Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Forumster van de maand juni

<<

Burgemeester Kaat

Bericht 15 Jun 2017 09:11

Forumster van de maand juni

We zitten alweer op de helft van de maand juni, tijd dus voor een nieuwe forumster van de maand. Quizzle nomineerde vorige maand Jada als forumster van de maand juni, een oude bekende onder een nieuwe naam.

Mijn forumnaam is Jada en ik forum nu sinds eind 2016 onder deze naam. Ik kom al sinds mei 2004 op het forum, eerst gewoon onder mijn eigen naam en later heb ik een tijdje onder de naam Poutala geforumd. Sinds het forum bij het blad stopte en we hierheen zijn verhuisd, ben ik gaan meeschrijven onder de naam May. Ik weet niet meer exact hoe ik op het forum terecht ben gekomen, volgens mij zocht ik iets om mijn ei kwijt te kunnen. Ik ben in elk geval voor mijn vmbo examen op het forum terecht gekomen en daarna ben ik eigenlijk blijven hangen en altijd wel op het forum aanwezig geweest. De ene periode was ik actiever dan de andere. Uiteindelijk ben ik eind 2015 van het forum afgegaan omdat ik mijn plekje voor mijn gevoel niet echt meer kon vinden. Ik ben uiteindelijk een jaar afwezig geweest en toen ben ik toch weer terug gekomen.

Over Jada
Ik ben 29 jaar en ik woon in het oosten van het land. Eerst heb ik in een studentenhuis met 12 anderen gewoond en sinds 5 jaar heb ik mijn eigen huisje. Ik woon hier samen met mijn twee katten. Ik werk in de gehandicaptenzorg op een woongroep. Daar werk ik nu al ruim 7,5 jaar en ik ben eigenlijk wel toe aan een nieuwe uitdaging waar ik wat meer met mijn hoofd aan het werk ben dan fysiek. Door mijn hypermobiliteit wordt het werk elk jaar namelijk wel steeds een stukje zwaarder. Daarnaast mis ik het wel dat ik niet altijd met mijn kennis aan het werk kan. Voorlopig blijf ik echter nog even zitten waar ik zit omdat ik sinds april in therapie ben en daardoor de dingen even hetzelfde wil laten om mij daarop te kunnen focussen.

Na ruim 13 jaar heb ik namelijk aan de bel getrokken en ben ik gediagnosticeerd met boulimia, dus daar ben ik nu heel hard mee bezig om daarvan te gaan herstellen en dit vind ik behoorlijk intensief. Ik heb echt de impact ervan overschat. Ik heb nogal de neiging om mezelf als één of ander supermens te zien en te denken dat ik alles wel even doe. Ook al ben ik nog maar kort in therapie, ik leer er nu al heel veel van. Als ik mijn psycholoog mag geloven zet ik al hele grote stappen.

Als het goed is, krijg ik dus nu ook wat meer vrije tijd en komt er meer ruimte om leuke dingen te doen. Dan is er weer tijd om naar de sauna te gaan, naar het theater te gaan, een goed boek te lezen, een legpuzzel te maken, een mooie wandeling te maken of gewoon eens de trein te pakken en een nieuwe stad te ontdekken en even te shoppen. Verder ben ik tante van een heel leuk neefje en nichtje. Ondanks dat ik ze door de afstand niet heel veel zie vind ik het altijd heerlijk om ze om mij heen te hebben. Daarnaast zijn mijn beide beste vriendinnen op dit moment zwanger en komen er de komende maanden drie baby’s bij, waardoor ik dus weer lekker veel met baby’s kan knuffelen.

Je kan Jada herkennen aan…
Ik denk dat mensen in mijn directe omgeving mij vooral herkennen aan mijn oprechte interesse. Voor de mensen die dichtbij mij staan ga ik door het vuur. Ik kan daar zo ver in gaan dat ik mezelf en mijn eigen behoeften daardoor compleet opzij schuif. Op mijn werk sta ik bekend om mijn rust. Hoe onrustig ik ook van binnen ben in moeilijke situaties, aan de buitenkant zie je dit niet en cliënten merken dit ook niet. Dit is in mijn werk wel echt een kracht van mij die heel erg goed van pas komt. Verder ben ik graag op de achtergrond en laat ik wel van mij horen als ik dat nodig vind. Ik sta namelijk niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Op het forum weet ik niet zo goed waar je mij aan kunt herkennen. Ik denk dat ik ook niet heel erg opval op het forum.

Jada in één woord
Dit vind ik echt een hele lastige, maar ik denk dat loyaal wel een goede is. Ik ben heel erg loyaal naar de mensen om mij heen. Ik verwacht dit echter ook wel terug en ik heb een hele lange adem. Je kunt heel veel potjes breken bij mij maar op het moment dat ik er klaar mee ben dan is er ook geen weg meer terug. Dan is het voor mij klaar en dan is de kans dat het nog goed komt ook heel erg klein.

Mijn grootste wens
Als ik één wens zou mogen doen, dan zou ik wensen dat er niemand meer jong hoeft te sterven. En als ik dan nog een wens zou mogen doen voor mij persoonlijk, zou dat zijn dat ik moeder mag worden, met of zonder partner.

Jada op het forum
Ik kom eigenlijk in alle pijlers wel maar ik ben denk ik het meest te vinden in de pijlers Algemeen, Persoonlijk en Zwangerschap & kinderen. Ik kom bijna dagelijks wel even op het forum, soms meerdere keren per dag en het wisselt hoe lang ik blijf hangen. Soms neem ik echt even de tijd om bij te lezen en te reageren, soms kom ik gewoon even gauw kijken en lees ik een beetje oppervlakkig. Een favoriet topic heb ik niet echt, hoewel ik wel al jaren meelees in het datetopic. Ik vind het altijd leuk om de verhalen van anderen te lezen, vooral omdat het bij mij op datingvlak nogal rustig is. Wie weet kan ik daar zelf ooit ook nog eens meeschrijven.

Ik heb veel praktische dingen geleerd door dit forum, zoals de flapjes bovenaan een romper zodat je de romper naar beneden kunt uittrekken en het niet over het hoofdje hoeft als alles onder zit. Echt geniaal en het is al eens goed van pas gekomen. Wat me het meeste is bijgebleven van het forum is het verhaal van Isabeau, al heel wat jaren terug. Iedereen leefde zo mee dat ze haar dochtertje was verloren en uiteindelijk bleek het allemaal verzonnen te zijn. Zo zijn er nog meer persoonlijke verhalen die mij bij zijn gebleven zoals bijvoorbeeld het overlijden van de man van Pompoen en het verhaal van Bisq. Ook de verandering van het hele forum en hoe het mee is gegroeid. Eerst was er maar één topic voor zwangere vrouwen en moeders, inmiddels is er een hele pijler met daarin de meeste topics. Samen met het forum zijn ook de forummers meegegroeid en dat vind ik erg leuk om te zien.

Vroeger vond ik het heel erg vervelend dat er toch wel groepjesvorming was, dat er op bepaalde mensen meer gereageerd werd dan wanneer een onbekender iemand hetzelfde topic zou openen. Inmiddels kan ik dat heel makkelijk naast mij neerleggen.

Mijn favoriete foto
Afbeelding

Deze foto heb ik een aantal jaren terug gemaakt in Barcelona. Mijn moeder had mij meegenomen voor een aantal dagen. Het ging toen niet heel lekker met mij. Ik zat diep in mijn eetstoornis maar daar kon ik het iets meer loslaten. Hierdoor kon ik eindelijk weer wat meer ademhalen, meer rust ervaren en langzaamaan genieten. Echter wil ik ooit nog een keer terug om dan voor de volle 100% te kunnen genieten daar.

Forumster van de maand juli
Ik heb gekozen voor Saythia als forumster van de maand juli omdat zij hier volgens mij ook al jaren komt, maar ik eigenlijk niet zoveel van haar weet. Elke keer valt haar naam mij wel op en ben ik nieuwsgierig wie er nou achter deze naam schuilgaat.
<<

Anoniem278

Bericht 15 Jun 2017 09:21

Re: Forumster van de maand juni

Woehoe Jada!! Ik vind t zo leuk dat jij forummer van de maand bent! Leuk stuk!
<<

sarah1985

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 11322

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:34

Woonplaats: Friesland

Bericht 15 Jun 2017 12:52

Re: Forumster van de maand juni

Leuk stukje
Afbeelding
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 40398

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 15 Jun 2017 21:25

Re: Forumster van de maand juni

Ah leuk Jada, keek al uit naar je verhaal! Leuk om te lezen en ik vind het leuk dat je weer terug bent. Vind het zo knap dat je zo open bent op het forum.
En ook een leuke nieuwe keuze voor forummer van de maand.
Lieve kleine man. 01-04-2017
Lief klein meisje. 22-09-2020


Afbeelding

Afbeelding
<<

Zora

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 16486

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:24

Bericht 16 Jun 2017 07:13

Re: Forumster van de maand juni

Leuk Jada! Interessant stukje!
14 mei 2015 ♥ T- kleine held
13 februari 2018 ♥ M - klein feestje
<<

Chava

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3087

Geregistreerd: 23 Jun 2016 21:23

Bericht 16 Jun 2017 16:03

Re: Forumster van de maand juni

Een erg leuk stuk, Jada!
To travel is to live
Mijn instagram
<<

Anoniem304

Bericht 16 Jun 2017 20:22

Re: Forumster van de maand juni

Ohhh hi! Ben jij het!
<<

September

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2341

Geregistreerd: 01 Sep 2013 17:28

Bericht 16 Jun 2017 22:36

Re: Forumster van de maand juni

Leuk leuk! Ik ken Saythia niet dus ben heel benieuwd!
Afbeelding
Afbeelding
<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6869

Geregistreerd: 11 Dec 2013 12:19

Bericht 17 Jun 2017 13:27

Re: Forumster van de maand juni

Wat een leuk stukje, Jada. Ik wist ook helemaal niet dat jij voorheen May was, leuk dat je weer terug bent.
2012 & 2016
<<

Vanya

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3713

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:43

Bericht 19 Jun 2017 11:21

Re: Forumster van de maand juni

Wat een leuk stuk! Ik wist niet dat je voorheen May was, leuk dat je er weer bent! Wat knap dat je hulp hebt gezocht en daar nu intensief mee bezig bent, je komt echt over als een hele sterke vrouw! Mooie foto ook en ook de betekenis erachter :hug: Bedankt voor de nominatie, heel tof!
If you cannot do great things, do small things in a great way.
<<

Jada

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1739

Geregistreerd: 19 Apr 2015 16:48

Bericht 27 Jun 2017 12:28

Re: Forumster van de maand juni

Bedankt allemaal voor de reacties :)

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers