met opgave van ijn verzekeringsnummer. Dus ik ben benieuwd!
L2014 & H2017
<<

CrazyDutchie

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 16

Geregistreerd: 20 Dec 2013 16:12

Bericht 20 Dec 2013 17:13

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Dankjewel mzcharlotte. Ik woon in C.ambridge. Eurostar heb ik ook naar gekeken, helaas zijn die prijzen ook erg hoog wat natuurlijk te verwachten is rond deze tijd van het jaar. Ik ga ook liever met de trein, maar dan nog is het best een lange reis. Moet er maar even goed over nadenken.
Afbeelding
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 20 Dec 2013 17:22

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Lastig inderdaad. Lijkt me overigens wel echt een hele leuke plaats om te wonen! Hoe voel je je verder? Fit genoeg om te reizen? Als ik andersom in die schoenen zou staan, zou ik denk ik ervoor kiezen om niet te gaan. Een loopje naar de supermarkt sloopt me al! Overigens vind ik dat je je niet schuldig hoeft te voelen hoor. Andere situatie, ik was pas 11 ofzo, maar ik heb er destijds voor andere redenen voor gekozen om niet naar de begrafenis van mijn opa te gaan. Ik denk dat het er meer om gaat dat je je familie steunt, aan ze denkt en een luistend oor biedt wanneer nodig. Sterkte!
L2014 & H2017
<<

CrazyDutchie

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 16

Geregistreerd: 20 Dec 2013 16:12

Bericht 20 Dec 2013 17:31

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Ja het is een super leuke plaats om te wonen. Dankjewel voor je reactive. Ik neig ernaar om niet te gaan, ik heb absoluut geen zin in reizen. Als ik hier in de trein kon instappen en waar ik in NL moet zijn er weer uit dan deed ik het wel maar het zal toch al 3 keer overstappen worden. Ik ga er nog even goed over nadenken en moet idd in mijn hoofd houden dat ik mij niet schuldig hoef the voelen.
Afbeelding
<<

Anoniem6

Bericht 20 Dec 2013 19:11

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Steep Herkenbaar hoor! Ik vraag me ook af hoe gaan we het doen als ouders. Kan ik het wel aan en dan denk ik weer je moet het aankunnen. Ik merk dat ik mij nu al een grote druk opleg dat ik een goede moeder moet worden. Komt denk ik door eigen jeugd.

Nee ik ben niet bang voor de bevalling. In begin een beetje maar door de hypnobirthing is dat helemaal weg. Ook denk ik altijd maar iedere bevalling is anders. Tuurlijk heb ik wel eens bevalling gezien die je liever niet zelf meemaakt maar ook weer hele mooi gezien en ik hou mij voor ogen dat bij mij net zo zal gaan. Soms merk ik dat ik wat kriebels heb en lees dan altijd op internet een mooi geboorteverhaal dan heb ik meteen weer "zin" in de bevalling.

Haha ja mijn vriend heeft het mij wel vergeven hoor! Al zal hij stiekem blij zijn als ik weer een beetje mijzelf ben.

Crazydutchie Gecondoleerd met je opa. Extra rot net zo voor de feestdagen! Lastige situatie waarin je nu zet. Ik kan wel vertellen wat ik zou doen maar ik weet natuurlijk niet hoe jij je lichamelijk voelt en of je de reis aankunt dit weet je zelf het beste! Ik was wel gegaan toen ik 35/36 weken zwanger was.
Wat zijn de verschillen die je merkt tussen hier en Engeland?Bah ik baal! Uit eten gaat niet door. Mijn vriend heeft met zijn werk een uitgebreid diner gehad en had wel al wat minder gegeten. Maar voelt zich nu niet lekker! Vind toch zonde om voor veel geld te gaan uiteten als hij dadelijk niks op krijgt.
<<

Stokstaartje

Kwebbel

Berichten: 363

Geregistreerd: 01 Sep 2013 11:50

Bericht 20 Dec 2013 23:06

Re: Winter 2013/2014 mama's!

@Steep: Wat vervelend dat je je zo rot voelt zeg. Ik duim voor je dat het eindelijk eens door gaat zetten. Hopelijk krijg ik niet zoveel voorweeën. Ik heb zo'n opstapje (olifantepoot noemt mijn vriend hem haha) Denk dat ik die idd maar naast het bed neer zet voor het naar bed gaan. Die gevoelens zal ook wel een beetje door de hormonen komen. Zo ben ik er soms van overtuigd dat ik geen leuke mama zal zijn en mijn vriend wel de super leuke papa enz. GElukkig weet mijn vriend me dan weer op te vrolijken. Hopelijk is dat bij jou ook het geval..

@Kajaka: ja ik kan me voorstellen dat het nog even moet landen allemaal. Is ook niet niks. Wel gek dan dat je dit hebt en dan ook nog eens 2 propjes. Hopelijk heb je snel minder pijn.

@Penelope: Wat jammer zeg dat je vriend zich niet goed voelde. Misschien is er iets van het eten verkeerd gevallen. Hopelijk voelt ie zich morgen wat beter en kunnen jullie morgen alsnog een nieuwe poging wagen. De enige reden waarom het dan niet door mag gaan is, omdat je aan het bevallen bent hoor hihi. Whaha dat uit bed rollen ken ik! Dat doe ik al heel lang omdat ik niet vanaf mijn rug recht omhoog kan komen doordat de buikspieren gingen wijken en ik last heb van mijn bekken. Lijkt me wel gek hoor dat je bent aangekomen bij DE dag en dat er nog steeds niets gebeurt. Kan me wel voorstellen dat dat frustrerend is. Kan me daarom je reactie ook wel voorstellen over die aardappels. Zou typisch iets voor mij zijn. Gelukkig hebben jullie het al weer goed gemaakt.

@DutchieCrazy: welkom hier! gecondoleerd met je opa! Wat een vervelende situatie zo zeg. Ik vind het heel moeilijk wat ik zou doen. Ik ben vorige week een weekje weg geweest met mijn vriend, maar wilde eigenlijk niet meer al te ver weg. We zijn naar limburg geweest (wonen in groningen), maar verder dan dat wilde ik niet en al helemaal niet naar het buitenland. Ik was toen 34 a 35 weken zwanger. Ik kan me heel goed je tweestrijd voorstellen. Niet meer zo ver weg willen, maar eigenlijk zo graag heen willen om afscheid van hem te nemen en je familie weer even te zien en te steunen. Ik vind het dan ook heel moeilijk om te zeggen wat te doen om wat penelope ook zegt. Jij weet zelf het beste of het lichamelijk aan kunt of niet.
Afbeelding
<<

CrazyDutchie

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 16

Geregistreerd: 20 Dec 2013 16:12

Bericht 21 Dec 2013 11:14

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Bedankt voor jullie reacties en condoleances . Had net een lange reactie getypt maar het is nu weg! Zal later weer proberen als ik de laptop aan heb.
Afbeelding
<<

Steep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2940

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:52

Woonplaats: Arnhem

Bericht 21 Dec 2013 11:33

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Gecondoleerd CD. Ik snap je dilemma. Ik zou wel gaan, maar dan zou ik mezelf gigantisch voorbij lopen en er uiteindelijk misschien wel spijt van hebben achteraf. Het is wel een hele reis natuurlijk. Ik zou alleen niet willen dat ik geen afscheid hen kunnen nemen.

Ik vond trouwens dat Penelope weer een meldplicht heeft!

Ik vond het wel fijn om te lezen dat mijn gevoel voor jullie herkenbaar is. Waarschijnlijk moest ik het gewoon uiten want ik voel me er nu veel rustiger onder. Rommelt het weer flink. Net gedoucht, het wordt niet ergert maar ik niet minder..
Ruben: 22-07-2011
Mirthe: 25-12-2013
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 21 Dec 2013 11:40

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Fingers crossed Steep! Ik hoop dat het door gaat zetten!
L2014 & H2017
<<

Anoniem6

Bericht 21 Dec 2013 12:26

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Penelope meld zich met eigenwijze baby in de buik! Steep ik denk dat je eerder als mij gast bevallen. Hoop voor je dat het doorzet!
<<

Uiltje

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 745

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:01

Bericht 21 Dec 2013 15:54

Re: Winter 2013/2014 mama's!

@kajaka , he wat vervelend zeg :hug: niet niks zeg ! Hoe voel je je verder?

@steep, kun je je nog een beetje ontspannen dan? vervelend zeg van die voorweeen !
Hoop ook dat de medicijnen aanslaan maar we moeten nog even geduld hebben. Dat van je paniek heb ik soms ook wel vooral omdat ik niet weet wat me te wachten staat..
Spannend zeg , straks beval je nog voor de kerst :)

@penelope, ja best spannend allemaal hoop dat de medicijnen aangeslagen hebben maar zal het morgen wel horen :) Hier ook soms knallende ruzie.. die hormonen vliegen alle kanten op :S
Balen zeg dat je etentje niet door ging, is je vriend alweer wat opgeknapt?


@crazydutchie, gecondoleerd ! Rot zo zeg voor de feestdagen :hug:

All ,
Hier vandaag heerlijk uitgeslapen tot 10:00 is ook sinds tijden :) wel keer fijn. Vandaag wel erg last van de hormonen, ze vliegen echt alle kanten op..
Heb nu alle babywas schoon in de kast, vluchttas voor de baby in gepakt alleen mijn tas is nog niet helemaal kaar.
Verder vandaag getest hoe de maxi cosi in de auto moet en de wandelwagen vast beneden gezet.. volgens mij begint hier de nesteldrang te komen :laughcry: .
<<

Steep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2940

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:52

Woonplaats: Arnhem

Bericht 21 Dec 2013 16:25

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Het zet niet door denk ik. Hopelijk kunnen we straks nog ff naar ikea, mijn man ligt met hoofdpijn op bed maar ik wil er wel graag uit.

Penelope zeg dat maar niet te hard, er denken allebei met kerst te bevallen. Mijn vk zei dat er best veel vrouwen bevallen met kerst. Vorig jaar ook echt veel zei ze.

Uiltje dat klinkt wel als nesteldrang ja haha. Lekker hoor uitslapen, dat heb ik al heel lang niet gedaan :laughcry:
Ruben: 22-07-2011
Mirthe: 25-12-2013
<<

Tsjip

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1318

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 21 Dec 2013 19:19

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Oh ik doe al 3 dagen een poging om te reageren maar de kleine meid laat het niet toe. Zodra ik mijn handen even vrij heb en ben begonnen met een reactie begint ze weer. En dan niet jammeren maar meteen krijsen! Het enige wat ze wil is in mijn armen liggen en aan de borst drinken. Typen gaat dus allesbehalve makkelijk... Maar ik lees wel met jullie mee en leef met jullie mee! Zodra F. klaar is met dat geclaim zal ik weer fatsoenlijk reageren!

In ieder geval een fijn weekend allemaal!! En Steep en Penelope: nogmaals succes met de laatste loodjes!
04-12-2013
03-05-2016Instagram: Huis4_
<<

Kajaka

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2644

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:15

Bericht 21 Dec 2013 23:31

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Uiltje:Heb wel behoorlijk wat pijn aan mijn been. Verder voel ik me ook niet super, ben steeds een beetje misselijk. Maar goed, nog eventjes vol houden.

Gecondoleerd Crazydutchie. Ik denk trouwens niet dat ik zou gaan. Maar het ligt er natuurlijk wel heel erg aan hoe je jezelf voelt. Heb je inmiddels al besloten?

Ik ben weer thuis! En best trots op mezelf, want heb onder toezicht van een familielid die verpleegkundige is, toch zelf m'n eerste spuit gezet :D . Ik wil niet zo lang afhankelijk van iemand zijn. En gister met een verpleegkundige in het ziekenhuis had ik het al samen gedaan en zij spoot heel langzaam, en dan doen de spuiten amper pijn..
Vrijdag mag ik weer naar de gynaecoloog. Natuurlijk om te kijken hoe het gaat, maar ook om het over het inleiden te hebben. Wij gaan trouwens in onze familie/vrienden kring niet vertellen dat ik ingeleid ga worden. Wil toch dat het voor anderen een verassing is wanneer de baby komt.
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 21 Dec 2013 23:49

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Hoe is het nu Steep? Nog naar de Ikea geweest?

Uiltje en Kajaka, fijn dat het u relatief goed met jullie gaat. Spannend hoor, dat je wordt ingeleid Kajaka.

Mijn moeder begint langzamerhand bloednerveus te worden. Als ik de telefoon even niet kan opnemen, schiet ze in de stress. Ook wilt ze als eerste gebeld worden en sluit elk gesprek af met die woorden. Wij hebben daar helemaal niet over nagedacht en hebben helemaal geen lijstje ofzo. We zien het tegen die tijd wel.

Mijn collega is vandaag met 34+5 bevallen. Een beetje te vroeg, maar haar dochter doet het goed voor zover ik weet. Ze was net met verlof! Goh, dan heb je je hele verlof om van de kleine te genieten (vanuitgaande dat ze nu al kan genieten en het goed blijft gaan natuurlijk). Maakt mij wel nog nieuwsgieriger naar onze kleine dondersteen. Maar laat hem nog maar even zitten.

De kleine man wordt steeds sterker en groter. Als hij beweegt, voel ik het zo duidelijk. Soms tot onprettig aan toe, en toch, toch geniet ik ervan haha! 's Nachts laat hij me vooralsnog me rust haha, tenzij ik zelf loop te spoken.
L2014 & H2017
<<

Anoniem6

Bericht 22 Dec 2013 00:31

Re: Winter 2013/2014 mama's!

uiltje goed bezig geweest. Jullie zijn er zo te horen ook langzaam klaar voor. Ik vroeg me af of jullie kat inmiddels weer terecht is?

steep nog bij de Ikea geweest? Mijn vk zei dat hun voorgaande jaren weinig bevallingen met kerst hadden maar dit jaar verwachten ze er wel veel. Het was sowieso een drukke maand en een groot deel was overtijd nu.
Wie weet bevallen we wel op dezelfde dag. Ik denk dat ik 24ste beval. Al durf ik geen voorspellingen meer te doen had vorige keer ook fout.

Mzcharlotte herkenbaar van je moeder. Mijne app iedere dag hoe het gaat en of ik al wat voel. Als ze nog niks gehoord heeft vraagt ze of ik ben bevallen... Ze wilde er graag bij zijn maar heeft er inmiddels bij neer gelegd dat niet gebeurd nu verwacht ze van me dat ik bel als ik weeën heb. Heb gezegd dat wij bellen op moment wij behoefte aan hebben. Ik besteed geen aandacht meer eraan als ze erover begint.

Jij hebt ook alweer de 37 weken gehaald. Spannend!
Wat lief dat jou baby zo rustig in de nacht is die van mij kan soms actief zijn.

kajaka fijn dat je weer thuis bent! Wat goed dat je zelf hebt gespoten. Spuit je in de buik?
Ik heb op mijn 16e ook spuiten zelf moeten zetten en het went na een paar keer wel.


We zijn lekker wezen uit eten bij de griek. Vanmiddag geweest voor kerst inkopen. Wat een ramp! Overal hartstikke druk en eigenlijk geen doen meer voor mij om de hele middag te shoppen. We hadden met familie afgesproken dit jaar niet aan kerst te doen of sowieso geen kado's hebben ze toch wat gekocht. Iedereen vraagt nu ook om toch plannen te maken maar ik wil dat niet. Voelt gewoon niet prettig. Ik leef nu met de dag en weet niet hoe ik mijdt kerst voel. Vind lekker om gewoon onder ons 2 thuis te hangen.

Ik maak me een beetje zorgen om de katten. Ze eten beide al paar dagen niet veel. Eentje eet nauwelijks en wil ook geen snoepjes of anders lekkers waar ze normaal dol op is. Vraag me af of ze wat zouden aanvoelen?
Vorig jaar rond deze tijd was ze 10 weken oud en lag ze op sterven door niesziekte en dubbele longontsteking. Het is een wonder dat ze gered heeft maar blijft een gevoelig katje.

Maak me opeens ook zorgen of ze wel tegen de baby gaan kunnen. Ben zo bang dat ze zich er niet prettig door voelen en erg op zichzelf worden. Die hormonen ook! Ik zal blij zijn als die weer wat stabieler zijn.
<<

Kajaka

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2644

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:15

Bericht 22 Dec 2013 10:11

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Penelope, nee ik spuit in mijn 'goede' been. In m'n buik voelt niet goed, zei de verpleegkundige ook, je hebt dan toch het gevoel alsof je in je kindje spuit. Dus voorlopig alleen in m'n been. En als de baby er is mag/ kan ik ook in mijn buik spuiten. Zijn dan vast ook genoeg rolletjes om vast te pakken, nu staat m'n buik behoorlijk strak..
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers