Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Winter 2013/2014 mama's!

<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 13 Feb 2014 16:01

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Heeft iemand inmiddels iets vernomen van Stokstaartje? :(
L2014 & H2017
<<

Happydobby

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3341

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:09

Bericht 13 Feb 2014 16:29

Re: Winter 2013/2014 mama's!

@Isabel, je maakt het spannend.

@stjip, hopelijk merken jullie verschil, M. had ook reflux maar bij hem merkte ik weinig verschil, hij had er geen last van. J. spuugt ook en soms pas 2 uur na de voeding, het ruikt zuur maar hij heeft er geen last van, ook niet van krampjes.

@moutte, ook 39 weken alweer, spannend! Fijn dat alles goed was!

@LCN 5 liter? Wow, een vriendin van me was 3 liter kwijt en ook de eerste 4 dagen. Ze was wel thuis bevallen trouwens. Hopelijk komt de bv op gang en krijg je ze aan de borst. Ik heb hier ook geen natuurtalenten maar ik vind het wel fijn dat het uiteindelijk wel lukte.

@MZcharlotte, hier ook veel blikken, pas in de supermarkt lag J in de wagenbak en een oude man sprak me aan, wilde even kijken en zei dat hij 16 kleinkinderen had :D
En idd stokstaartje is niet meer geweest sinds die ene update, hopelijk gaat het goed.

J. ligt al de hele middag te pitten en M. speelt zelf. Samenspelen vind hij niks dus ik kan even internetten. Morgen komt een vriendin op kraamvisite, zaterdag en zondag komt er ook familie. Druk dus haha.
M:21072011
J :08012014
<<

Uiltje

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 715

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:01

Bericht 13 Feb 2014 17:48

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Blegh even mijn frustratiekwijt, man wat een miscommunicatie van het ziekenhuis hier naar het ziekenhuis naar Groningen. D zou binnen drie weken geopereerd moeten worden aan zijn liesbreuk had de chirurg hier het verkeerd opgeschreven dus dachten ze in Groningen dat het binnen drie maand moest. Heb de hele middag aan de telefoon gezeten :cry: maar nu moeten we a.s maandag naar Groningen en 95% kans dat hij meteen geopereerd word. Ben erg benieuwd weet namelijk niet of hij een nachtje moet blijven, gok van wel :)
Verder heeft hij ook een navelbreukje, ben er vanmiddag weer mee naar de huisarts geweest want was erg dik geworden. Gelukkig bleek dit normaal dus ben weer gerustgesteld ;)

Verder gaat het hier goed, hij heeft het slapen ondekt vannacht 7 uur achter elkaar geslapen :hulde: . Alleen beetje jammer dat hij van 19:00 tot 02:30 deed , ga vanavond proberen om 23:00 de late fles desnoods wek ik hem om te kijken of hij dan ook doorslaapt :).

Ik ga nu maar gauw koken voordat mijn vriend uitgehongerd thuis komt en ik niks klaar heb :smile:
<<

Kajaka

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2520

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:15

Bericht 13 Feb 2014 19:32

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Aah.. Balen Uiltje die miscommunicatie van het ziekenhuis. Alvast sterkte voor maandag, mocht hij direct geopereerd worden.

Ben inderdaad ook benieuwd hoe het met Stokstaartje gaat. Hopelijk heeft ze het gewoon druk en vergeet ze helemaal te posten hier.

Ik heb inmiddels uitslag van m'n bloedonderzoek. Alles was goed. Trombose dus puur gekomen door de zwangerschap. Moet wel nog een halfjaar aan de bloedverdunners dus inmiddels gestart met Sintrom tabletten. Moet daardoor regelmatig naar de trombose dienst om bloed te laten prikken om de dosis te bepalen. Mag wel gewoon borstvoeding blijven geven. Een volgende zwangerschap moet ik dan preventief antistolling spuiten.
Met M. gaat het goed. De laatste dagen wel iets meer huilerig. Lijkt s'morgens constant honger te hebben. In de middag slaapt hij dan wel een paar uur. Heb ook het eerste lachje gehad.. Zo schattig!!
<<

Tsjip

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1303

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:55

Bericht 14 Feb 2014 11:12

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Steep schreef:Aah arm ding! Hopelijk is het na die 3 behandelingen over! Anders toch verder kijken ivm de klachten die ze heeft? Wel lekker dat ze goed sliep.

Ik heb net de puckababy piep gekocht, Mirthe merkt zichzelf wakker en de hydrofiel werkt ook niet meer want ze wurmt net zolang totdat ze los is haha. Ben benieuwd of het wat is.


Als het na de behandelingen nog niet over is zouden we de voeding in kunnen dikken. Medicijnen werd door het bureau nog benoemd maar daar moest ik volgens de osteopaat echt niet aan beginnen. Sta daar zelf ook niet achter.
Ze heeft wel meer rust gekregen want ze slaapt overdag een stuk meer. Jammer genoeg nog niet in haar bedje maar wie weet komt dat ook snel!

Hoe gaat het met de puckababy?
04-12-2013
03-05-2016Instagram: Huis4_
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3612

Geregistreerd: 08 Sep 2013 09:40

Bericht 15 Feb 2014 09:09

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Uiltje: alvast sterkte en succes voor maandag!
Kajaka: fijn dat de bloeduitslagen goed waren! Moet je de tabletten nu nog lang blijven slikken?
LCN: fijn dat jouw herstel zo spoedig verloopt! Moeten de meisjes nog lang in het ziekenhuis blijven?
Mouette: fijn dat de controles goed waren! Ik hoop ook voor je dat je spoedig gaat bevallen (of inmiddels al bevallen bent... dat kan natuurlijk ook haha!). Ik kan zelf ook niet meer wachten haha!

Hier gaat het wel prima op dit moment. Ik merk dat ik hele goede dagen heb en hele slechte dagen waarop ik zoveel hoofdpijn heb/ sterretjes zie dat ik nergens aan toe kom. Gisteren op controle geweest in het ziekenhuis. Bloeddruk was voor mijn doen iets verhoogd maar nog niets om ongerust over te zijn. Verder zag alles er goed uit! Ik had wel al wat minder vruchtwater en de verloskundige gaf aan dat dit een teken kán zijn dat de bevalling niet lang meer op zich laat wachten maar dat het ook helemaal niets hoeft te betekenen. Het is nog afwachten dus! Gisteren weer de hele avond voorweeen gehad maar die namen uiteindelijk wel af. Hier dus nog steeds aan het wachten!
<<

Mouette

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 536

Geregistreerd: 02 Sep 2013 20:07

Bericht 16 Feb 2014 21:56

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Goedenavond!

Gister een hele uitgebreide reactie getypt, maar toen was alles ineens weg. :nopompom:

Baby zit hier ook nog veilig op zijn plek, denk dat hij ons geduld nog wel even op de proef gaat stellen eigenlijk.
Met mij gaat het ook nog wel goed, wel steeds vaker harde buiken die ook wat pijnlijk zijn, vooral als ik draai in bed of overdag wat actiever ben. Maar verder nog geen enkel voorteken voor een bevalling, we wachten af!

@ Isabel: Fijn dat het naar omstandigheden goed gaat en je bloeddruk en bloedwaardes redelijk binnen de grenzen blijven. Hopelijk kun je het nog even volhouden en wordt je geduld niet veel langer op de proef gesteld.

@ Ooh la la: Geen 14-2-14 baby.. Houd je het nog een beetje vol?

@ LCN: Wat een heftig verhaal, 5 liter bloed verloren. Doe je wel een beetje rustig aan? Een keizersnede is al niet niks en met jouw postoperatieve beloop moet je helemaal zorgen dat je niet te hard van stapel loopt denk ik!
Afbeelding
<<

Ooh La La!

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6368

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:34

Bericht 16 Feb 2014 22:16

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Mouette, ook nog niks bij jou dus.
Ben jij ook zo ongeduldig?

Ik heb ook steeds vaker harde buiken en ook wat pijnlijker dan voorheen, maar nog niks 'concreets'.
Overdag doe/kan ik helaas niet zoveel. Even naar de supermarkt is al een hele onderneming. M'n rug en heupen doen dan heel snel veel pijn. Zolang ik rustig aan doe gaat het oke.
Mentaal ben ik er ook gewoon klaar mee. We willen haar gewoom zó graag ontmoeten en kunnen knuffelen.

Afgelopen week bij de vk nog controle gehad en met haar afgesproken dat ik donderdag nog een keer langskom. Dan gaat ze inwenig onderzoek doen om te kijken of er al iets van ontsluiting is. Eventueel wordt er dan ook een afspraak gemaakt voor inleiden in het ziekenhuis. Erg spannend, maar het einde is wel in zicht.
We hopen natuurlijk dat ze nog voor die tijd uit zichzelf geboren wil worden!
21.02.2014
20.06.2016

Volg me op Instagram: huisjeopdehei
<<

Mouette

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 536

Geregistreerd: 02 Sep 2013 20:07

Bericht 17 Feb 2014 08:55

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Ooh la la: Ik word ook wel steeds nieuwsgieriger ja! Maar goed, eigenlijk morgen natuurlijk pas uitgerekend en eerste kinderen schijnen gemiddeld rond 41 wk geboren te worden dus echt vreemd is het ook niet dat hij zich nog niet heeft laten zien. Ik kan het dus over het algemeen nog wel relativeren, al heb ik ook wel mijn baalmomenten hoor!

Ik heb vanmiddag weer controle bij de VK, strippen zal ze in principe niet eerder doen dan bij 41 wk en dat wil ik zelf ook niet geloof ik. Inleiden wil ik het ook pas over hebben met 42 wk, tenzij er natuurlijk een medische reden is om het eerder te doen! Ik heb veel bevallingen meegemaakt en een ingeleide bevalling is toch vaak een stuk pittiger dan als alles natuurlijk op gang komt.

Tot die tijd dus rustig aan inderdaad, kleine activiteiten en tussendoor genoeg rust (ik lig veel op de bank).

Hou vol! :hug:
Afbeelding
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3612

Geregistreerd: 08 Sep 2013 09:40

Bericht 17 Feb 2014 17:09

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Mouette en Ooh lala: heel herkenbaar wat jullie schrijven! Zowel het nieuwsgierig zijn naar jullie kleintjes als de lichamelijke klachten. Hier leiden ze trouwens pas vanaf 42 weken in tenzij er redenen zijn om dit eerder te doen. Bij mij is dit het geval dus ik kan met 41 weken ingeleid gaan worden. Sowieso doen ze voor de 41 weken niets.

Ik moest vandaag weer op controle en alles zag er goed uit. Ik heb elke dag buikkrampen (menstruatie achtig) en s'avonds al regelmatig voorweeen. Deze nemen echter steeds na een paar uur weer af helaas. Vrijdag weer op controle en dan gaan we het over inleiden hebben. Ik verwacht dat dit dan maandag zal gebeuren mocht ze er dan nog niet zijn. Ik hoop ook eigenlijk dat ons kleintje er dan al is en dat de bevalling vanzelf op gang komt. De gynaecoloog en verloskundigen geven ook aan dat bij inleiden de bevalling vaak langer duurt en de kans op complicaties een stuk groter is.

Ik vind het trouwens wel gek dat vandaag mijn uitgerekende datum is en dat ik nog geen kindje in mijn armen heb. Natuurlijk weet ik dat de meeste eerste kinderen tussen de 40 en de 41 weken geboren worden, maar toch voelt het gek om over de uitgerekende datum te gaan ofzo. Kan het niet zo goed uitleggen, het is meer een gevoel denk ik.
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 17 Feb 2014 17:23

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Ik vind het zo spannend voor jullie allemaal! Ik heb zelf niet met die gevoelens gelopen, maar ik ben dan ook voor de 40 weken bevallen. Ik kan het me wel voorstellen. Ik had het wel toen ik zijn kleertjes aan het wassen was, zo ongelofelijk dat er binnenkort een mini mensje in past!
L2014 & H2017
<<

Papillio

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 479

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:12

Bericht 17 Feb 2014 19:42

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Isabel_ schreef:Mouette en Ooh lala: heel herkenbaar wat jullie schrijven! Zowel het nieuwsgierig zijn naar jullie kleintjes als de lichamelijke klachten. Hier leiden ze trouwens pas vanaf 42 weken in tenzij er redenen zijn om dit eerder te doen. Bij mij is dit het geval dus ik kan met 41 weken ingeleid gaan worden. Sowieso doen ze voor de 41 weken niets.

Ik moest vandaag weer op controle en alles zag er goed uit. Ik heb elke dag buikkrampen (menstruatie achtig) en s'avonds al regelmatig voorweeen. Deze nemen echter steeds na een paar uur weer af helaas. Vrijdag weer op controle en dan gaan we het over inleiden hebben. Ik verwacht dat dit dan maandag zal gebeuren mocht ze er dan nog niet zijn. Ik hoop ook eigenlijk dat ons kleintje er dan al is en dat de bevalling vanzelf op gang komt. De gynaecoloog en verloskundigen geven ook aan dat bij inleiden de bevalling vaak langer duurt en de kans op complicaties een stuk groter is.

Ik vind het trouwens wel gek dat vandaag mijn uitgerekende datum is en dat ik nog geen kindje in mijn armen heb. Natuurlijk weet ik dat de meeste eerste kinderen tussen de 40 en de 41 weken geboren worden, maar toch voelt het gek om over de uitgerekende datum te gaan ofzo. Kan het niet zo goed uitleggen, het is meer een gevoel denk ik.


Heel herkenbaar je laatste stukje. Bij B. was ik al lang en breed bevallen, dus voor mijn gevoel ben ik al een week over tijd, haha.
Hier leiden ze ook pas in met 42 weken. Ga er vanuit dat ik dan wel bevallen ben.
2012 2014
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3612

Geregistreerd: 08 Sep 2013 09:40

Bericht 17 Feb 2014 20:51

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Papillio: ik was al benieuwd of jij inmiddels bevallen was, maar ook nog niet dus! Ik ben benieuwd wanneer onze kindjes komen. Houd je het nog een beetje vol het zwanger zijn?
<<

Papillio

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 479

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:12

Bericht 18 Feb 2014 07:41

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Isabel_ schreef:Papillio: ik was al benieuwd of jij inmiddels bevallen was, maar ook nog niet dus! Ik ben benieuwd wanneer onze kindjes komen. Houd je het nog een beetje vol het zwanger zijn?


Nee, ook nog niet bevallen.
Ik moet zeggen dat ik er helemaal klaar mee ben, mijn lijf wil niet meer, ik slaap slecht en de zorg voor B. valt me ook zwaar nu. Ik kom met hem de deur niet meer uit, we wonen 3 hoog, zonder lift. Gelukkig voor hem gaat hij op zijn vaste dagen gewoon naar de oppas.
Maar aan de andere kant geniet ik nog heel erg van dat kleine meisje in mijn buik, als ze lekker ligt te bewegen. Ze is nu nog heel even van mij alleen :love:
2012 2014
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 18 Feb 2014 10:31

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Jullie hebben inmiddels wel meldplicht hè, dat begrijp je. Ik ben benieuwd wie de eerste is!
L2014 & H2017
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3612

Geregistreerd: 08 Sep 2013 09:40

Bericht 18 Feb 2014 10:57

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Ik meld me met de baby nog steeds in mijn buik!
<<

Ooh La La!

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6368

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:34

Bericht 18 Feb 2014 10:59

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Isabel_ schreef:Ik meld me met de baby nog steeds in mijn buik!


Ik helaas ook. Man, man, man, ik wist niet dat ik zó ongeduldig kon zijn. Verschrikkelijk.
21.02.2014
20.06.2016

Volg me op Instagram: huisjeopdehei
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3612

Geregistreerd: 08 Sep 2013 09:40

Bericht 18 Feb 2014 11:04

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Dat heb ik ook hoor, dat ongeduldig zijn. Al probeer ik het nu wat meer los te gaan laten. Ik probeer zoveel mogelijk afleiding te zoeken al merk ik dat dit ook lastiger wordt omdat ik niet meer zoveel kan nu. Mijn man gaat nu ook gewoon nog werken en ik kan er niet meer echt op uit in mijn eentje dus dat vind ik wel lastig eigenlijk. De meeste van mijn vriendinnen die doordeweeks veel tijd hebben zijn pas bevallen of zelf ook hoogzwanger dus even bij mij langskomen zit er voor hen eigenlijk ook niet in. Ik ga zo maar weer eens wandelen en nog een paar wasjes draaien. Verder ben ik weer begonnen met alle seizoenen van de Gilmore Girls dus daar zal ik vanmiddag ook nog wel een paar afleveringen van zien haha.
<<

Ooh La La!

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6368

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:34

Bericht 18 Feb 2014 11:08

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Dat heb ik inderdaad ook.
Ik kan gewoon niet zoveel meer. Even naar de supermarkt hier 300 meter verderop is al een hele onderneming.
Het is dus een beetje in huis om rommelen.
Los laten probeer ik ook heel hard, maar met weinig succes tot nu toe :laughcry:

Mijn vriend is ook elke dag aan het werk en ook vaak nog tot laat aangezien hij het erg druk heeft en 'het nu nog kan'.
Daardoor duren de dagen voor mijn gevoel ook erg lang.
21.02.2014
20.06.2016

Volg me op Instagram: huisjeopdehei
<<

Mouette

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 536

Geregistreerd: 02 Sep 2013 20:07

Bericht 18 Feb 2014 11:11

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Ik meld me ook! Nog geen baby hier. Vannacht wel heel veel voorweeen maar het heeft niet doorgezet. :nopompom:
Afbeelding
<<

Fiederilsje

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6516

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:44

Bericht 18 Feb 2014 11:14

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Nou, dan zijn we weer compleet. :nopompom:

Het zou ook wel heel bijzonder zijn om op je uitgerekende datum te bevallen. Het kan wel, een vriendin van mij heeft dat tot 2x toe 'gedaan'.
L2014 & H2017
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3612

Geregistreerd: 08 Sep 2013 09:40

Bericht 18 Feb 2014 11:14

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Loslaten is ook lastig want als ik eenmaal afleiding heb gevonden dan krijg ik wel weer een berichtje of telefoontje van iemand met de vraag of ik al lig te puffen. Dus dat schiet ook niet echt op haha. Ik weet dat ik volgende week wordt ingeleid mocht ons kleintje er dan nog niet zijn en eind van deze week wordt daarvoor een datum geprikt. Dat geeft mij dan wel weer iets meer rust. Ik weet dat het nu nog maximaal een week zal gaan duren voordat de bevalling begint.

Ik merk wel dat hoe langer het duurt hoe "angstiger" ik word voor de bevalling. Niet zo zeer voor de pijn maar meer of ons kindje gezond ter wereld komt en of er geen complicaties zullen zijn. Ik heb nu ook gewoon veel te veel tijd om daarover te piekeren en heb elke nacht nachtmerries hierover. Hebben jullie tips om hiermee om te gaan?
<<

Ooh La La!

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6368

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:34

Bericht 18 Feb 2014 11:28

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Isabel_ schreef:Loslaten is ook lastig want als ik eenmaal afleiding heb gevonden dan krijg ik wel weer een berichtje of telefoontje van iemand met de vraag of ik al lig te puffen. Dus dat schiet ook niet echt op haha. Ik weet dat ik volgende week wordt ingeleid mocht ons kleintje er dan nog niet zijn en eind van deze week wordt daarvoor een datum geprikt. Dat geeft mij dan wel weer iets meer rust. Ik weet dat het nu nog maximaal een week zal gaan duren voordat de bevalling begint.

Ik merk wel dat hoe langer het duurt hoe "angstiger" ik word voor de bevalling. Niet zo zeer voor de pijn maar meer of ons kindje gezond ter wereld komt en of er geen complicaties zullen zijn. Ik heb nu ook gewoon veel te veel tijd om daarover te piekeren en heb elke nacht nachtmerries hierover. Hebben jullie tips om hiermee om te gaan?


Dit had ik echt kunnen schrijven.
Donderdag heb ik controle bij de vk en gaat ze kijken of er al iets gaande is.
Dan wordt er ook gekeken of we direct een afspraak willen maken voor een inleiding.
Wat dat betreft is voor ons ook het einde in zicht.

Ik droom al dagen over de bevalling, en begin het steeds enger te vinden. Het enige dat mij enigszins geruststelt is het denk aan al die vrouwen die me al voorgegaan zijn. Zelfs tienermoeders, hele dunne vrouwen en vrouwen in Afrika, zonder pijnstilling haha. Het slaat natuurlijk nergens op die gedachte, zo voelt het in ieder geval, maar het blijkt redelijk goed te werken.

Waarom ben je bang voor complicaties en of je kindje wel gezond zal zijn? Zijn daar aanwijzingen voor?
21.02.2014
20.06.2016

Volg me op Instagram: huisjeopdehei
<<

Isabel_

Major Yipyapper

Berichten: 3612

Geregistreerd: 08 Sep 2013 09:40

Bericht 18 Feb 2014 11:51

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Nee, er zijn helemaal geen aanwijzingen voor. Ik denk dat het komt omdat ik vorig jaar rond deze tijd een miskraam heb gekregen (was een vroege miskraam) en ik sindsdien toch wat meer angst ontwikkeld heb dat er iets mis is. Nu komt dat gevoel van vorig jaar een beetje terug.
<<

Ooh La La!

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6368

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:34

Bericht 18 Feb 2014 11:59

Re: Winter 2013/2014 mama's!

Ik kan me voorstellen dat je daardoor nu wat angstiger bent, maar je bent nu al op het eind en alles lijkt tot nu toe helemaal goed te zijn! Probeer je daar aan vast te houden.
:hug:
21.02.2014
20.06.2016

Volg me op Instagram: huisjeopdehei
VorigeVolgende

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers