Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Zindelijkheid nr. 2

<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3840

Geregistreerd: 02 Sep 2013 07:06

Bericht 22 Mei 2017 09:49

Zindelijkheid nr. 2

Misschien heeft iemand hier tips.

Mijn zoontje van net drie is zindelijk wat betreft het plassen, draagt dus ook een onderbroek. Alleen hij poept wel in zijn onderbroek. Hij is er zelf erg vies van en loopt wijdbeens naar de commode om verschoond te worden. Hij voelt het volgens mij wel aankomen, maar zegt pas na het poepen dat hij een vieze broek heeft.
Ik maak me er nog niet heel erg druk om, maar ben een beetje benieuwd of iemand dit herkend en hoe jullie het aan hebben gepakt.

Als ik hem verschoon zeg ik er meestal wel bij dat het eigenlijk op de wc hoort, maar ik doe zeker niet boos of straf niet. Ook vertel ik dat de poep het riool in gaat en dat vind hij allemaal reuze interessant. Maar wanneer komt dan dat moment dat hij zelf aangeeft op de wc te willen gaan?
Toen we begonnen met de zindelijkheidstraning heeft hij zonder luier of onderbroek gelopen en vond het poepen toen echt eng. Toen heeft hij met veel geduld een keer of 2,3 op het potje gepoept, maar nu hij dus een onderbroekje aanheeft, doet hij het daarin.

Wat is nu de volgende stap? Of moet ik wachten tot hij die gaat zetten? En kan ik hem nog stimuleren om die stap te gaan zetten? (Er liggen al cadeautjes klaar voor als hij het wel op de wc doet)
Laatst gewijzigd door Soleil op 22 Mei 2017 09:59, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Anoniem193

Bericht 22 Mei 2017 09:50

Re: nder

Vind ik ook ;)
<<

Soleil

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3840

Geregistreerd: 02 Sep 2013 07:06

Bericht 22 Mei 2017 09:59

Re: Zindelijkheid nr. 2

Zo, er ging iets fout! Haha
<<

Ayla

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1830

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:06

Bericht 22 Mei 2017 10:17

Re: Zindelijkheid nr. 2

Ik zou hem een luier om doen als hij dat wil als hij aanvoel dat hij moet poepen.
<<

Chaos

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2213

Geregistreerd: 24 Dec 2013 22:54

Bericht 22 Mei 2017 11:31

Re: Zindelijkheid nr. 2

Ik zou hem ook een luier geven. Mijn jongste is nu een maand of 3 zindelijk maar de eerste twee maanden wilde ze dat ook alleen maar in een luier doen. Ze is het vanzelf op de wc gaan doen zonder er teveel over te zeggen, vond het ook niet nodig, ze is nog jong. Enige wat ik af en toe zei is dat haar billen sneller schoon zouden zijn als ze het op de wc deed omdat het dan niet aan haar billen zou plakken.
Afbeelding

I & N juni 2010

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers