Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Waar kijken jullie?

<<

Anoniem316

Bericht 23 Mei 2017 21:58

Re: Waar kijken jullie?

Niet. Mijn man kijkt het wel. Ik weet niet of hij thuis (en dus alleen) gaat kijken of dat hij toch naar een vriend gaat. Hij kijkt zulke wedstrijden liever alleen.
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8255

Geregistreerd: 25 Nov 2015 15:30

Bericht 23 Mei 2017 22:00

Re: Waar kijken jullie?

Wat zuur Radler!

Ik ben morgen jarig en heb al.maanden geleden geroepen oh das handig de dag voor Hemelvaart kanik het gewoon 's avonds vieren. Dus thuis, zetten de tv van onze slaapkamer buiten neer zodat het wel aanstaat.
2015 ♥
2018 ♥
2021 ♥
Vorige

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Silly-One