Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wanneer voor het eerst 'ik hou van jou' tegen elkaar gezegd?

<<

Anoniem210

Bericht 26 Jul 2017 10:37

Re: Wanneer voor het eerst 'ik hou van jou' tegen elkaar gez

Ongeveer na 1,5 maand nadat we een relatie kregen. Misschien dat anderen het snel vinden maar het voelde echt zo, alles klopt aan het plaatje van ons samen. :love:
<<

Dolphinne

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2388

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:39

Bericht 26 Jul 2017 22:22

Re: Wanneer voor het eerst 'ik hou van jou' tegen elkaar gez

Na ongeveer 3 maanden ik tegen hem. Voor hem een beetje onverwacht. Hij zei het toen ook nog niet terug.

Een week of 2 weken later appte hij dat hij al wel een beetje van mij hield (terwijl hij op een feestje was en ik thuis zat)

En dat werd een paar dagen later I love you.
En nu zeggen we het regelmatig tegen elkaar.
Afbeelding
Afbeelding
Vorige

Terug naar Liefde, seks & relaties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers