Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Twijfels kleding bruiloft

<<

Lonely Goatherd

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2776

Geregistreerd: 01 Sep 2013 07:44

Bericht 27 Jun 2017 10:47

Twijfels kleding bruiloft

Ik heb binnenkort een bruiloft en heb voor in de kerk een feestelijke jurk van een ietwat glanzende stof en prachtig bijpassende, maar superhoge hakken.

Nu is er na de kerk een paar uur geen programma en daarna pas 's avonds diner en feestje. Is het raar om dan iets minder formeel gekleed te gaan? Zelfde model jurk zo'n beetje (beide swingdresses), maar dan van niet-glanzend katoen. Daar zou ik dan platte ballerina's onder aantrekken. Minder feestelijk dus, maar wel een stuk comfortabeler om lekker in te dansen.
<<

Susan

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13341

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:29

Bericht 27 Jun 2017 11:03

Re: Twijfels kleding bruiloft

Nee, dat vind ik helemaal niet raar.
Ik zou het niet eens raar vinden als je in de kerk een jurk van luchtigere stof zou dragen en platte ballerina's. Niet iedereen kan op hakken lopen, en zo'n glanzend stofje kan behoorlijk warm zijn in de zomer. Zo kan je er ook netjes uitzien.
Jij wil toch extra netjes naar de kerk, dus je hebt zelfs twee jurken voor de bruiloft.
Remember: in the end, nobody wins unless everybody wins (Bruce Springsteen)
<<

Anoniem222

Bericht 27 Jun 2017 12:03

Re: Twijfels kleding bruiloft

Ik vind dat ook zeker niet raar. Ik zou het ook niet raar vinden als je wel de glanzende jurk aanhoudt maar je hakken wisselt voor flatjes, ergens halverwege het feest, omdat je pijn aan je voeten hebt, haha. Kan allemaal.
<<

Lonely Goatherd

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2776

Geregistreerd: 01 Sep 2013 07:44

Bericht 27 Jun 2017 12:15

Re: Twijfels kleding bruiloft

Ok, thanks! Nou alleen nog even vragen of de bruid wel echt een bruidsjurk aanheeft en niet een witte hippiejurk ofzo, anders valt mijn plan alsnog in het water. :laughcry:

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers