Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Sollicitatietopic

<<

Anoniem185

Bericht 16 Jan 2015 21:03

Re: Sollicitatietopic

Ik heb vandaag weer een uitnodiging gekregen voor een gesprek. Komende dinsdag en volgende dinsdag. Vraag was wel (voor het gesprek volgende dinsdag) of ik dan toch wel 2 februari wilde beginnen.

@ Oreo, wat ontzettend jammer dat je bent afgewezen! Wellicht hebben ze het intern kunnen oplossen? Ik was ook afgewezen voor een functie waar ik al ervaring in had en precies in het plaatje paste 'omdat ik niet aan het profiel voldeed', maar nu mag ik wel (volgende dinsdag) op gesprek komen voor iets waar ik nog totaal geen ervaring in heb. Raar.

@ Miley, open sollicitaties sturen doe ik niet meer. Heb er eentje verstuurd en eigenlijk wordt je dan volgens mij gewoon weggegooid of ergens onderaan een stapel bewaard voor in nood ofzo. Ik solliciteer nu maar gericht, dan heb je volgens mij een veel grotere kans.
<<

Anoniem205

Bericht 16 Jan 2015 23:18

Re: Sollicitatietopic

Lampenkapje, nee het was echt mijn brief. Want het recruitmentbureau had mijn profiel en nog een ander profiel doorgestuurd en daaruit hadden ze de ander uitgekozen voor gesprek. Ach, ik kan er niet wakker van liggen!

Succes met je gesprek dinsdag! En dan 2-2 beginnen, da's rap!
<<

Ilovethe90s

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3152

Geregistreerd: 03 Sep 2013 22:14

Bericht 25 Jan 2015 14:43

Re: Sollicitatietopic

Hoe was je gesprek Lampenkapje?

Ik mag me ook in dit topic komen melden aangezien ik per 1 april werkloos word. Vorige week ben ik al ergens op sollicitatiegesprek geweest en ze waren heel enthousiast maar er was iemand anders die net wat beter aan de wensen voldeed. Deze week 3 sollicitatiebrieven/mails verzonden, bij eentje afgewezen en de andere twee lopen nog.
<<

Anoniem140

Bericht 25 Jan 2015 14:45

Re: Sollicitatietopic

Ik heb een brief van defensie gekregen dat ze mijn brief ontvangen hebben en conctact opnemen zodra er een vacature is... In ons vakgebied is het wel handig dat ze je naam al weten.
<<

Anoniem185

Bericht 25 Jan 2015 15:02

Re: Sollicitatietopic

Ilovethe90s, wat jammer dat er net iemand was die meer aan de wensen voldeed. Hopelijk heb je meer geluk bij die twee sollicitaties die nog lopen.
Miley, spannend, afwachten dan maar. Maar inderdaad, als ze je naam al weten heb je al de eerste stap gezet.

Mijn gesprek afgelopen dinsdag was echt heel raar. Het was een competentiegericht interview, wat ik nog nooit had gedaan. Ik vond het een hele vervelende manier van vragen stellen en gesprek voeren. Ook het feit dat ik dit pas drie minuten voor aanvang van het gesprek te horen kreeg vond ik niet fijn. Al direct in het gesprek had ik door dat het van beide kanten hem niet ging worden. Heb eergisteren telefoon gekregen dat ik het inderdaad niet geworden was en ben er eigenlijk heel blij om.

Eergisteren ben ik ook weer op gesprek geweest bij de zelfde organisatie als 30 december. Daar vonden ze me een sterke kandidaat en hadden ze gevraagd om op een volgende (andere) vacature te reageren omdat ze daar een masterstudent voor zochten. Dit heb ik gedaan en ik mocht dus direct bij mijn mogelijk toekomstige leidinggevende op gesprek komen. Was een heel informeel gesprek en we hebben 45 minuten ongeveer zitten praten. Daarna zijn we naar zijn leidinggevende gegaan. Zij hebben samen dan 10 minuten gepraat terwijl ik op de gang aan het wachten was en daarna mocht ik er terug bij. Die man die ik de eerste keer had gesproken gaf aan blij te zijn mij nu terug te zien en nogmaals gaf hij aan dat ik een goede kandidaat ben. Ik was geschikt voor in het team, het enige nadeel is dat ik minder technisch handelen bevat dan de Belgische sollicitanten, maar mijn sociale vaardigheden en kennis maken dat goed en op de lange termijn zijn handelingen makkelijker aan te leren. Verder vroeg hij hoe het op school ging, hoeveel ik op dit moment naast school werkte en of het allemaal lukte zo. De laatste vraag was wanneer mijn gelijkstelling rond was (over twee weken) en wanneer ik dan kon beginnen. Het zou voor 16 februari zijn, dus dan zijn mijn papieren als het goed is precies op tijd rond.

Op dit moment ben ik hun eerste keuze hebben ze gezegd, maar er zijn wel nog vier gesprekken komende week. Ik neem aan dat ze die cv's ook hebben gelezen en dus ondanks dat ze dat weten me nog als eerste keus benoemen, dus dan is dat wel positief. Misschien gaat het om 'bijvangst' net zoals dat ik bijvangst was van de vorige sollicitatieronde. Toen stond de keuze voor die ander ook al vast.

Nu zit ik wel in een spagaat, want ze hebben aangegeven voor 3 februari iets te laten weten. Dinsdag heb ik een gesprek bij een andere organisatie en daar moet ik dus 1 februari beginnen als ik aangenomen word. Stel ik word daar aangenomen, dan weet ik niet wat ik moet antwoorden want mijn voorkeur gaat uit naar de plek waar ik nu al twee keer ben geweest... Maar ik weet dus nog niet 100% zeker dat ik daar aangenomen word. Moet ik dan deze baan laten schieten als ze me daar willen hebben voor een baan die ik nog niet 100% binnen heb? Ik denk dat ik maar gewoon ja zeg als ik hier aangenomen word en dan naar de andere partij bel van goh, als jullie keuze al vast staat voor mij, zeg het dan nu want ik wil gewoon werk en anders ga ik in op dat andere aanbod... ofzo?

Ik wil natuurlijk niet straks naast allebei de banen grijpen... stel ik laat deze gaan waar ik aangenomen word en blijk bij dat gesprek wat zo duidelijk goed zat alsnog niet te zijn aangenomen...
<<

nijntje4

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 837

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:18

Bericht 25 Jan 2015 19:45

Re: Sollicitatietopic

Ik zou gewoon op die baan ingaan, want je hebt toch proeftijd? Dus je kunt in principe ook weer weg om die andere baan te nemen. Wellicht niet netjes maar hee, dat zijn bedrijven ook niet denk ik dan...
<<

Lara

Kletskop

Berichten: 560

Geregistreerd: 29 Dec 2013 13:45

Bericht 25 Jan 2015 20:45

Re: Sollicitatietopic

Ik zou hard je best doen dinsdag, en mocht je daar aangenomen worden dan kun je zeggen dat je er een dag over na wil denken. Dan kun je het eerste bedrijf bellen en de situatie voorleggen. Als zij deze week alle gesprekken hebben dan heb je kans dat ze al eerder aan kunnen geven of de keuze op jou is gevallen. Zo niet, dan kun je altijd starten bij het ene bedrijf en weggaan in de proeftijd, wat Nijntje zegt.

Nijntje, heb je jouw gesprek al gehad? En houd je het nog een beetje vol op je huidige werk?
<<

nijntje4

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 837

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:18

Bericht 25 Jan 2015 21:18

Re: Sollicitatietopic

Ik heb donderdag mijn gesprek gehad ja. Het liep een beetje hakkelig. Ik baal dat mn zenuwen het weer overnemen zoals voorheen, omdat de druk nu weer hoger is... maargoed, morgen hoor ik meer.

Ik trek het echt slecht op mn werk nu. Van de week had ik even dat de bom barstte. Mn directe collega's weten nu wel dat het niet goed gaat...
<<

Anoniem205

Bericht 26 Jan 2015 14:16

Re: Sollicitatietopic

Ik zou bellen met het bedrijf waar je het liefste wilt werken en hen uitleggen dat je een ander aanbod hebt liggen maar dat je voorkeur ligt bij de job waar je over belt. En dat je op datum X moet beginnen, maar dat je hoopt dat ze al een antwoord hebben voor je.
Heb dat een keer gedaan en toen kon ik bij het bedrijf van mijn voorkeur werken.

Nijntje, ik duim voor je! Hopelijk kan je een beetje tot rust komen. Wel balen dat je zenuwen het weer overnemen!

Ilove… balen he, als een ander beter aansluit. Daar kan je helemaal niks mee. Heb je ook gevraagd op welk gebied specifiek? Wellicht iets waar jij iets mee kunt om dat nu zelf te ontwikkelen waardoor je meer kans hebt op een functie in de toekomst?

Hier ook afgewezen op het eerste gesprek. Vond ik stiekem niet erg. Heb ook niet verder gevraagd toen ze zei dat er anderen waren die beter aansloten op het gevraagde profiel. Voor mijzelf had ik toch al besloten daar niet te willen werken. Vanaf volgende week gaat mijn WW in. Gelukkig heb ik 7 maanden recht op ww. Vanuit het UZB waar ik voor werkte was de informatie helemaal niet correct, dus toen ik mijn ww aanvroeg heb ik aangegeven dat ik altijd meer uren werkte maar dat het gemiddelde van het uzb kwam doordat ik ook af en toe vakantie had. Het UWV heeft gewoon gehoor gegeven aan mijn opmerking :yes:

Nu net weer twee sollicitaties verzonden. Ik moet zeggen dat er best veel vacatures zijn hier in de randstad, maar ook veel werkzoekenden op dit vakgebied. En dat is best irritant…. Maar goed, ik heb ruim 3 jaar werkervaring in dat vakgebied, dus je zou zeggen dat er ergens een match moet zijn!

Succes iedereen!
<<

Girli

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3482

Geregistreerd: 06 Sep 2013 16:20

Bericht 27 Jan 2015 00:36

Re: Sollicitatietopic

Ik vroeg me af, als jullie gesolliciteerd hebben op een vacature en de sluitingstermijn is verlopen. Hoe lang wachten jullie tot jullie het bedrijf bellen/mailen als je niets hoort?

Ik heb 2 weken geleden gesolliciteerd en ik wil het liefst nu bellen haha. De sluitingstermijn was de 15e. Echter, ik kreeg een automatische antwoord dat diegene weg was tot de 23e. Geduld is een schone zaak.
'ja, maar' betekent nee.
<<

Anoniem124

Bericht 28 Jan 2015 09:50

Re: Sollicitatietopic

Ik heb vorige week 4 sollicitaties verstuurd en nog niet een afwijzing. Dat is al hee wat :smile: .
<<

Mezzoforte

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 468

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 01 Feb 2015 10:10

Re: Sollicitatietopic

Ilovethe90s, al wat gehoord van je andere 2 sollicitaties?

Lampenkapje, heb je nog een update voor ons?

Oreo, ik herken het. Zoals je weet heb ik ook meerdere procedures lopen, genoeg banen te vinden, maar inderdaad ook heel veel werkzoekenden.

Girli, ik ga er eigenlijk altijd standaard vanuit dat ik het niet geworden ben dan.... dus ik doe eigenlijk niks. Ik monitor de sluitingsdatum van vacatures wel om te kijken wanneer ik dus evt. reactie zou kunnen verwachten, en als het daarna te lang duurt voor mijn gevoel dan weet ik wel genoeg.

Charles, haha ja soms word je er gek van he als je je best gedaan hebt op een goede brief en er komt al snel een standaard afwijzing ofzo. Wat voor werk zoek je?

Ik ben inmiddels druk bezig met solliciteren. Ik had deze week 3 gesprekken, 2 direct bij een bedrijf en 1 bij een recruitmentbedrijf. De 2 directe gesprekken waren wel ook via recruiters geregeld. Ik had deze week al verwacht wat te horen, dus hoop nu morgen wat te horen. Het recruitmentbedrijf gaat mij voorstellen bij een bedrijf voor een leuke functie dus wellicht dat daar ook nog een gesprek uit voortkomt.
<<

Anoniem185

Bericht 01 Feb 2015 11:23

Re: Sollicitatietopic

Dinsdag dus dat gesprek gehad met de organisatie waar ik eigenlijk vandaag/morgen moest beginnen. Nu belden ze donderdag al dat ze het een fijn gesprek vonden en of ik een meeloopdag wil doen. Overmorgen (dinsdag) mag ik dus meelopen.
Die andere vacature waar ik voor de tweede keer bij langs en geweest kreeg ik een mail dat ze pas vrijdag gaan beslissen, dus dat is nog steeds afwachten. Of ze hebben een geschiktere persoon gevonden en weten niet meer wat ze moeten, of er is een gesprek verzet door ziekte, dat weet je niet he.

Oreo je vindt vast een plekje ergens!

Charles, spannend!

Mezzo, jij zit ook niet stil! Hou ons op de hoogte van hoe je gesprekken verlopen! Die laatste klinkt goed!
<<

InweCulnamo

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 301

Geregistreerd: 08 Feb 2014 15:01

Bericht 01 Feb 2015 12:37

Re: Sollicitatietopic

Ik ben vanaf September bezig met het sturen van sollicitatiebrieven. Dit ivm een verhuizing van het westen van het land, naar het oosten.
Helaas op de brieven alleen maar afwijzingen. Aan mijn brief ligt het volgens mij niet. Reacties die ik voornamelijk kreeg waren dat er enorm veel reacties waren op de vacature (meer dan 300 brieven). Helaas komen er ook niet veel vacatures vrij in mijn werkgebied.
Begin November hebben we de sleutel van ons huis gekregen en begin Januari heb ik besloten te stoppen bij mijn huidige baan omdat ik het heen en weer reizen echt niet meer trok. In eerste instantie dacht ik dat ik het nog wel even vol zou houden het heen en weer reizen, tot ik een baan hier gevonden had, bij meerdere diensten achter elkaar kon ik namelijk gewoon blijven slapen in mijn ouderlijk huis. Maar het bleek toch te zwaar voor me om met me koffertje naar het westen van het land af te reizen om te moeten werken ;).
Nu werd ik vorige week eindelijk uitgenodigd om op gesprek te komen, en de zelfde dag nog gebeld dat ze graag een vervolggesprek met me willen!. Ik ben er echt heel erg blij mee. Ik zit pas 3 weken thuis maar wil ZO graag weer beginnen.
Aankomende dinsdag mag ik weer op gesprek komen en krijg dan ook een talenten en motivatie assistent. Heeft iemand hier ervaring mee?

Verder wil ik iedereen heel veel succes wensen met alle aankomende sollicitaties :)
<<

Anoniem205

Bericht 02 Feb 2015 12:29

Re: Sollicitatietopic

Inwe, spannend! ik duim voor je! Kan me voorstellen dat het reizen je opbrak.

Lampenkapje, succes met de meeloopdag. Heb je er zin in?
<<

Mezzoforte

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 468

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:26

Bericht 04 Feb 2015 10:28

Re: Sollicitatietopic

Die gesprekken van vorige week zijn allemaal helaas op niks uitgelopen. Krijg bij allelmaal wel de terugkoppeling dat ze me een heel goede kandidaat vonden, maar er net een andere kandidaat was met net meer ervaring ofzo. Balen dus! Maar ik neem de ervaring van die gesprekken weer mee naar mijn volgende gesprekken, ik probeer positief te blijven. Morgenochtend alweer een sollicitatiegesprek bij een grote bank, ben benieuwd. Verder gisteren weer 2 sollicitaties verstuurd. Ik ben gisteren ook echt even naar de bibliotheek gegaan om rustig vacatures te kunnen zoeken en reageren, merk dat ik thuis toch nogal snel afgeleid ben (tja, 2 kinderen he :) )

Lampenkapje, hoe was de meeloopdag?

InweCulnamo (lastige naam zeg!), hoe is je gesprek gegaan? Soms is er inderdaad niks mis met je brief, maar als ze meer dan 300 reacties hebben gekregen is er zoveel keus voor een bedrijf...
<<

InweCulnamo

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 301

Geregistreerd: 08 Feb 2014 15:01

Bericht 04 Feb 2015 10:58

Re: Sollicitatietopic

Vervelend dat het niks is geworden Mezzoforte. Maar in ieder geval wel fijn om te horen dat ze verder positief waren. Succes met je gesprek morgen !
Tweede gesprek ging voor mijn idee wat minder. Waren nu twee andere medewerkers, die zelf ook wat minder enthousiast overkwamen. Was ook binnen een kwartier weer buiten.
Smiddags werd ik gebeld dat ze voor andere kandidaat waren gegaan, maar dat ze me wel een oproepkracht contract aan konden bieden (op basis van 7 uur), omdat ze verder wel erg tevreden waren. Dit ook maar aangenomen. Was er in eerste instantie niet zo blij mee, maar dit is nu wel een beetje bijgedraaid.
Want betekend dat ik nu wel en baan heb!, en in ieder geval al wel binnen ben bij het bedrijf. De verwachting is ook dat ze al snel meer uren voor me hebben. Dit krijg ik volgende week te horen.
Dus stiekem wel een beetje blij :)
<<

Anoniem205

Bericht 04 Feb 2015 12:23

Re: Sollicitatietopic

Positief bij een beetje negatief bericht dus, Inwe! Fijn

Mezzo, jammer dat het bij jou ook op niks uitgelopen is. Succes bij de grote bank!

Hier zodirect een skype gesprek bij een recruitmentbureau. Ik ben 2 jaar geleden al eens bij hun op kantoor geweest en nav een reactie op een vacature (die helaas al vervuld was) wilden ze een hernieuwde kennismaking met me, maar dan via Skyoe. Helemaal prima! Heb zoon net in bed gelegd en hoop dat hij even stil blijft zo.

Maandag een leuk telefonisch interview gehad, echt super leuk. Hoor ik begin volgende week meer over.
Voor de rest niet gezocht naar vacatures deze week. Dat ga ik zo doen als zoon nog even blijft slapen en het gesprek via Skype klaar is. Moet zeggen dat ik veel vacatures zoek via LinkedIn, doen jullie dat ook?
<<

Anoniem185

Bericht 04 Feb 2015 12:25

Re: Sollicitatietopic

Mijn meeloopdag was druk en heftig. Kreeg te horen dag ik vandaag of morgen telefoon krijg. Afdelingshoofd heeft er een goed gevoel bij en zei dat ik een positief bericht kan verwachten.

Ik moet nog wel even in onderhandeling met mijn uren. Educatief verlof vragen of 80% werken. 38 uur en een master is nogal heftig. Ook moet ik in de toekomst de ba.naba o.ncologie doen. Ik zou op p.neumo/o.nco komen te werken. Veel technisch handelen en dat mis ik in mijn ervaring maar ik mag 2 weken mee lopen met verschillende disciplines om te oefenen. Verder kan ik na 3 maanden evalueren en omdat ik gelijk een vast contract krijg gaan ze dan kijken of ik op een andere plaats kan gezet worden als het niet lukt.
<<

Girli

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3482

Geregistreerd: 06 Sep 2013 16:20

Bericht 04 Feb 2015 12:37

Re: Sollicitatietopic

Ik heb uiteindelijk wel gemaild en deze week hoor ik meer! Hopelijk mag ik op gesprek komen, het blijft afwachten. Ik ben ondertussen maar druk verder aan het solliciteren. De afwijzingen met "we hebben meer dan 300 brieven gehad" komen mij maar al te bekend voor. Nog niet echt veel succes dus na 7 maanden.

Lampekampje: spannend! Hopelijk ben je het geworden.

Oreo: klinkt veelbelovend allemaal!
'ja, maar' betekent nee.
<<

Anoniem205

Bericht 04 Feb 2015 13:01

Re: Sollicitatietopic

Lampenkapje, en die andere organisatie? Heb je daar al wat van gehoord? 38 uur en een master is inderdaad pittig. Je kunt ook vragen of je alleen gedurende je master 80% kunt werken en daarna voltijd? Kan ej ook in je contract laten vastleggen denk ik. Is voor hen ook prettig, dan weten ze waar ze aan toe zijn. Vond je het wel leuk, het meelopen?

Girli, hopelijk mag je op gesprek komen! De recruiter waar ik net via Skype mee sprak vertelde dat de markt al weer een beetje aan het aantrekken is. Dus ik duim voor je! Heb je nog WW, of dat niet meer inmiddels?

Nou, ik ga weer zoeken naar vacatures. Zoon slaapt :) Over een uurtje lekker naar een vriendin toe, lekker de deur uit. en dan even niet meer nadenken over sollicitaties!
<<

Anoniem185

Bericht 04 Feb 2015 16:26

Re: Sollicitatietopic

Andere organisatie hoor ik vrijdag iets van, dus ik moet even kijken hoe ik dat ga oplossen. Andere organisatie lijkt me leuker. Het kan trouwens nog altijd dat die van de meeloopdag alsnog zegt dat ze het niet gaan doen... Ik zie wel!
Meeloopdag was intensief, maar wel interessant. Vond het een leuk team en een pittige afdeling, maar ik denk dat ik er wel mijn draai kan vinden uiteindelijk.
Ik zat te denken aan een voltijds contract met zo mogelijk educatief verlof of anders onbetaald verlof. Zo kan ik in de vakanties en na mijn studie gewoon 38 uur werken en in de schoolweken altijd vrij zijn op mijn schooldag. Dit is voor mij wel een vereiste. Ik ben niet van plan 38 uur én een master te doen, dat is niet haalbaar. In ieder geval niet op deze afdeling waar ik ook heel veel moet gaan leren én waarbij de inwerkperiode wat minder zal zijn door gebrek aan personeel.
<<

Anoniem185

Bericht 05 Feb 2015 14:59

Re: Sollicitatietopic

Van de andere organisatie al gehoord dat ik het toch niet geworden ben. Ze hadden de keuze uitgesteld omdat ze dus in een discussie waren over een ander en mij en de keuze is op die ander gevallen.

Van de organisatie waar ik met mee heb gelopen nog steeds niets gehoord, terwijl ze gisteren of vandaag zou bellen. Heb er hierdoor weinig vertrouwen in. Als ze me echt hadden willen hebben zouden ze toch wel al iets hebben laten horen?

Gelijkstelling wil ook niet opschieten. Heb net gebeld naar de overheidsdienst hoe het nu zat. Ze heeft mijn gegevens opnieuw ingegeven zodat het opnieuw wordt verstuurd omdat hij (nog) niet is aangekomen. Eigenlijk was ze pissig dat ik belde omdat er stond dat ik mocht mailen. Bellen gaat in mijn optiek sneller en dan heb je direct een antwoord, dus ik snap niet waarom ik per se moet mailen dan. Heb ook gezegd dat ik bezig ben met sollicitaties en dat die ook willen weten waar ze aan toe zijn natuurlijk. Maar volgende keer moet ik écht gewoon mailen hoor.
<<

nijntje4

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 837

Geregistreerd: 01 Sep 2013 21:18

Bericht 05 Feb 2015 23:30

Re: Sollicitatietopic

Ik mag ook weer op gesprek! Paar maanden geleden gesolliciteerd bij een bedrijf, superleuk gesprek gehad maar vacature werd ingetrokken, nu zag ik dat ze een andere vacature hadden (wat meer administratief maar toch) dus had ik de contactpersoon van destijds gemaild of ik hier wellicht ook voor in aanmerking kom. Ze mailde terug dat ze mijn motivatie en cv van toen doorstuurde naar de andere contactpersoon en dat ik in ieder geval in het team zou passen. En vandaag uitnodiging in mn mail :smile:
<<

Anoniem185

Bericht 06 Feb 2015 17:16

Re: Sollicitatietopic

En ik heb werk! De organisatie waarbij ik heb meegelopen wilde me toch erg graag hebben. Ik begin vanaf 1 maart!
VorigeVolgende

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers