Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Op zoek naar zomervakantie

<<

Bloemetjesgordijn

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2241

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:19

Bericht 20 Jul 2017 20:20

Op zoek naar zomervakantie

Ik ben al alles af aan het zoeken maar kom weinig tegen. Met de verhuizing en verbouwing willen we wel even weg maar zo goedkoop mogelijk. Graag willen we 7 augustus vertrekken en dan voor een dag of 10. Weekje kan ook en dan kan weekje later ook nog. Man moet 21aug weer starten. Omgeving maakt niet veel uit maar qua afstans niet te ver ivm de kids. Komen uit omgeving Eindhoven dus liefst niet in Noord-Brabant. Wie weet komen jullie nog leuke dingen tegen en voor een leuke prijs.
<<

Anoniem252

Bericht 20 Jul 2017 20:41

Re: Op zoek naar zomervakantie

Is kamperen een optie? Of moet het een huisje Oid zijn?
<<

Bloemetjesgordijn

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2241

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:19

Bericht 20 Jul 2017 20:56

Re: Op zoek naar zomervakantie

We hebben daar wel aan gedacht maar nog nooit eerder gedaan met 2 kids. Geen flauw idee of het goed uitpakt :laughcry: we hebben wel een tent maar daarnaast weinig benodigdheden zoals stoelen en tafel. Zitten dan toch weer kosten aan verbonden met aanschaf daarvan.
<<

Squirrel

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 195

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:30

Bericht 20 Jul 2017 23:08

Re: Op zoek naar zomervakantie

Je zou eens kunnen kijken bij organisaties zoals rent-a-tent. Daar hebben wij nu een tent gehuurd bij de beekse bergen. Die hebben ze op meer plekken. Is ons erg goed bevallen en ook pas kort van te voren geboekt. Wij hadden een ingerichte safari tent en hadden dus niet veel zelf nodig.

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers