Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Nexium afbouwen

<<

Anoniem253

Bericht 06 Jun 2017 12:06

Nexium afbouwen

Mijn dochtertje is nu 5 maanden en op advies van de kinderarts moeten we proberen de nexium af te bouwen. Ze krijgt sinds ze een week of 10 is 10mg per dag.

Hoe ben jij de nexium af gaan bouwen? Ging dit goed? Ik hoop dat ze geen nexium meer nodig heeft maar lees ook veel verhalen dat kindjes het tot 1 jaar gebruiken.
<<

Femm

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1553

Geregistreerd: 17 Jan 2016 11:10

Bericht 06 Jun 2017 13:52

Re: Nexium afbouwen

Heel geleidelijk aan steeds wat minder gegeven en ik meen de derde poging bij N. met afbouwen ging goed. Daarvoor steeds niet. Tussen de pogingen hebben we steeds een maand gelaten. Zij was ook haast een jaar toen ze ermee kon stoppen.
Januari 2012
Augustus 2014
Juli 2016
<<

Anoniem253

Bericht 06 Jun 2017 15:09

Re: Nexium afbouwen

Ik heb vandaag 5mg gegeven, wil morgen weer 10 doen dan weer 5 etc en na een week 5mg als het goed gaat.

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers