Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Verhuizen, in hoeverre puntjes op de i?

<<

Lejow

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 13058

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:55

Bericht 25 Jun 2017 06:56

Re: Verhuizen, in hoeverre puntjes op de i?

Op mp staan ook vaak rest partijen. We hebben niet zoveel nodig.
<<

Tom

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5146

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:32

Bericht 25 Jun 2017 09:29

Re: Verhuizen, in hoeverre puntjes op de i?

Sawadee schreef:2e hands laminaat krijg je er nooit zo mooi in want het kliksysteem wordt "losser". Kan je beter goedkoop Ikea of Hornbach laminaat kopen. In de Ikea koopjeshoek vind je vaak afgeprijsde pakken!


Het goedkoopste van Ikea (of een andere basic variant van bv een bouwmarkt) leg je lang zo makkelijk niet als een ietsje duurdere: de basic moet je echt een hele rij in een keer erin klikken, terwijl je bij de iets duurdere simpel plank voor plank kunt doen. Dat laatste gaat echt veel fijner.
Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam. 21-07-2019
<<

Sawadee

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2402

Geregistreerd: 02 Jan 2016 15:21

Bericht 28 Jun 2017 01:49

Re: Verhuizen, in hoeverre puntjes op de i?

Tom, ik heb laatst hier het goedkoopste Ikea lamimaat gelegd, zonder enige ervaring en ging prima plank voor plank. Duurder laminaat zal vast nog makkelijker gaan maar dit ging ook al echt makkelijk.
<<

Boerenkool

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1116

Geregistreerd: 17 Dec 2014 20:51

Bericht 28 Jun 2017 07:51

Re: Verhuizen, in hoeverre puntjes op de i?

Bij het goedkoopste laminaat van de ikea kun je ook plank voor plank leggen. Als je het handigheidje ervoor even weet. Legt overigens super gemakkelijk, net als dat het super gemakkelijk breekt
Vorige

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers