Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Avatar

<<

Jorja

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2754

Geregistreerd: 01 Sep 2013 22:55

Bericht 02 Sep 2013 10:48

Avatar

Het lukt mij niet om een avatar te plaatsen. Het formaat is correct, maar ik krijg een melding dat het een afbeelding is met 0 x 0 pixels en dat dit minimaal 20 x 20 moet zijn.
Maar de afbeelding is gewoon 125x150px


Iemand enige idee hoe dat komt?
<<

Burgemeester Nicky

Gebruikers-avatar

Site Admin

Berichten: 5311

Geregistreerd: 31 Aug 2013 17:30

Bericht 02 Sep 2013 11:04

Re: Avatar

Stel je vraag anders even in het avatar topic: viewtopic.php?f=18&t=10
Het lijkt me dat je geen goede afbeelding hebt ingevoerd. Ik heb niet zo veel verstand van avatars, maar als je 0x0 pixels hebt, lijkt het me bijna niet mogelijk dat er sprake is van een plaatje/avatar. Maar 'experts' kunnen je daar vast meer over vertellen. Ik sluit het topic.

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers