Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Afscheid nemen van mijn team - kado

<<

Anansi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 313

Geregistreerd: 02 Okt 2016 15:34

Bericht 22 Mei 2017 21:30

Afscheid nemen van mijn team - kado

Na ruim 10 jaar werken binnen hetzelfde team ga ik op 1 juni weg omdat ik een toffe nieuwe baan heb. Het gaat om een team van 15 meiden/ dames. We werken in de jeugdzorg en zijn een hecht team.
Nu wil ik als afscheidskado iets geven wat recht doet aan mijn waardering voor hen. Zij zijn echt heel belangrijk geweest voor mij. Ik vind het echt moeilijk om afscheid te gaan nemen. Wie heeft er mooie ideeen voor een afscheidskado?
<<

Anoniem282

Bericht 23 Mei 2017 10:17

Re: Afscheid nemen van mijn team - kado

Wat leuk dat je een nieuwe baan hebt gevonden en daar binnenkort mee begint! Hm, ik vind het lastig, omdat het meestal andersom is. Een voormalig collega had voor iedereen een zakje chocolaatjes met daaraan een kaartje waarop ze een persoonlijke boodschap had geschreven. Heel erg lief dat je je team iets wil geven als blijk van waardering iig!
<<

Anoniem210

Bericht 23 Mei 2017 10:26

Re: Afscheid nemen van mijn team - kado

Een bord met een persoonlijke tekst die van toepassing is op het team? Een beetje het idee van ''in dit huis''. Maar dan wat leuker en origineler. ;)
<<

Sawadee

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2385

Geregistreerd: 02 Jan 2016 16:21

Bericht 23 Mei 2017 12:16

Re: Afscheid nemen van mijn team - kado

Ik zou iets blijvend geven voor op de afdeling, pot snoep of theepot of theeglazen ofzo die je laat bedrukken (zijn hier genoeg meiden die stickers voor je kunnen uitsnijden en dan kan je het zelf opplakken). Of als jullie gebruik maken van een prikbord/ white board daar iets mee doen in de vorm van een tekst er op plakken.

Of wat ook leuk is is een mooie (grote) plant en dan een mooie pot er omheen voor in de kantine / op de afdeling. (En de pot kan je ook weer kan bestickeren).
Een plant staat natuurlijk symbool voor groei etc. Als waardering voor de groei die je in die jaren daar hebt kunnen maken.

En dan voor iedereen bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje schrijven.
<<

Anansi

Gebruikers-avatar

Kwebbel

Berichten: 313

Geregistreerd: 02 Okt 2016 15:34

Bericht 25 Mei 2017 12:08

Re: Afscheid nemen van mijn team - kado

Bedankt voor het meedenken meiden!

Sawadee door jouw voorzet ben ik gegaan voor grote koffiemokken. Aan de binnenkant schrijf ik een kleine persoonlijk tekstjes met een keramiekstift. Aan de mok hang ik een kaartje met een persoonlijke tekst.
<<

Anoniem210

Bericht 27 Mei 2017 10:18

Re: Afscheid nemen van mijn team - kado

Leuk idee! :)

Terug naar Werk & studie

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers