Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Zomervakantie met (kleine) kinderen

<<

bosjesvrouw

Major Yipyapper

Berichten: 5011

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:03

Woonplaats: Friesland

Bericht 20 Jul 2017 12:32

Re: Zomervakantie met (kleine) kinderen

Ook leuk even met de trein een station verder daar een ijsje kopen en weer terug. (Als die in de buurt is)
Met de bus naar een ander dorp. Met de tram of metro het zelfde.
Met een pontje over. Ergens bootjes kijken. Neem een vriendin of moeder/zus mee.
2014 2016
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3793

Geregistreerd: 02 Sep 2013 08:06

Bericht 20 Jul 2017 20:22

Re: Zomervakantie met (kleine) kinderen

Ik ben vandaag naar een sluis gewandeld met de kinderen, zoon op de loopfiets, dochter in de wagen. Halverwege even wat gedronken uit de meegenomen rietjes bekers en een kaakje gegeten. En nadat we bij de sluis geweest waren, weer terug naar de auto en toen naar huis.
Boten gezien, de sluis gezien, auto's gezien, koeien gezien, schapen gezien en liedjes gezongen. Meer hadden we niet nodig vandaag.
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers