Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Relatie verbroken

<<

Anoniem245

Bericht 10 Jul 2017 11:45

Re: Relatie verbroken

Ik wilde net typen dat ik niets meer gehoord heb, en er komt een email binnen....
Deze klinkt wel alsof hij zich erin berust heeft, ik hoop dan ook dat dat echt zo is.
Wat Guattari zegt maakt dat ik mij inderdaad zorgen maak, ik snap echt dat hij verdriet heeft maar de inhoud en de hoeveelheid van zijn berichten maakt dat ik er een raar gevoel bij heb.
Ik wacht het nog 2 dagen af, en dan ga ik denk ik iemand van zijn familie inlichten.
<<

anoniem213

Bericht 10 Jul 2017 12:14

Re: Relatie verbroken

Wat verdrietig voor je, Kira! Heb je eerdere ervaringen met iemand die je niet met rust liet? Fijn om te horen dat het lijkt of hij er nu berusting in heeft gevonden. Ik zou niet te snel zijn familie inlichten geloof ik, want daarmee kun je juist ook olie op het vuur gooien. Sterkte!
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5193

Geregistreerd: 22 Feb 2016 12:09

Bericht 10 Jul 2017 12:43

Re: Relatie verbroken

Ik zou ook niet te snel hem van stalken beschuldigen en daar naasten uit zijn leven bij betrekken. Daar kan hij juist bozer van worden en dat zou ik dan nog ergens best terecht vinden ook. Hoe kut het is dat hij zich niet compleet volgens het boekje gedraagt, een gestoorde stalker is het nu ook nog niet (even ervan uitgaande dat hij geen hele dreigende dingen heeft gestuurd - maar dan had je dit wel gezegd neem ik aan)

Tuurlijk, het is totaal geen stijl dat hij jou lastig valt met zijn rollercoaster van emoties, maar het is wel een beetje te begrijpen. Het is nu pas een dag of 2 uit. Geef hem een paar dagen of een week om tot rust te komen voor je hem voor schut zet bij zijn familie en probeer jezelf te beschermen door niet alles te lezen maar gewoon gelijk te archiveren (whatsapp) of blokkeren.
<<

Anoniem245

Bericht 10 Jul 2017 13:27

Re: Relatie verbroken

Oh ik geef hem zeker een paar dagen, maar hij woont hier om de hoek en hij heeft gezegd me niet met rust te gaan laten. Dat was zaterdag, en de berichten en telefoontjes zijn maar door gegaan.
Zijn familie zou ik willen betrekken als het door blijft gaan, niet om hem voor schut te zetten maar om te laten weten dat hij er op deze manier mee om gaat en dat ik me zorgen maak.
Ik heb toenstraks dus die laatste email gekregen en daar las ik wel berusting in, hij schreef ook dat hij mij met rust zou laten nu, dus ik ga er maar van uit dat hij dat ook gaat doen nu.
Ik moet zeggen dat het mij wel zwaar valt allemaal nu :(
<<

Anoniem210

Bericht 11 Jul 2017 09:59

Re: Relatie verbroken

Wat rot Kira. Het einde van een relatie is altijd heel verdrietig maar zo wordt het nog iets moeilijker gemaakt.
Ik denk ook dat je ex de berichtjes aan jou als een uitlaatklep (heeft) gebruikt. Geen excuus om zulke nare dingen te sturen maar als dit voor hem heel rauw op zijn dak komt ergens ook begrijpelijk dat hij iets met de emoties die hem nu overvallen moet doen. Voor een man is het over het algemeen wat moeilijk om over je emoties te praten dus met een vriend of familielid er over te praten zal voor hem lastiger zijn dan zijn emoties in berichtjes naar jou te sturen.
Ik hoop van harte dat hij er snel mee stopt en jij ook de ruimte krijgt je verdriet te verwerken.
<<

Anoniem245

Bericht 13 Jul 2017 06:28

Re: Relatie verbroken

Bedankt nog Lennox voor je bericht!
Inmiddels heb ik niets meer gehoord, maandagmiddag dus die laatste email en dat was het. Wel heeft hij via Facebook proberen te communiceren door de meest uiteenlopende plaatjes te delen op zijn tijdlijn.
Vanmorgen zag ik dat hij of zijn profiel verwijderd heeft, of mij geblokkeerd. Mijn vader zag gisteren al niks meer van hem dus weer een vaag verhaal.

Ik vind het moeilijk. Buten de terugkerende issues waar ik echt knettergek van werd hadden we het wel fijn. De leuke dingen die we deden zijn nu allemaal voorbij, en zonder dat ik er fatsoenlijk over heb kunnen praten. Dat vind ik nog het allerergste. Ik sta achter mijn besluit hoor, het zat gewoon niet goed. Hij heeft zijn hele geluk van mij laten afhangen (letterlijke woorden van hem) en ik kan/wil dat niet dragen. Maar toch vind ik het kut.
<<

Anoniem210

Bericht 15 Jul 2017 08:51

Re: Relatie verbroken

Wat fijn dat hij je nu met rust laat. Maar logisch dat je het kut vind en dat het pijn doet. Jullie hebben ook iets heel moois gehad en samen een liefde gedeeld. Om dat te laten stoppen, ook al is het niet altijd hoe het hoort te zijn is ook gewoon heel stom en doet pijn. Geef jezelf de tijd om je verdriet te verwerken. Kun je een beetje afleiding zoeken of juist je ei kwijt bij vriendinnen of andere lieve mensen om je heen?
<<

Anoniem245

Bericht 15 Jul 2017 09:06

Re: Relatie verbroken

Het is nog steeds rustig, ik heb mijn sleutel terug en hij heeft mij overal geblokkeerd.
Ik kan er heel goed over praten gelukkig. Ten eerste met mijn vader, dat is echt een held :heart:
Maar ook met vriendinnen.
Maandag ben ik thuis gebleven van mijn werk, kon gelukkig en de rest van de week daar lekker mijn afleiding gevonden. Heb ook hele fijne collega's gelukkig. Echt heel erg lief.
Na die stortvloed van berichten en rollercoasters op FB etc is het dus rustig, maar het zit nog wel in mijn hoofd. Ik maak me ook zorgen om hem. Maar goed, dat moet ik maar proberen van mij af te zetten.
Dit weekend lekker druk met werken, laatste repetities en concerten voor de zomerstop. En uiteten met mijn ouders, dus weer even afleiding genoeg :)
<<

Anoniem210

Bericht 15 Jul 2017 10:22

Re: Relatie verbroken

Fijn om te lezen dat je zoveel steun hebt aan de mensen om je heen.
Hopelijk kan je de zorgen om je ex wat loslaten. Hoe moeilijk het ook lijkt, je komt er wel doorheen.
Wat je zelf ook al zegt was dit de juiste keuze. Over een tijdje voelt het waarschijnlijk nog meer zo.
Vorige

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Green_Pepper