Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Dingen die je niet mag als je zwanger bent

<<

Anoniem16

Bericht 03 Sep 2013 20:39

Re: Dingen die je niet mag als je zwanger bent

Katrien schreef:
Emmayess schreef:Ik eet af en toe wel een softijsje en mayonaise, ook drink ik 1 keer in de week een blikje cola, daar heb ik dan zo'n behoefte aan. Kaneelkoekjes eet ik ook. Verder hou ik me overal aan.
Ik kan niet wachten tot ik weer filet American mag hebben.Mayonaise is toch gepasteuriseerd? Dat mag volgens mij gewoon.


Idd dat heb ik nou serieus nog nooit gehoord dat dat niet zou mogen. En waarom mag een kaneelkoekje niet?
<<

Anoniem25

Bericht 03 Sep 2013 20:43

Re: Dingen die je niet mag als je zwanger bent

Mayonaise in een restaurant (zelfgemaakt) bevat volgens mij rauwe eieren.

Kaneelkoekjes mogen gewoon. Je moet niet meer dan een eetlepel kaneel per dag eten, nou zie dat ook maar eens weg tw krijgen...
<<

Anoniem16

Bericht 03 Sep 2013 20:44

Re: Dingen die je niet mag als je zwanger bent

Ow ja zelfgemaakt idd, dat heb ik idd niet gegeten. Kaneelkoekjes/pepernoten allemaal wel, een collega werd helemaal panisch toen ze ontdekte dat kaneel niet mocht en ze had pepernoten op. Navraag bleek idd dat het gaat om grote hoeveelheden kaneel maar dat pepernoten echt geen kwaad kunnen.
<<

Smooch

Kwebbel

Berichten: 479

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:37

Bericht 03 Sep 2013 20:47

Re: Dingen die je niet mag als je zwanger bent

Oh leuk Aimee, gefeliciteerd met je zwangerschap!
Afbeelding
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13517

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:29

Bericht 03 Sep 2013 20:53

Re: Dingen die je niet mag als je zwanger bent

Ik zou dat even navragen van die mayonaise, want het kan prima dat ze daarvoor gepasteuriseerd eigeel gebruiken. Vroeger kon je gewoon gepasteuriseerd eiwit/eigeel in kuipjes kopen bij de Albert Heijn, nu niet meer, maar de horecagroothandel heeft dat zeker nog wel. Dus ik zou gewoon even vragen of het veilig is, voor je jezelf nog iets ontzegt.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers