Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Stay at home moms topic

<<

Anoniem243

Bericht 17 Jun 2017 13:27

Re: Stay at home moms topic

Ik ben ook (bewust) thuisblijfmoeder. Mijn dagindeling verschilt want ik plan best wat activiteiten in de week. Zo hebben we een speelgroep, net het zwemmen weer opgepakt, regelmatig een play-en-thee-date, boodschappenuitjes en ochtendjes kinderboerderij/speeltuin/etc. Daarnaast gaat zoon twee ochtenden naar de psz. De ochtenden zijn we dus regelmatig wel zoet, de middagen meer thuis. Als zoon naar de psz is doe ik vaak weekboodschappen of grote klussen als de badkamer schrobben. Of een ochtendje series kijken :ang: De middagen ook huishoudelijk werk of wat rommelen in huis.

Heb nu alleen de OP gelezen maar lijkt me wel leuk een beetje mee te schrijven / lezen als dit een permanent topic wordt.
<<

Gaia

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 47

Geregistreerd: 09 Jun 2017 11:20

Bericht 17 Jun 2017 14:03

Re: Stay at home moms topic

Ik ben ook een thuisblijfmoeder, wij hebben daar bewust voor gekozen en tot nu vind ik het heel fijn.
Get is druk genoeg met school, zwemles, voetbal en een oppashond regelmatig. De jongste is nog thuis en slaapt van 10 tot 11.30 nog elke dag.
De dagen vliegen voorbij meestal.

Zo ziet onze werkweek er uit ongeveer:
Ma: 7 uur opstaan ( kinderen zijn om 6 uur meestal al wel wakker en mijn vriend gaat dan met ze naar beneden, ik doe de nachten) aankleden, tassen klaarmaken, koffie drinken, eventueel helpen met jongste aankleden.8.00 oppashond komt 8.15 naar school lopen. 10.00 jongste naar bed. Van 10-11.30 tijd voor mezelf en wat opruimen. 11.30 hond uitlaten. 12.00 kinderen ophalen, lunchen 12.45 kinderen school brengen. 13-15 tijd voor jongste. 15.00 kinderen van school halen. Wat drinken en kletsen, dan de hond weer uit laten. Dan eten koken. Hond wordt opgehaald. Samen eten. 18.30 naar boven om kinderen klaar te maken voor bed en dan slapen. Dan tijd voor ons zelf.
Di: bijna t zelfde behalve dat dochter nog nar zwemles moet om 16 uur
Woe: ochtend t zelfde alleen geen hond dan. De middag komt er vaak een vriendje of vriendinnetje spelen of we gaan wat doen. En einde van de middag heeft zoon voetbal.
Do: zelfde als ma.
Vrij: zelfde als woe alleen geen voetbal.
ZA : voetbal van 8.00 tot 10.00 en verder staat er niks vast
Zo: niks vast gepland.

Verder doe ik elke dag 1 was en hang ik meteen op dezelfde dag, volgende dag vouw ik die op. Dat werkt hier t beste en loop nooit meer achter en zo is t ook met 15 min klaar.
Opruimen doe ik tussen door ook.
Oh en ik probeer ook nog hard te lopen minimaal 1 x per week maar liefst vaker.

Na de zomervakantie gaat de jongste een dagdeel naar de psz en komt de oppashond niet meer. Ik ga 1 dag in de week gebruiken om mijn fotografie verder uit te breiden, wil uiteindelijk van mijn hobby wel mijn beroep maken.
13-04-2010 & 01-04-2012 & 16-03-2015
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers