Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Statistieken van de maand mei

<<

Burgemeester Saar

Bericht 01 Jun 2017 11:01

Statistieken van de maand mei

Welkom juni, tot ziens mei!
De maand mei ligt alweer achter ons, wat betekent dat we al bijna de helft van 2017 achter ons hebben liggen. Nog maar één maandje en dan is het jaar doormidden. Maar laten we niet te ver op de zaken vooruit lopen en eerst nog even terugblikken op de afgelopen maand.

Op 1 mei was het de Dag van de Arbeid. In Nederland wordt dat niet uitgebreid gevierd, hoewel er (tot grote frustratie van Elliot) wel enkele bedrijven gesloten waren deze dag. Voor onze Belgische forumsters betekende het echter een vrije dag, heerlijk!

Door naar de volgende bijzondere dag in mei, Dodenherdenking. Op 4 mei wordt in heel Nederland twee minuten stilte gehouden voor de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies nadien. Landelijk wordt deze herdenking gehouden op de Dam, maar vrijwel iedere gemeente organiseert ook een eigen herdenking.

Van stilstaan bij slachtoffers gaan we door naar het vieren van onze vrijheid. Op 5 mei was het Bevrijdingsdag in Nederland. Hoe heb jij de vrijheid gevierd?

Afbeelding

Na twee rustige weken (hoewel, rustig… Op 6 mei was het Wereld Vroedvrouwendag en op 9 mei was het de Europese Dag van de Beroerte, dus ook in deze weken waren er genoeg dingen om bij stil te staan) was het op 14 mei Moederdag. Veel moeders zijn die dag in het zonnetje gezet met ontbijtjes, knutselwerkjes en cadeautjes, maar vooral met heel veel liefde.

Als laatste feest deze maand werd Hemelvaartsdag gevierd, op donderdag 25 mei. Een heerlijk warme Hemelvaartsdag was het, met veel zon en een mooie blauwe lucht. Wat heb jij gedaan op deze prachtige dag?

Afbeelding

In het nieuws
Veel sportnieuws in mei! Na 18 jaar lukte het Feyenoord om landskampioen te worden! Het leek alsof de winst al in de pocket was, maar toen zij op zondag 7 mei verloren van Excelsior werd het toch wel even spannend. Helaas zorgde deze nederlaag voor veel rellen in Rotterdam. Een week later, op zondag 14 mei, was het dan toch nog zover. Maandag 15 mei werden zij gehuldigd in Rotterdam, een prachtig feest voor alle supporters.

Ook voor Ajax was het een spannende maand, zij stonden namelijk in de finale van de Europa League! Helaas verloren zij met 2-0 van Manchester United, maar dat maakte de supporters niet minder trots.

Een ander veelbesproken sportevenement was de Giro d’Italia, en dan met name de ‘pitstopjes’ van Tom Dumoulin. Hoewel dit hem wat tijdverlies opleverde mag Tom zich alsnog de eerste Nederlandse winnaar van de Giro d’Italia noemen!

Afbeelding

Helaas zijn er ook minder leuke dingen gebeurd in mei. Tijdens een concert van Ariana Grande in Manchester werd een aanslag gepleegd waarbij 23 doden en 120 gewonden vielen. Het jongste slachtoffer was een meisje van slechts acht jaar oud.

Afbeelding

Op 28 mei gebeurde er een ernstig ongeluk op de A6 bij Lelystad. Om nog onbekende reden raakte een auto na een eenzijdig ongeval te water. De drie inzittenden overleefden het niet. Later werd bekend dat het acteur John Wijdenbosch en zijn gezin betrof.

Warmte
Een van de meest besproken onderwerpen zal in Nederland toch wel het weer zijn. In mei mochten we dan eindelijk de zomer verwelkomen, vooral het weekend na Hemelvaartsdag was het tropisch warm. En hoewel er regelmatig geklaagd wordt over regen en slecht weer, is ook het warme zomerweer voor veel mensen reden tot klagen. Elle123 greep de kans aan om eens te peilen hoe daar op het forum over gedacht wordt.

Afbeelding

Feest!
Silly-One, Fjell, MissBitchy, Fauve, Kris, Oreo, Chava, Pompoen, Harrison, Pluis, Atelier Madame, Kwak, Zonnetje, Kiwi, me-girl, Bloemetjesgordijn, Summerlovin, Mika, Zenna, Novalee, Jet, Green Pepper, MrsMath, Boekenwurm, Juno, Leipe Loetje, Gekkie, Elle123, Annie24, Venzje, dolfijn1982, Char, Brooke, Lennox en YEX, nog gefeliciteerd met jullie verjaardag! Hopelijk hebben jullie een fijne dag gehad.

Een jaar geleden, in mei 2016, vroeg zij haar vriend ten huwelijk en de afgelopen maand was het eindelijk zover: Shally is getrouwd! Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk met je kersverse man.
Ook LadymoO mogen we feliciteren, zij is ten huwelijk gevraagd. Ze moet nog even wachten op haar grote dag, maar op 20 juni 2018 wordt het vast en zeker een prachtig feest.

In mei leggen alle vogels een ei, maar dat gold dit jaar niet voor onze forumsters. Er zijn slechts twee baby's geboren de afgelopen maand. Marsy31, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en Mzcharlotte gefeliciteerd met jullie dochter!

HollyGoLightly heeft een huis gekocht. Hoewel er nog wel wat geklust moet worden (succes met het uitzoeken van een nieuwe badkamer en keuken!), wordt het vast een ontzettend fijn plekje voor jou en je kinderen. Gefeliciteerd met de aankoop!

Banennieuws is ook een felicitatie waard, toch? Phoebe, van harte gefeliciteerd met je vast aanstelling! Peeteke is deze maand begonnen met haar nieuwe baan, jij ook van harte gefeliciteerd. Anansi start op 1 juni met haar nieuwe baan en neemt dus afscheid van haar oude team. Veel succes met je nieuwe uitdaging!
Afbeelding

Medeleven
Uiteraard denken wij deze maand ook aan de forumsters die het om wat voor reden dan ook niet makkelijk hebben. Sokpop, Ekiaam87, Jada, Madame Butterfly, Okidoki, Jet, Kira, Uffe, Niekske en Jip, veel sterkte en kracht toegewenst.

Afbeelding

Zoekresultaten
De top 10 zoekresultaten vonden we deze maand niet zo spannend, hij wijkt niet veel af van de voorgaande maanden. Daarom ben ik even voor jullie alle resultaten van de afgelopen maand doorgegaan om te kijken of er nog iets noemenswaardigs tussen zat. Ik stuitte toen bijvoorbeeld op de term engerd gedate. Wie o wie heeft er een creep gedate en wilde dat op ons forum vertellen?
Wat ik ook wel leuk vond om te zien is dat er mensen op ons forum terecht zijn gekomen door te zoeken naar gefeliciteerd geniet van baby. Blijkbaar zit die 'geniet ervan' discussie toch nog wel erg diep!
Ook de vraag wanneer krijg je tijgerpunten heeft iemand naar ons forum geleid. En, heb je tijgerpunten verdiend?

Afbeelding

Forumster van de maand
Natuurlijk was er ook deze maand een forumster van de maand. Niemand minder dan Quizzle bood ons een kijkje in haar leven. Zij heeft het stokje overgedragen aan Jada, die net als zijzelf nog niet zo lang terug is op het forum.
<<

Anoniem197

Bericht 01 Jun 2017 18:55

Re: Statistieken van de maand mei

Wow maar 1 baby deze maand? Dat is weinig!
Bedankt voor de statistieken!
<<

Anoniem278

Bericht 01 Jun 2017 19:22

Re: Statistieken van de maand mei

DdL schreef:Wow maar 1 baby deze maand? Dat is weinig!
Bedankt voor de statistieken!

Uiteindelijk dus twee baby's !!! (MzCharlotte, 29/5) En misschien wel drie ( Sanskie)
<<

Winegum

Major Yipyapper

Berichten: 3935

Geregistreerd: 26 Okt 2013 18:21

Bericht 02 Jun 2017 08:35

Re: Statistieken van de maand mei

Wat een leuke uitgebreide statistieken! Bedankt.
<<

Anoniem304

Bericht 02 Jun 2017 09:01

Re: Statistieken van de maand mei

Heel leuk deze keer!
<<

anoniem224

Bericht 02 Jun 2017 09:18

Re: Statistieken van de maand mei

Lekker uitgebreid, leuk!
<<

Burgemeester Saar

Bericht 03 Jun 2017 08:07

Re: Statistieken van de maand mei

Quizzle schreef:
DdL schreef:Wow maar 1 baby deze maand? Dat is weinig!
Bedankt voor de statistieken!

Uiteindelijk dus twee baby's !!! (MzCharlotte, 29/5) En misschien wel drie ( Sanskie)


Ah, bedankt! Ik heb mzcharlotte toegevoegd. Over Sanksie heb ik nog niks gelezen, toch?
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5919

Geregistreerd: 01 Sep 2013 23:24

Bericht 03 Jun 2017 16:06

Re: Statistieken van de maand mei

Volgens mij is Zenna ook in mei bevallen. Dus 3 baby's.
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

September

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2339

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:28

Bericht 04 Jun 2017 13:09

Re: Statistieken van de maand mei

Leuk om te lezen weer!
Afbeelding
Afbeelding
<<

Anoniem250

Bericht 04 Jun 2017 13:35

Re: Statistieken van de maand mei

Bedankt voor de felicitatie!
<<

Anoniem318

Bericht 04 Jun 2017 13:51

Re: Statistieken van de maand mei

Super gedaan weer en wat lief dat er aan me gedacht wordt.

HGL, heb iets gemist, geloof ik, wat super! Gefeliciteerd! Dat wordt dus het huis waar je mooie kindjes zullen opgroeien, bijzondere gedachte!
<<

ekiaam87

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1370

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:38

Bericht 04 Jun 2017 13:57

Re: Statistieken van de maand mei

Ahh wat lief!!
<<

Jada

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1737

Geregistreerd: 19 Apr 2015 15:48

Bericht 04 Jun 2017 21:44

Re: Statistieken van de maand mei

Ah bedankt voor de sterkte wensen :)

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers