Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


traktatie: rekening houden met allergie?

<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 40021

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 14 Jun 2017 18:48

Re: traktatie: rekening houden met allergie?

Ik snap je helemaal Oreo. En als ik moeder in de klas van S (later als ie naar school gaat) zou zijn zou ik zo'n brief juist waarderen. Ik zou een alternatief zoeken voor hem en zelfs contact opnemen met jou, niet met de juf, om na te gaan of wat ik als alternatief bedacht heb echt geschikt is. Allergieën is niet zomaar iets om maar een gokje te nemen of 't goed gaat. En ik vertrouw de ouder dan toch meer dan de juf, hoe goed de juf ook is ingelicht. Maar ik zou sowieso proberen een alternatief te vinden voor een kindje om te geven als traktatie.
Lieve kleine man. 01-04-2017
Lief klein meisje. 22-09-2020


Afbeelding

Afbeelding
<<

Femm

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1553

Geregistreerd: 17 Jan 2016 11:10

Bericht 14 Jun 2017 18:52

Re: traktatie: rekening houden met allergie?

Wat Marin zegt inderdaad. Ik vind het ook wel normaal om bij traktaties rekening te houden met een allergie of met een feestje of kindje dat blijft eten wat een kind bijvoorbeeld echt niet mag (bijvoorbeeld uit geloofsovertuiging).

Bij T. in de klas zit ook een kindje met allergie en dat is ook meteen rond gestuurd naar alle ouders. Zo mag t. op bepaalde dagen geen noten of pindakaas mee. Kleine moeite om rekening mee te houden.
Januari 2012
Augustus 2014
Juli 2016
<<

ChiQ

Major Yipyapper

Berichten: 3886

Geregistreerd: 24 Jun 2016 16:43

Bericht 14 Jun 2017 19:12

Re: traktatie: rekening houden met allergie?

Natuurlijk moet je daar rekening mee houden. Afschuwelijk om een kind dat allergisch is te vergeten en dat domme trommeltje op school mag ook weg. Krijg je elke keer dezelfde muffe koek, bah! Als een jongetje als S in Julians klasje zou zitten zou ik ook zeer zeker met zijn ouders contact leggen, een appje is zo gestuurd!
<<

Trui

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 125

Geregistreerd: 20 Nov 2014 15:52

Bericht 14 Jun 2017 20:16

Re: traktatie: rekening houden met allergie?

Hier ook een zeer allergisch schoolgaand kind. Ik stuur aan het begin van het schooljaar een mail naar alle ouders om uitleg te geven over de ernst van de situatie. Daarin staat ook aangegeven dat mijn dochter haar eigen traktatietrommeltje heeft maar mocht iemand er rekening mee willen houden ze mij altijd kunnen bellen of appen. Ik vind het enorm lief als ouders de moeite nemen om apart iets voor mijn kind te maken. Het is voor een kind allemaal al lastig genoeg dus heel fijn als ze ook eens mee kan doen met de traktatie.
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers