Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Wel of geen kadootje partner bij geboorte

<<

Anoniem250

Bericht 02 Jun 2017 10:26

Re: Wel of geen kadootje partner bij geboorte

Ik vind een sieraad krijgen als symbool van een grote gebeurtenis een goed idee. Ik heb er niet om gevraagd en niks gekregen. Maar ik heb mezelf wel 'baargoud' gegeven na de komst van de derde. Een sieraad dat symbool staat voor mijn kinderen. Volgens mij wil je het wel heel graag. Je zou ook zelf iets kunnen kopen, maar volgens mij wil je het graag krijgen. Als je denkt dat je vriend het misschien niet doet en jij dan teleurgesteld bent dan zou ik het nu met hem bespreken.
<<

Anoniem301

Bericht 02 Jun 2017 10:40

Re: Wel of geen kadootje partner bij geboorte

Niet gehoopt, wel gekregen. Niet gegeven. Net een gedicht zo.

Ik vind een bevalling overigens zeker echt wel een prestatie!
<<

Geel

Bericht 02 Jun 2017 10:42

Re: Wel of geen kadootje partner bij geboorte

Carrie schreef:Niet gehoopt, wel gekregen. Niet gegeven. Net een gedicht zo.
:lol:

Ik vind het ook prestatie, maar niet eentje waarvoor ik met een cadeau beloond moet worden. Ik zou wel met een cadeau gewaardeerd kunnen worden. Denk dat daar 'm het verschil in zit, beloning of waardering.
<<

Anoniem313

Bericht 02 Jun 2017 12:43

Re: Wel of geen kadootje partner bij geboorte

Zeggen dat je iets niet hoeft terwijl je het wel wil maar ook nog wil dat hij dat spontaan bedenkt is vragen om gedoe en maakt het onmogelijk voor hem om het goed te doen.
Ik wilde baargoud, no way dat mijn vriend dat zelf zou bedenken. We hebben samen een ring ontworpen (ok vooral hij, ik kan tekenen op het niveau van een vierjarige) en die heeft hij afgerekend.
<<

Elroya

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4547

Geregistreerd: 01 Sep 2013 14:10

Bericht 02 Jun 2017 20:18

Re: Wel of geen kadootje partner bij geboorte

Ik had er zelf wel ooit eens van gehoord, maar nog nooit bij nagedacht. Vriend heeft dit wel aan zijn ex gegeven toendertijd.
Of t polsen was bij mij, of bevestiging zoeken was weet ik eigenlijk niet. Hij is wel een type van wil ik t dan wil ik t, zo niet dan niet.
Van mij had t in die zin niet gehoeven, dat ik er niet bij stil heb gestaan, en t ook niet zou hoeven. We schenken elkaar een baby.
Maar nu dit wel tussen neus en lippen door is gezegd ga ik er wel meer vanuit idd. En wat al gezegd werd, als hij dat ter sprake brengt ga ik niet zeggen oh ja geef mij maar een kado. Zo 'hebberig' ben ik niet ingesteld.
En nogmaals, omdat t mij niet heel gewoon was was ik sowieso benieuwd hoe gangbaar dit is. (En ook van vrouw naar man, maar dat is zo te lezen heel weinig van toepassing)
E april 2013
R juni 2017
Y november 2018
<<

Anoniem313

Bericht 03 Jun 2017 10:44

Re: Wel of geen kadootje partner bij geboorte

Zeggen wat je wilt is niet hebberig.
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Google Adsense [Bot]