Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wat doen jullie met de hitte?

<<

Anoniem281

Bericht 19 Jun 2017 21:31

Re: Wat doen jullie met de hitte?

Tobias kan redelijk tegen de warmte. We doen ook niet veel anders dan normaal. Ben vandaag een uur met m gaan fietsen en we hebben een schaduwrijke plek in de duinen gevonden en eventjes gezeten. Vanmorgen was de speeltuin hier in de buurt nog in de schaduw en daar is ie met m'n man naar toe gegaan en verder gewoon binnen spelen en af en toe buiten in de schaduw met bakjes water klooien en in z'n handjes klappen met een beetje water.

Nu moet ik wel zeggen dat we in de tuin het zonnescherm en de grote parasol hebben uithangen vanaf 8 uur 's ochtends en als Tobias buiten speelt, prikken er 2 kleine parasols bij, zodat ie veilig in de schaduw zit. Verder heb ik een paar UV shirts voor m, vind ik zelf prettiger idee, vooral als ie in t badje aan t klooien is.
<<

Bolus26

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2228

Geregistreerd: 01 Sep 2013 07:47

Bericht 19 Jun 2017 22:08

Re: Wat doen jullie met de hitte?

Thuis lekker in het badje en waterbaan en zwemmen in open lucht zwembad of meer hier vlakbij! Jongste slaapt op het heetste moment van de dag
<<

Gaia

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 47

Geregistreerd: 09 Jun 2017 10:20

Bericht 20 Jun 2017 06:57

Re: Wat doen jullie met de hitte?

Onze kinderen kunnen gelukkig goed tegen de hitte dus die spelen gewoon buiten, ( genoeg schaduw plekken) of in t zwembad.
13-04-2010 & 01-04-2012 & 16-03-2015
<<

Anoniem255

Bericht 20 Jun 2017 17:59

Re: Wat doen jullie met de hitte?

Hier liggen ze in het zwembad zodra ze thuis zijn. Vandaag moesten ze naar de bso dus om 18u pas gegeten. Daarna het zwembad in en daar liggen ze nu nog.
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers