Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Winter 2013/2014 mama's!

<<

Anoniem6

Bericht 22 Nov 2013 16:45

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Voor de meiden die ik inmiddels op Facebook heb leuk om er een gezicht bij te hebben:) Kajaka & Tsjip Stuur mij anders even jullie naam privé dan voeg ik jullie toe. Want ik heb afgeschermd dat mensen mij kunnen zoeken en mijn achternaam heb ik er ook niet bij staan maar mijn voornaam in 2e gesplitst.
Mzcharlotte Ik had je geprobeerd toe te voegen maar ik kon je geen vriendschapsverzoek doen. Ik heb je een privéberichtje daar gestuurd zodat je mij kon toevoegen. Maar ik vermoed dat je deze niet gezien hebt omdat het bij overige staat.


Vanavond komt mijn vriendinnetje mijn buik gipsen. Hopelijk kunnen we er iets moois van maken. Het slechte slapen breekt me echt ontzettend op! Ik heb totaal geen ritme meer. Val pas rond 3:00/4:00 in slaap en sta dan pas om 12:00 op omdat ik nog geen energie heb om op te staan. Zelfs aankleden is vermoeiend voor me! Hopelijk voel ik me snel iets beter want dit is niet prettig. Ik ben bijna klaar met de babywas. Er hangt nog een deel te drogen en ik moet nog een deel strijken. Hopelijk is de rest morgen droog en kan ik dat strijken en inruimen. Kan ik dat weer afstrepen!
Mijn vriend zou gister de kratjes onder het bed gaan ophalen bij de Jumbo dat had hij woensdag met iemand afgesproken wisten ze van niks :thumbdown: Ze zouden vandaag bellen wanneer we er kunnen halen.
Ik ga weer verder met de was en strijk en ga maar gauw gips halen voordat de winkel dicht is!

Uiltje Ik heb alles met neutral gewassen. Als de baby er is doe ik zijn/haar spullen bij onze was mocht de baby er dan niet tegen kunnen hoef ik maar een paar dingen opnieuw te wassen i.p.v alles. Ik heb van die zwitsal geurbuiltjes in de commode en kast waardoor het toch lekker ruikt.
Veel plezier met jullie weekendje weg!

Isabel Het is inderdaad grappig hoe verschillend het allemaal hier is. Een deel gaat al bijna hun baby ontmoeten ander deel gaat bijna met verlof en dan heb je nog een groep die zijn klussen aan babykamer en voorbereiden:)
Leuke meubels hebben jullie gekozen!

Happydobby Fijn dat de echo goed was! Wordt je met 36 weken overgedragen aan de gyn?
Veel plezier met het etentje!

Tsjip Haha ben benieuwd of jullie dametje zich gaat houden dat ze die datums niet mag komen. Mijn baby mag pas vanaf 9 december komen omdat mijn vriendin die bij ons komt kramen 7 en 8 december niet kan. En als het even kan geen kerst of oud/nieuw baby verder vind ik het wel prima. Ik merk wel dat ik zo spannend vind wanneer de baby zich gaat melden. Voel me ook erg onrustig herken je dat ook?
Ik heb al vanaf begin van die zwitsal geurbuiltjes in de kast en commode en iedereen vind de kamer zo lekker naar baby ruiken. Ik ruik het zelf niet meer zo maar blijkbaar werken ze wel goed :thumbup:

Ben je al klaar met de enveloppen schrijven? Dat staat ook nog op mijn lijst maar ik moet van bijna iederen nog de adressen verzamelen. Ik zeur al weken bij mijn vriend of hij mij de adressen kan doorsturen van hem zijn familie en vrienden voor een kaartje te sturen maar nog altijd niks op papier....
<<

Kajaka

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2642

Geregistreerd: 02 Sep 2013 09:15

Bericht 22 Nov 2013 19:05

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Ik heb je een berichtje gestuurd Penelope. Wat vervelend dat ze niks wisten van de kratten toen je vriend bij de Jumbo kwam. Stom dat ie niks mee kon krijgen, wij hebben altijd genoeg op voorraad. Succes met het gipsen van je buik.
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 24 Nov 2013 11:20

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Eindelijk kan ik de babykamer laten zien. Het is nu nog een kwestie van de puntjes op de 'i' zetten.

-weg-

Vrienden hebben geholpen alles naar boven te krijgen en te organiseren. Ik heb niet veel gedaan, meer broodjes verzorgd enzo, maar ik heb zo'n last van mijn rug en heupen! Ik ben wel blij en opgelucht!
Laatst gewijzigd door Fiederilsje op 30 Nov 2013 10:14, in totaal 1 keer gewijzigd.
L2014 & H2017
<<

Anoniem6

Bericht 24 Nov 2013 17:37

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Wat een leuk kamertje Mzcharlotte!
<<

Steep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2940

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:52

Woonplaats: Arnhem

Bericht 24 Nov 2013 17:41

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Ja onwijs leuk kamertje!!

Pff ik wil zo graag een heeeeel verhaal typen en echt op iedereen reageren, maar de laptop werkt niet mee!! Hij moet nodig naar een it-man. We krijgen namelijk het blauwe crashscherm te zien!! Ai ai ai.. Net ff gauw wat foto's overgezet naar de externe harde schijf en of fb gegooid. Maar ik volg jullie wel hoor!
Ruben: 22-07-2011
Mirthe: 25-12-2013
<<

Ooh La La!

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6508

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:34

Bericht 25 Nov 2013 11:54

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Ik kom ook even een deel van ons kamertje showen.
Het is echt een ieniemienie kamertje (2.10x 3.45 waar ook nog een kastenwand in staat). Dus er kan niet zo veel in, maar op zich maakt dat natuurlijk niet uit.

Afgelopen weekend hebben we een commode bij ikea gekocht en heb ik m'n gewonnen zeefdruk ingelijst.
Voor de rest is het nog een troep ;) Het ledikantje staat er al, maar daar staat nu nog allerlei spul in dat nog naar de berging moet en schilderijen die opgehangen moeten worden. Mijn vriend is tussen kerst en nieuwjaar vrij, dus dan maken we de rest af.
9 december wordt onze kinderwagen en nog wat spulletjes geleverd! :cheering:

Afbeelding
21.02.2014
20.06.2016

Volg me op Instagram: huisjeopdehei
<<

Uiltje

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 745

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:01

Bericht 25 Nov 2013 16:27

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Zo ben weer bijgekomen van weekendje weg :)
Was erg leuk, maar was erg verkouden en slecht geslapen (bed was doorgezakt) maar verder een erg leuk weekend gehad :cheering:
Had een kleinigheidje gekocht voor mijn vriend, bleek hij het zelfde voor mij gedaan te hebben :heart: .
We zijn zaterdag tilburg even in geweest en dan merk ik toch wel dat ik sneller moe ben en vaker moet plassen :P .
Zondag zijn we nog naar de Beekse bergen geweest, en savonds heeft mijn vriend de box in elkaar gezet.
We kwamen er achter dat de box groter uitviel dan dat we zelf in gedachten hadden dus we hebben gisteren meteen de kamer veranderd :laughcry: maar hij staat !
Vannacht gelukkig goed geslapen, maar nog wel erg vermoeid door het vele niezen,snotteren enz. Hopen dat het gauw overgaat !
Vanavond hebben we partneravond van de zwangerschapscursus ben erg benieuwd :) , kregen van het weekend al het eerste geboortekaartje van een van de groep die al bevallen is, tijd vliegt nu echt voorbij voor mijn gevoel.

Ik zag een aantal leuke fotos voorbij komen van kinderkamertjes ! Leuk zeg :)
Dat van de geurbolletjes in de kledingkast is ook een idee, zal van de week eens op zoek gaan naar neutral wasmiddel en de geurballetjes :)
<<

Mouette

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 536

Geregistreerd: 02 Sep 2013 21:07

Bericht 25 Nov 2013 22:09

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Goedenavond!

Ook weer eens een update van deze kant :) . Alles gaat hier zijn gangetje, druk met werk en ondertussen genieten van het gespartel in mijn buik. Voel me gelukkig nog altijd goed!
Afgelopen weekend konden we de meubeltjes en de kinderwagen ophalen dus nu staat, op wat kleine dingetjes na, alles klaar voor de kleine man. Alleen mijn vader nog even vragen om 1 wandje te behangen en een plankje op te hangen boven de commode.
Verder vandaag weer controle gehad bij de verloskundige en alles ligt op schema. Baarmoeder was goed gegroeid en ik heb weer even naar het hartje kunnen luisteren. Vanaf nu mag ik elke 3 weken op controle komen.

@ MzCharlotte: mooi kamertje hebben jullie er van gemaakt.

@ Ooh La La: Wat een bekende commode, die staat hier ook. :wink:

@ Uiltje: Fijn dat jullie weekendje weg geslaagd was. Wij gaan komend weekend even lekker samen uitwaaien op Texel.

@ Facebook: Ik heb geen facebookaccount, ga al vele jaren met veel genoegen social-medialoos door het leven. :afro:
Afbeelding
<<

Steep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2940

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:52

Woonplaats: Arnhem

Bericht 25 Nov 2013 22:42

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Hey allemaal!
Even (weer) een kort bericht van mij. Ik heb vandaag de liggingsecho bij de vk gehad. Tijdens die echo gaf ik aan dat ik blij was een controle te hebben want ik voelde de baby een stuk minder van het weekend. Uit de echo bleek dat ik erg weinig vruchtwater heb en dat ze samen met mijn 'weinig leven' verhaal met naar het ziekenhuis zou sturen om een echo en een ctg te laten maken. Ctg was goed. Uit de echo bleek dat het kindje precies op schema ligt qua groei en hij zag ook (rustige) bewegingen. Maar het vruchtwater is echt kantje boord. Nog genoeg om naar huis te mogen (met duidelijke en strenge instructies) maar woensdag moeten we weer terug en herhalen we het riedeltje weer. Dan wordt er ook besloten of ik op onder toezicht van de vk blijf of dat ik word overgedragen naar de gyn. Ik ga nu slapen want ik ben echt kapot.
Ruben: 22-07-2011
Mirthe: 25-12-2013
<<

Anoniem6

Bericht 25 Nov 2013 22:48

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Jeetje Steep wat schrikken! Ben benieuwd wat ze woensdag gaan zeggen! Slaap lekker.
<<

Tsjip

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1318

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 26 Nov 2013 14:55

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Penélope: Je had me erg snel gevonden op Facebook! Ik zag ook een mooie foto voorbij komen van de shoot! Wauw!
De eerste datum dat de kleine meid niet mocht komen is voorbij. Nog 2 te gaan. ;)
Ik heb inderdaad wel onrustige momenten. Dan schieten mij alle dingen die nog moeten gebeuren te binnen. Maar mijn man kan me steeds weer rustig krijgen haha!
Hier ruikt de hele babykamer ook heerlijk naar Zwitsal nu. Zo lekker! Vanmiddag ga ik echt aan de enveloppen beginnen. Nu moet het echt wel. Ik moet ook nog achter een paar adressen aan. De meeste adressen heb ik nog van onze trouwkaarten anderhalf jaar geleden.
Hoe is het gegaan met het gipsen? En het bed ondertussen al omhoog? Hier begint het hoge bed een beetje te wennen eindelijk.

Mzcharlotte: Wat een mooi kamertje! Ook weer een Engeland thema :thumbup: Leuk! Geeft toch weer een bepaalde rust nu alles er staat of niet? Hoe gaat het verder met je?

Ooh La La: Ons kamertje is ook maar heel klein hoor! Maar veel meer hebben baby's toch niet nodig. Het begin ziet er leuk uit! Oh en de kerstvakantie is al zo. Oeh en 9 december is ook al zo! Dat is voor mij de meest uitgesproken datum van dit jaar geloof ik. :nerd:

Uiltje: Ah wat lief dat jullie allebei een cadeautje voor elkaar hadden!

Mouette: Het kamertje al bijna klaar! Mooi op tijd. Fijn dat alles weer op schema lag bij de VK.

Steep: Ik ben wel geschrokken van je berichtje! Je had dus echt op het juiste moment de echo. Nu moet je het dus heel rustig aandoen? Pfoeh ben benieuwd wat ze morgen zeggen.

Hier voel ik de kleine meid ook al een stuk minder de laatste dagen. Dit is heel normaal tijdens de laatste weken volgens de VK maar toch ben ik blij dat we vanavond weer een controle hebben. Ik ben nu ook steeds echt blij dat ik haar weer voel. Maar het is gewoon rustiger en minder.
04-12-2013
03-05-2016Instagram: Huis4_
<<

Tsjip

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1318

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 26 Nov 2013 15:48

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Madam had volgens mij door dat ik haar bewegingen heb gemist want ze is nu alweer een half uur fanatiek de boel van binnen aan het verbouwen!
04-12-2013
03-05-2016Instagram: Huis4_
<<

Mouette

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 536

Geregistreerd: 02 Sep 2013 21:07

Bericht 26 Nov 2013 21:35

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Steep, wat schrikken zeg! Doe maar lekker rustig aan de komende tijd. :hug:
Afbeelding
<<

Tsjip

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1318

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 27 Nov 2013 08:41

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Steep, heel veel succes vandaag!!

Hier was gisteravond alles weer goed bij de VK. Ik moet minimaal 8 trapjes per dag voelen en dat voel ik zeker wel. Ze heeft gewoon minder ruimte nu, ligt vaster dan vast in mijn bekken en ze is zich langzaam aan het voorbereiden op de bevalling. Maar toch mis ik al dat heftige gewroet nu al!
04-12-2013
03-05-2016Instagram: Huis4_
<<

Happydobby

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3343

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:09

Bericht 27 Nov 2013 12:03

Re: Winter 2013/2014 mama's!

@uiltje, dank je! Was je weekendje leuk? Ik had bij M zwitsal builtjes in de kast, totdat ik de geur zat was haha.

@penelope, ja met 36 weken word ik overgedragen, gelukkig niet eerder zoals het nu gaat.

@mzcharlotte, handig die bakken zeg!

Mouette, lekker geen FB, ik ben verslaafd hihi.

@tsjip, jij bent er gewoon bijna, het kan wel kloppen dat de bewegingen anders gaan voelen, het word nu krap daarbinnen.

Hier voel ik de kleine man uitstekend, dat gaat gelukkig beter dan een paar weken terug. Nog 3 nachtjes werken en we mogen rusten!
M:21072011
J :08012014
<<

Happydobby

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3343

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:09

Bericht 27 Nov 2013 12:04

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Dubbel.
M:21072011
J :08012014
<<

Anoniem6

Bericht 27 Nov 2013 17:52

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Uiltje, Hoe was de partneravond?

Happydobby, Nog even en dan mag je ook met verlof! Fijn dat je de kleine nu een stuk beter voelt.

Tsjip, Nee het bed is nog niet omhoog dat gaan we morgenavond doen als het goed is! De jumbo had vrijdag niet gebeld zoals afgesproken was er wel klaar mee. Gister even bij een andere supermarkt gevraagd en konden ze meteen meenemen :thumbup: Hoe hoog is jullie bed nu met de kratjes? Onze zal op zo'n 70 cm uitkomen geloof ik.

Bedankt voor het compliment over de foto. Ik ben erg blij met het resultaat zitten erg mooie foto's bij maar die vind ik niks voor Facebook. Had dit weekend eentje in buikjestopic laten zien maar die stond niet lang online omdat mijn vriend dat niet prettig vind. Ben nu kijken welke ik laat afdrukken en waar ze komen te hangen.
Helaas was het gipsen niet wat ik er van verwacht had. Bij de borsten is het niet mooi gelukt en ik viel halverwege flauw. Gelukkig net op tijd gaan liggen en een suikerklontje genomen. Denk dat de bloeddruk wat laag was.
Misschien maakt mijn vriend dit weekend een nieuwe afdruk.

Ik voel de baby ook een stuk minder als voorheen. Maar het zal er inderdaad wel bij horen maak me er ook niet echt zorgen om maar soms ga ik twijfelen of ik hem/haar wel genoeg gevoeld heb die dag.

Heb je de enveloppen klaar? Ik ben nog bezig met adressen te verzamelen. We sturen geen kerstkaarten en zijn niet getrouwd dus heb nergens iets opstaan. Gelukkig hebben we niet heel veel kaartjes.

Steep, Ik las goed nieuws op FB :thumbup:


Pff ik voel mij zo energieloos! Heb nergens meer zin in alleen maar om te hangen en niks te doen. In de avond krijg ik soms erg veel energie. Gisteravond om 21:30 nog de keuken en badkamer gaan poetsen. Hoezo nesteldrang :laughcry:
Vanavond moeten we om 21:00 uur bij de verloskundige zijn.
Had eigenlijk nog even willen gaan zwemmen dadelijk maar de kat is ziek en mijn vriend moet overwerken. Laat de kat nu ook liever niet alleen.

Morgen ga ik met mijn een vriendin en mijn zusje naar de Primark. Moet nog een nieuwe badjas en onderbroeken hebben voor in de vluchttas. Had ik vorige week een voedingspyjama besteld voor na de bevalling krijg ik net een mailtje dat deze niet meer leverbaar is. Vandaag nog een van Noppies bij Zalando besteld deze zou maandag komen. Bij de Prenetal hadden ze mijn maat niet meer en op de site ook niet. Wel jammer scheelde toch 15 euro.
Wordt er maar onrustig van dat ik nog niet alles in de tas heb zitten. Ik verwacht nog geen baby dit weekend maar je weet maar nooit. Buik is in de avond ook erg onrustig de laatste week.
<<

Steep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2940

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:52

Woonplaats: Arnhem

Bericht 27 Nov 2013 18:26

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Als Ruben op bed ligt straks pak ik de laptop erbij en reageer ik ff uitgebreid! Man is toch nqat een vergadering dan. Maar voor bu is alles goed! Geen zwembad aan vruchtwater maar wel voldoende! Jeej!
Ruben: 22-07-2011
Mirthe: 25-12-2013
<<

Tsjip

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1318

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 27 Nov 2013 19:12

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Jaaa Steep goed nieuws!! Fijn zeg!

Penelope: Ik kan me voorstellen dat je niet alle foto's met de hele wereld wilt delen. Zou ik ook niet doen! ;)
Ons bed is volgens mij zo'n 75-80 cm. Wat balen dat je flauwviel tijdens het gipsen. Dit heb je al vaker gehad of niet?
Ik heb de helft van de enveloppen geschreven en vanavond de andere helft. Voor de corsogroep heb ik 2 weken geleden al 125 enveloppen voor de kerstkaarten geschreven dus de zin is er wel af van al dat geschrijf haha! Wij komen aan zo'n 80 kaartjes. Maar vanavond maak ik het echt af. Ik heb druk nodig met dit soort dingen en die druk voel ik nog steeds niet dus ik moet mezelf er echt toe zetten.
Badjas, onderbroeken en pyjama's heb ik vorige week ook nieuw gekocht. Ik moet de tas ook nog steeds verder inpakken. Mijn man lacht mij steeds uit als ik het over de vluchttas heb. Hij vindt het maar een stomme naam :P
Overdag hang ik ook maar een beetje rond in huis maar 's avonds komt bij mij de energie ook los. Echte nesteldrang heb ik volgens mij niet. Helaas...

Happydobby: Krap is het zeker nu. De helft van de dag kan ik haar billen ook goed voelen. Ik heb dan echt een buil aan de linkerkant. :D

Wij gaan vrijdagavond lekker nog even samen naar de bios. Ik ben benieuwd hoe dat gaat.
04-12-2013
03-05-2016Instagram: Huis4_
<<

Anoniem6

Bericht 28 Nov 2013 10:50

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Tsjip Leuk naar welke film gaan jullie?
Haha mijn vriend vind de vluchttas ook een rare naam. Hij moet steeds lachen als ik dat woord noem en vroeg of we een bank gaan overvallen :laughcry:
Ja klopt heb ik helaas in begin van de zwangerschap veel last van gehad. Vanmorgen ook moeten spugen sinds lange tijd. Lijkt wel of mijn klachten van het begin terug komen..
Herkenbaar van die billen. vannacht was de buil zo erg dat ik bijna dacht dat de billen door de huid heen zouden komen :razz:


Gister weer controle bij de vk gehad. Ze vertelde dat de baby het nog goed naar zijn zin had, dat hoorde ze aan bepaalde tonen in de hartslag. ik gaf aan nog niet klaar te zijn voor de bevalling geestelijk. Ze vertelde dat de baby dan vaak ook nog niet komt omdat je het onbewust tegen houdt. Er was ook al jaren geen baby meer met kerst geboren ben benieuwd of onze ook geen kerstbaby wil worden.
De bloeddruk was wat hoger maar dat kwam omdat ik gestrest was. Was van tevoren met de kat naar de dierenarts geweest omdat niet goed ging met haar. Ze had paar keer gebraakt en diarree en wilde niet meer eten en drinken. Daar zagen ze ook dat haar tandvlees ontstoken was en het beste alle tanden getrokken kunnen worden. Ik vind dat wel een erg heftige behandeling. Wil eerst kijken voor andere mogelijkheden die waren volgens haar niet bespreekbaar. Ga nu eens kijken voor een second opinion bij een andere dierenarts als ze weer opgeknapt is.
Bah voel me er zo verdrietig over, hormonen werken dan ook niet echt mee!!
<<

Happydobby

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3343

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:09

Bericht 28 Nov 2013 12:41

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Tsjip, welke film word het?
Ik wil in dec nog naar de hobbit, alhoewel 3 uur wel een lange zit word!

@penelope, fijn dat je kindje nog lekker zit. Hopelijk is het gebit van je kat nog te redden.
Ik moet de laatste 3 ochtenden ook weer overgeven/misselijk. Geen idee waar het ineens weer vandaan komt.
M:21072011
J :08012014
<<

Tsjip

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1318

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:55

Bericht 28 Nov 2013 15:04

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Wij gaan naar Mannenharten. We zitten helemaal achterin dus ik kan mijn benen languit leggen en voor de zekerheid gaan we al om 19.00 uur. Anders werd het 21.30 uur en dat vond ik wel wat laat.

Penelope: zo voel ik het ook vaak met haar billen. En dan helemaal als ze zich uitrekt. Lekkere druk in mijn bekken en aan de linkerkant haar billen en aan de rechterkant haar voetjes. Maar wat ga ik dat missen straks!
Wat balen dat je klachten terug lijken te komen... Gelukkig is het einde in zicht!
Fijn dat het met de kleine nog helemaal goed gaat! Ik vind dat iig altijd weer fijn om te horen van de VK. Dat onbewust tegenhouden van de bevalling geloof ik ook wel. Ben wel benieuwd wanneer ik er dan aan toe ben en of ik het toch aan voel. Al moet ik zeggen dat ik vandaag totaal geen rust heb. Dit moet nog, dat moet nog. Maar ik wil nog niet hoor :D
Wat sneu voor je kat zeg! Inderdaad een heftige beslissing. Arm beestje!

Nu ga ik maar eens even naar de Action. Vanavond hebben we een afscheidsborrel van onze buurvrouw. Ik ga dus even een leuk relaxpakketje samenstellen. Ze heeft een paar maanden verbouwen achter de rug dus we vonden dit als buurt wel toepasselijk.
04-12-2013
03-05-2016Instagram: Huis4_
<<

Uiltje

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 745

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:01

Bericht 28 Nov 2013 17:54

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Hier even een korte reactie van mij :)
Ben nogal moe deze week en heb wel meegelezen maar nog niet echt de energie gevonden om alles bij te schrijven, hoop dat morgen wat beter gaat en zal dan even uitgebreid reageren.
Heb nogal last van slapeloze nachten, veel plassen en dan niet meer in slaap komen :(
<<

Steep

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2940

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:52

Woonplaats: Arnhem

Bericht 28 Nov 2013 21:38

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Zoooooo laptop aan, warme pittenzak in mijn rug, thee en een koekje! Ik ben er klaar voor en lig ontspannen in bed ;) (alleen met een keiharde buik..)

Uiltje Herkenbaar!! Ik moet ook veel plassen en kom dan pas een uur later weer in slaap. Nu vind ik dat wel ff fijn want dan kan ik contact maken met de baby, maar het is niet mijn hobby om uren wakker te liggen.

Tsjip Hoe was de film? Veel plezier straks bij de afscheidsborrel!

HD Dat je zo'n lange film nog trekt! Ik wil graag nog uit eten en nog steeds een weekendje weg. Maar we hebben pas een vrij weekend met 38 weken en ik weet niet of ik daar wel zin in heb of dat het verstandig is. Ik hoop trouwens dat het spugen niet doorzet bij je en het gewoon een virusje is. Niet toevallig opgepikt op werk?

Penelope Fijn dat de beeb het nog zo goed naar z'n zin heeft bij je! Ik vind het wel bijzonder hoor hoe het menselijk/vrouwelijk lichaam zo werkt, we dragen gewoon een klein mensje in ons! Geniet lekker van die billen, ook al doet het soms pijn ;-). Ik weet nog van Ruben dat ik het zo ontzettend mistte en me in het begin heel leeg voelde. Zo zielig van je kat! Ik hoop dat er nog andere opties zijn, goed dat je een second opinion vraagt! Enne, wil je niet meer flauwvallen! Je laat me schrikken!

All Nou zo goed als het gister ging, zo bout ging het vandaag! Ik kreeg erg slecht contact met de baby ook al had ik een relaxmiddag. Ruben was bij mijn ouders namelijk. Ik had een voetenbadje voor mezelf gemaakt, maskertje opgedaan en het mezelf comfortabel gemaakt op de bank. Maar mijn buik bleef zo hard als een voetbal. Pas toen ik ging douchen kreeg ik contact. Ik heb de baby vandaag 10 keer gevoeld (tot nu toe) en dat is voor mij het minimum wat ik heb afgesproken met de gyn. Als het morgen weer zo gaat dan bel ik de vk weer. Nu moet ik wel zeggen dat ik misschien ook wel weer wat teveel heb gedaan. Stofgezogen, was gedraaid, opgevouwen en weggelegd, vaatwasser ingeruimd en 2 keer naar mijn ouders gelopen a 20 min enkele reis ;)

Maandag hebben we weer een bezichtiging :cheering: Alleen een beetje balen dat mijn man pas zondag tijd heeft om de hut schoon te maken :shock: . Ik ken mezelf (en hem) dat gaat m niet worden. Kijken of ik de hulptroepen in kan schakelen!
Ruben: 22-07-2011
Mirthe: 25-12-2013
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:44

Bericht 30 Nov 2013 10:55

Re: Winter 2013/2014 mama's!

@ Uiltje: Bij mij hebben ze nog niet gekeken naar het gewicht van de baby. Ik ben wel benieuwd eigenlijk. Ik en mijn vaders kant zijn ook best stevig, mijn man en familie ook. Toch was ik van ons drie de lichtste baby. Gaan jullie nog een constructie bedenken voor als je gaat bevallen? Mijn man mag vanaf volgende week weer gewoon Rotterdam rijden gelukkig. Eerst was er nog sprake van dat hij ergens op 2,5u afstand zou gaan werken, nou euh, no way! Vond mijn man zelf ook hoor. Trouwens, ik snap nooit zo goed waarom je iemand 4 uur wil betalen alleen om te reizen (er is een half uur per rit voor eigen rekening, het van en naar huis verkeer). Maar goed, het is opgelost. Wat vervelend dat je slecht slaap, maar troost je; ik heb er ook enorm last van. Ik heb nu mijn iPod naast mijn bed liggen, kan ik een beetje internetten. Heb ik vannacht ook gedaan.

@ Happydobby: Als het goed is, ben je nu wel met verlof toch? Ik heb al een tijdje niet uitgebreid geschreven, dus ik ben er een beetje uit. Ik heb deze week mijn laatste week en ik ben het echt zat. Hoe was de medische echo? Oh ik lees net dat het goed ging. Gelukkig! Ja, die bakken (Antonius van de Ikea) zijn echt super handig! We hebben de kamer tweedehands overgenomen, die mensen hadden het ook zo, maar wilden de bakken houden. Eerst leek het erop dat Ikea de Antonius uit het assortiment had gehaald, maar gelukkig hadden ze ze weer. Deze combinatie (veel opslagruimte!!) was 52 euro. Hoe is het nu met het spugen?

@ Tsjip: Bij jou begint het aftellen nu écht he? Spannend hoor! Hoe is het met je? Je begint zo langzamerhand ook meldplicht te krijgen haha! Trouwens, jij had ook prachtige 3D foto's, die met de ogen open vond ik wel een beetje 'eng' haha. Ik ben benieuwd naar de 'echte' foto. Ik ga zeker proberen om een foto te maken van de baby in dezelfde houding als op één van de 3D foto's, ter vergelijking. Jij? Ja, het kamertje is aardig UK minded. De Paddington Bear die er staat heb ik bijna twee jaar geleden van mijn beste vriend gekregen, de schilderijtjes had ik nog. Verder vind ik rood/blauw stoer, dus ja, dan ziet het er snel UK-ig uit haha! Wat schattig dat je haar gewroet nu al mist! Ik zeg dat ook elke keer. Die buik mag van mij weg, maar ik ga hem echt missen - ik vind het wel gezellig zo!

@ Penélope: Op de tweede foto stak hij inderdaad zijn tong uit haha! Jij hebt inmiddels ook de 37weken bereikt! Spannend dat je voorweeën hebt gehad, had je hiervoor de verloskundige gebeld, of herkende je het als zodanig? Ik heb je foto's gezien, ze waren echt prachtig! Anders dan anderen, maar juist daar houd ik wel van. Vervelend dat je in de privé sfeer wat problemen hebt, zit je inmiddels in wat rustiger vaarwater? Heftig dat je flauw bent gevallen. Misschien moet je ervoor even wat limonade drinken als je het nog een keer gaat doen, gips onttrekt ook vocht van je lichaam. Grappig dat je 'last' hebt van nesteldrang, ik zie het nog totaal niet zitten om te poetsen en te ruimen. Ik vind het alleen leuk om met de babykleding bezig te zijn haha! Ik ben nog lang niet begonnen met wassen, maar even aanraken, combineren, kijken. Leuk! Alles nog gelukt bij de Primark? Wat heftig van je kat, kan me vorostellen dat het niet in de koude kleren gaat zitten. Sterkte.

@ Steep: Ik heb jullie fotoshoot gezien, wat ontzettend leuk en mooi. Je hebt echt een mooi gezinnetje! Wat moet jij zijn geschrokken, maar gelukkig bleek het allemaal toch goed te zijn. Rustig aan dan maar... Pas je echt op jezelf, het klinkt of je je niet hebt ingehouden ondanks je harde buik! Succes met de bezichtiging!

@ Isabel: Mooi kamertje hebben jullie uitgezocht. De foto's die ik heb gepost, zo blijft de kamer in principe. Ik wil er niet te veel dingen in, ik ben zelf erg gevoelig voor prikkels en wil de 'rotzooi' (speelgoed enzo) zoveel mogelijk in de box houden. Anderen vinden het misschien wat saaiig, maar goed het zal zich snel genoeg vullen.

@ Ooh La La: Ik vind die zeefdruk echt mooi! Past echt mooi bij die mobiel ook.

@ mouette: Het leukst van dat gewiebel in mijn buik is tijdens het werk, als ik in allerhande overleg zit. Hij kriebelt me af en toe, terwijl ik in een serieus gesprek zit. Fijn dat jullie aardig op schema zijn wat betreft spullen en inrichting voor de baby.

Hoe is het eigenlijk met Stokstaartje? Ik heb haar wel zien reageren op het forum, maar niet meer hier.

Facebook - Leuk idee om de anderen toe te voegen. Ik heb Penélope en Tsjip al, de anderen kunnen me even een pb'tje sturen, dan voeg ik je zó toe.

Box & katten - Wij hebben de box al wéken op staan. Mijn kat vind het super interessant, te meer omdat het wipstoeltje er ook in staat. Daar slaapt ze af en toe in, er ligt overigens wel een handdoek op. Ik leer het haar nog niet echt af, ik denk dat ze dadelijk een wiebelende baby veel enger vindt haha! Waar ik overigens nog wel over aan het twijfelen ben, is de kinderkamer. Alles staat nu en afgelopen week waren we Jazz ineens kwijt. Bleek ze in de kinderwagen te liggen haha! Dat was een hilarisch gezicht. We hebben geen idee hoe ze erin is gekomen, want zo hoog springt ze niet meer (ze wordt 13). Zelfs de bank komt ze soms met moeite op. We zien wel hoe het gaat als de baby geboren is.

Kaartjes - Ik heb nu bijna alle adressen. Ik ben blij dat iedereen hiermee bezig is, ik krijg het idee dat mijn man het soms wat overdreven vind. Ik wil graag labels printen, maar ik kwam er niet uit met het importeren in Word. Dat is dus een mooie klus voor het verlof!

Ik ben blij en opgelucht dat de babykamer klaar is. Ondanks dat ik niet veel heb gedaan, behalve gezorgd voor lunch en dat soort dingen, was ik echt helemaal stuk. Mijn rug, heupen, lies, alles deed pijn. Dat heeft een paar dagen geduurd, dus ik merk wel dat ik erg beperkt ben.

Op het werk heb ik nog wel wat gezeik gehad, maar goed ik hoef nog een week en dan koken bepaalde mensen maar even voor een paar maanden in hun eigen sop gaar. Ik ben ook wel benieuwd hoe het is als ik terug kom, omdat we echt in een mega-transitie fase zitten. Heeft niks met reorganisatie te maken (althans zoals het ernaar uit ziet), maar wel het veranderen van processen en structuren (en het aanbrengen ervan). Nog één week! Pfff!

Afgelopen week zijn we naar een voorlichting in het ziekenhuis geweest. Dat was wel interessant, maar voor mij was er niet zo heel veel nieuws. Mijn man daarentegen heeft wel een beter idee van de bevalling en schrok er eigenlijk ook wel een beetje van. Ik vond dat er wel heel lichtjes werd gesproken over de ruggenprik. Het ziekenhuis biedt vanaf januari ook ethonox, lachgas, als tijdelijke pijnstilling. Ik ben niet zo van de pijnstilling zoals ik het nu zie, want ik vind het belangrijker om direct na de bevalling goed contact te maken en de breast crawl te laten plaatsvinden. Dan wil ik er zo helder mogelijk bij zijn om het te ervaren. Vermoeidheid kan ik wel mee omgaan! Ze hebben er ook een kamer met een speciale bevalbad, dat was ook wel mooi. Ik twijfel of ik daarvoor wil kiezen. Het groepje waarmee ik een rondleiding kreeg, hadden allemaal best flinke buiken. De vrouw met de bolste buik vroeg wanneer iedereen was uitgeteld, omdat ze vermoedde dat we allemaal rond dezelfde tijd zouden zitten. Zijzelf was 2 februari, de anderen daarna. Ik bleek de eerste te zijn (ik loop minimaal 3 weken voor op de rest), maar heb een vergelijkbare buik met de anderen tot zelfs kleiner!

Ooooh, trouwens, ik had mijn vader aan de telefoon en we spraken over de baby. Ik heb het dan over 'baby' en 'de kleine'. Zegt hij ineens: "Waarom heb je het elke keer over baby en kleine, zeg gewoon zijn naam X". Hij noemde een naam die echt ontiegelijk hoog op mijn lijst staat! Ook is mijn vader overtuigd dat de kleine zich op 28 december aankondigt. Ik denk zelf 14 januari (dat is dus 40+3). Maar het was wel even bizar zeg!

Hoe is het verder met jullie allemaal? Fijn weekend!
L2014 & H2017
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers