Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Roddels

<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5142

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 20 Mei 2017 00:20

Re: Roddels

Maar even voor de duidelijkheid. Het verhaal komt van exo, zij weet wie "de grappenmaker" is. Maar de burgermeesters niet? Wil jij dat niet tegen de burgermeesters zeggen omdat dat als klikken voelt? Jij en grappenmaker moeten dat toch prima vinden als grappenmaker inderdaad geen burgermeester is en inderdaad stomme fout en kutgrap van grappenmaker? En door even samen aan te geven, joh, kwam van ons, sorry, kunnen de burgermeesters 100% uitsluiten dat grappenmaker een burgermeester is.

Want nu vind ik het eerlijk gezegd nog steeds niet duidelijk of er iemand een slechte grap gemaakt heeft of dat er een burgermeester uit de school geklapt heeft en teruggekrabbeld heeft. Het blijft een vaag verhaal nu en nu neem jij het gedoe op je terwijl het niet jouw opmerking was.
<<

Anoniem197

Bericht 20 Mei 2017 06:38

Re: Roddels

Ik vind het maar een wazig verhaal. Als het idd is gegaan zoals exo zegt, dan is er toch niets aan de hand? Flauw grapje wat verkeerd viel.
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15236

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 20 Mei 2017 07:03

Re: Roddels

Het zal wel aan mij liggen maar ik snap de ophef niet zo. Volgens mij is het al jaren bekend dat er onderling geroddeld wordt, op meetings, in appgroepjes.. ik kan me vanuit de burgemeesters voorstellen dat het onwijs vervelend is dat hun integriteit op het spel staat, maar zoals ik het lees is er niets aan de hand. Behalve dan dat er onderling geroddeld is tussen forummers. Nou, big whoop. Dat is niet de eerste keer en het zal de laatste keer ook niet zijn.

♥♥


insta: perron.26
<<

Anoniem304

Bericht 20 Mei 2017 07:34

Re: Roddels

Ik snap de helft van het verhaal niet, maar vind het sowieso maar raar dat iemand iets hoort (??) en dan direct naar de burgemeesters rent om dat door te vertellen. Dat is imo ook nogal kinderachtig.
<<

Anoniem197

Bericht 20 Mei 2017 07:44

Re: Roddels

Maar als het alleen in dat app groepje is besproken, dan snap ik dit topic ook niet. Goed bedoelt maar nu wordt het een groot ding van gemaakt terwijl 99% van het forum hier niets vanaf wist. Dan zou ik het in het appgroepje alleen oplossen.
<<

Raven

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2328

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Bericht 20 Mei 2017 08:04

Re: Roddels

Ik ben dus diegene die het aan de burgemeesters heeft verteld.
En vind dat ik nu neer wordt gezet als een klikspaan door een aantal die reageren.

Toen door Exo in onze app werd gezet dat ze wist wie het was door een bm, is er in onze groep gereageerd door verschillende dat het niet netjes is dat een bm die informatie doorspeelt.

Drie uur later heb ik het gemeld bij alle burgemeesters. Dus ik heb er wel degelijk over nagedacht en heb besloten dat ik het echt niet vind kunnen dat een bm zoiets doorspeelt.
Stel het was een vriendin van mij en ik kwam er zo achter dat zij die biecht was.

Ik heb aan de burgemeesters geen namen gegeven of pijler waar de biecht in staat. Maar gewoon omschreven hoe en wat.
Tien minuten nadat ik bericht had gestuurd naar de burgemeesters kwam er in onze app een berichtje dat het een grap was.
Dat heb ik gelijk gemeld bij de burgemeesters. Zij hebben daarop toch besloten om een topic te openen.

Het is gewoon niet ok dat je misbruik maakt van dat je burgemeester bent of een grap gaat maken dat je er een bent. Voor hetzelfde had ik niets gezegd en hadden wij allemaal in de groep gedacht dat een bm informatie doorspeelt.

Dat de burgemeesters onderling roddelen met elkaar zal best, maar dan blijft het wel onder hun.

Als je als niet bm een sterk vermoeden hebt dat het iemand kan zijn roddel er gerust over in je app/Facebook groep, maar zeg dab gewoon ik heb een vermoeden omdat...
Je gaat toch ook niet onder een biecht zetten ik weet dat die en die het is.

Ik wilde even duidelijk maken dat ik geen klikspaan ben, zoals sommige hier beweren.
Ik ben opgeleid als vertrouwenspersoon en kreeg op mijn werk ook regelmatig met zaken te maken die ik echt door moest spelen naar de baas. Dit heb ik vaak zat gedaan zonder namen te noemen, zodat er iets mee gedaan kon worden. En dat was dus hier ook mijn bedoeling.
Ons engeltje *26-11-2012 - 04-12-2012*

Onze grote vent 22-08-2016

Onze kleine meid 27-02-2018
<<

Anoniem315

Bericht 20 Mei 2017 08:21

Re: Roddels

Raven, ik snap jouw punt ook, ik neem het je niet kwalijk. Het vervelende is dat dit nu als topic op het forum verschijnt, m.i. en iedereen er op kan spuien.

Degene die dit gezegd heeft, ken ik slechts vaag, is geen heel bekende forummer en ik ga haar naam niet noemen. Lukt ook niet, want we hebben elkaar op insta toegevoegd en ik weet haar forumnaam niet (zeker). Ze wil ook niet praten nu en dat snap ik wel. Het wordt alleen maar opgeblazen zo.
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5873

Geregistreerd: 02 Sep 2013 00:24

Bericht 20 Mei 2017 08:22

Re: Roddels

Ik vind niet dat jij de boosdoener bent, Raven, maar degene die het de wereld in heeft geholpen. Die had beter moeten weten en niet zo'n rare 'grap' moeten bedenken. En dan grap tussen aanhalingstekens, want ik kan me niet voorstellen dat het 1 seconde grappig is geweest!
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

Raven

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2328

Geregistreerd: 01 Sep 2013 13:39

Bericht 20 Mei 2017 08:30

Re: Roddels

Exogenesis schreef:Raven, ik snap jouw punt ook, ik neem het je niet kwalijk. Het vervelende is dat dit nu als topic op het forum verschijnt, m.i. en iedereen er op kan spuien.

Degene die dit gezegd heeft, ken ik slechts vaag, is geen heel bekende forummer en ik ga haar naam niet noemen. Lukt ook niet, want we hebben elkaar op insta toegevoegd en ik weet haar forumnaam niet (zeker). Ze wil ook niet praten nu en dat snap ik wel. Het wordt alleen maar opgeblazen zo.


Dat weet ik Exo. En je hoeft van mij ook geen namen te noemen.

Diegene die dit geroepen heeft kan ook gewoon naar een bm een berichtje doen met sorry het was niet de bedoeling ik heb niet goed ingezien hoe stom deze grap was.
Dan kan er hier geroepen worden het is opgelost.

Ik snap opzich ook wel dat ze hier een topic over openen. Als waarschuwing dat hun naam niet misbruikt mag worden.
Ons engeltje *26-11-2012 - 04-12-2012*

Onze grote vent 22-08-2016

Onze kleine meid 27-02-2018
<<

Burgemeester Esmee

Bericht 20 Mei 2017 08:34

Re: Roddels

Er is voor gekozen om dit met jullie te delen omdat het ons gisteren nogal bezig hield. Achteraf denken we misschien, waar hebben we ons druk om gemaakt? Maar beter op deze manier en er achter komen dat het een flauwe grap van iemand was dan deze roddel zijn gang laten gaan en iedereen op gegeven moment iedereen laten denken dat een burgemeester uit de school is geklapt. Laten we het openbaar maken van deze roddel beschouwen als voorzorgsmaatregel.
Een naam gaan we niet meer krijgen dus wat mij betreft kan er nu een streep onder.
<<

Anoniem278

Bericht 20 Mei 2017 08:38

Re: Roddels

Elliot schreef:Het zal wel aan mij liggen maar ik snap de ophef niet zo. Volgens mij is het al jaren bekend dat er onderling geroddeld wordt, op meetings, in appgroepjes.. ik kan me vanuit de burgemeesters voorstellen dat het onwijs vervelend is dat hun integriteit op het spel staat, maar zoals ik het lees is er niets aan de hand. Behalve dan dat er onderling geroddeld is tussen forummers. Nou, big whoop. Dat is niet de eerste keer en het zal de laatste keer ook niet zijn.


Ik sluit me voor tig procent hierbij aan. Kom op, hoe lang word er nu al gekletst en geroddeld op dit forum, in al zijn/haar versies?
Ik heb verhalen over mezelf gehoord die op zijn zachtst gezegd meer dan bijzonder zijn en die komen altijd uit app groepjes (en 'vroeger' van msn etc) omdat met name vrouwen nu eenmaal graag over elkaar kletsen en regelmatig niet in positieve zin. Dat gebeurt al honderden jaren en zal wel doorgaan tot we uitgestorven zijn.

Het doen alsof je een burgemeester bent of kent, tsja, zal niet de laatste keer zijn, net zo goed als de 'discussie' over het biechtaccount.
Het is gewoon naïef om te denken dat wat je op internet zet privé is, of dat er niet wordt gespeculeerd over wie wie is.
Eerlijk gezegd snap ik dat niet eens, het zou geen moer uit moeten maken wie de biecht of BM is, voor je reactie, je reageert op de inhoud en niet op de persoon.

Dit voorval is kinderachtig maar door het zo neer te zetten naar mijn mening ook wel extra opgeblazen, voor mijn gevoel had dit ook achter de schermen opgelost kunnen worden.
Tegelijk is een reminder van het nadenken over wat je post, plus het besef hoeveel er naast het forum in de onderlinge contacten geroddeld wordt misschien voor sommige mensen wel handig.

Exogenesis, Raven, ik vind het netjes dat jullie zo naar voren komen nu het allemaal zo opengegooid is, maar haal verder je schouders op en heb een lekker weekend.

O en voor de laatste roddels: alles wat je over mij hoort is waar :smile:
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5142

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 20 Mei 2017 09:29

Re: Roddels

Raven schreef:Ik ben dus diegene die het aan de burgemeesters heeft verteld.
En vind dat ik nu neer wordt gezet als een klikspaan door een aantal die reageren.

Toen door Exo in onze app werd gezet dat ze wist wie het was door een bm, is er in onze groep gereageerd door verschillende dat het niet netjes is dat een bm die informatie doorspeelt.

Drie uur later heb ik het gemeld bij alle burgemeesters. Dus ik heb er wel degelijk over nagedacht en heb besloten dat ik het echt niet vind kunnen dat een bm zoiets doorspeelt.
Stel het was een vriendin van mij en ik kwam er zo achter dat zij die biecht was.

Ik heb aan de burgemeesters geen namen gegeven of pijler waar de biecht in staat. Maar gewoon omschreven hoe en wat.
Tien minuten nadat ik bericht had gestuurd naar de burgemeesters kwam er in onze app een berichtje dat het een grap was.
Dat heb ik gelijk gemeld bij de burgemeesters. Zij hebben daarop toch besloten om een topic te openen.

Het is gewoon niet ok dat je misbruik maakt van dat je burgemeester bent of een grap gaat maken dat je er een bent. Voor hetzelfde had ik niets gezegd en hadden wij allemaal in de groep gedacht dat een bm informatie doorspeelt.

Dat de burgemeesters onderling roddelen met elkaar zal best, maar dan blijft het wel onder hun.

Als je als niet bm een sterk vermoeden hebt dat het iemand kan zijn roddel er gerust over in je app/Facebook groep, maar zeg dab gewoon ik heb een vermoeden omdat...
Je gaat toch ook niet onder een biecht zetten ik weet dat die en die het is.

Ik wilde even duidelijk maken dat ik geen klikspaan ben, zoals sommige hier beweren.
Ik ben opgeleid als vertrouwenspersoon en kreeg op mijn werk ook regelmatig met zaken te maken die ik echt door moest spelen naar de baas. Dit heb ik vaak zat gedaan zonder namen te noemen, zodat er iets mee gedaan kon worden. En dat was dus hier ook mijn bedoeling.


Ik vind het van jou helemaal geen rare beslissing, helmaal niet omdat je eerst niet wist dat het een grap was en er in het verleden blijkbaar eerder dingen mis zin gegaan met biechtjes- privacy. Dus ik vind dat jij het goed hebt gedaan door het te melden hoor. En ik vind dat ook geen klikspaan gedrag.

Ik vind alleen dat het nu raar wordt aangepakt door wél en topic aan te maken en het daarmee groter te maken en dan het is/zou zijn maar het niet belangrijk genoeg gevonden wordt om te checken of diegene die de grap maakte écht geen burgermeester is. Dus vervolgens ga je een vage situatie opblazen. Dat vind ik heel onhandig.
<<

Stanley

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1313

Geregistreerd: 25 Jan 2014 18:24

Bericht 20 Mei 2017 09:43

Re: Roddels

Elliot schreef:Het zal wel aan mij liggen maar ik snap de ophef niet zo. Volgens mij is het al jaren bekend dat er onderling geroddeld wordt, op meetings, in appgroepjes.. ik kan me vanuit de burgemeesters voorstellen dat het onwijs vervelend is dat hun integriteit op het spel staat, maar zoals ik het lees is er niets aan de hand. Behalve dan dat er onderling geroddeld is tussen forummers. Nou, big whoop. Dat is niet de eerste keer en het zal de laatste keer ook niet zijn.


Idd, what's new?
<<

Anoniem304

Bericht 20 Mei 2017 09:48

Re: Roddels

Raven schreef:

Dat de burgemeesters onderling roddelen met elkaar zal best, maar dan blijft het wel onder hun.

En o.a. daarom vind ik dat hele biecht account een wassen neus. Het is gewoon niet geheim.
Misschien is je buurvrouw wel BM en weet zij ineens 'alles' van je nadat je hebt gebiecht.
Daarom vind ik het ook raar om te biechten (je weet dat een select groepje het wel weet en je weet niet wie dat zijn) en vind ik het raar dat de BM's werken onder een BM account en niet gewoon als zichzelf zoals het imo hoort.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5142

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 20 Mei 2017 09:56

Re: Roddels

Cotton schreef:
Raven schreef:

Dat de burgemeesters onderling roddelen met elkaar zal best, maar dan blijft het wel onder hun.

En o.a. daarom vind ik dat hele biecht account een wassen neus. Het is gewoon niet geheim.
Misschien is je buurvrouw wel BM en weet zij ineens 'alles' van je nadat je hebt gebiecht.
Daarom vind ik het ook raar om te biechten (je weet dat een select groepje het wel weet en je weet niet wie dat zijn) en vind ik het raar dat de BM's werken onder een BM account en niet gewoon als zichzelf zoals het imo hoort.


Ok in ben echt té naïef. Misschien omdat ik zelf professioneel gewend ben anders met privacy om te gaan ofzo. Maar zelfs de burgermeesters zijn zo kinderachtig om te kijken en te roddelen? Want je naam staat er niet standaard bij toch? Ik bedoel ik snap dat ze een ipcheck kunnen doen en het kunnen zien maar ze zien niet gelijk wie welk biechtje was. Maar wordt er gekeken en geroddeld gewoon uit nieuwsgierigheid? Dat vind ik ook zielig gedrag en ik heb bij deze een stuk minder respect voor burgermeesters. En dan vraag je er ook om dat het dus verder uitlekt. Ben het ook met je eens dat het belachelijk is dat zij anoniem zijn. Snap überhaupt niet waarom dat is. Er worden hier al bijna nooit waarschuwingen en bans uitgedeeld dus durven ze dat die 2x per jaar niet United onder hun eigen naam? :smile:

Ik heb mijn laatste biecht gedaan in ieder geval. Nu deed ik sowieso al geen biechts waarbij ik echt niet wilde dat mensen niet wisten wie ik was, maar ik heb wel biechts gedaan waarbij ik meer personal info deelde dan het hele forum aan mij hoeft te linken. Daar ben ik nu dan ook klaar mee. Daaaag.
<<

Anoniem304

Bericht 20 Mei 2017 10:01

Re: Roddels

Whatever schreef:
Cotton schreef:
Raven schreef:

Dat de burgemeesters onderling roddelen met elkaar zal best, maar dan blijft het wel onder hun.

En o.a. daarom vind ik dat hele biecht account een wassen neus. Het is gewoon niet geheim.
Misschien is je buurvrouw wel BM en weet zij ineens 'alles' van je nadat je hebt gebiecht.
Daarom vind ik het ook raar om te biechten (je weet dat een select groepje het wel weet en je weet niet wie dat zijn) en vind ik het raar dat de BM's werken onder een BM account en niet gewoon als zichzelf zoals het imo hoort.


Ok in ben echt té naïef. Misschien omdat ik zelf professioneel gewend ben anders met privacy om te gaan ofzo. Maar zelfs de burgermeesters zijn zo kinderachtig om te kijken en te roddelen? Want je naam staat er niet standaard bij toch? Ik bedoel ik snap dat ze een ipcheck kunnen doen en het kunnen zien maar ze zien niet gelijk wie welk biechtje was. Maar wordt er gekeken en geroddeld gewoon uit nieuwsgierigheid? Dat vind ik ook zielig gedrag en ik heb bij deze een stuk minder respect voor burgermeesters. En dan vraag je er ook om dat het dus verder uitlekt. Ben het ook met je eens dat het belachelijk is dat zij anoniem zijn. Snap überhaupt niet waarom dat is. Er worden hier al bijna nooit waarschuwingen en bans uitgedeeld dus durven ze dat die 2x per jaar niet United onder hun eigen naam? :smile:

Ik heb mijn laatste biecht gedaan in ieder geval. Nu deed ik sowieso al geen biechts waarbij ik echt niet wilde dat mensen niet wisten wie ik was, maar ik heb wel biechts gedaan waarbij ik meer personal info deelde dan het hele forum aan mij hoeft te linken. Daar ben ik nu dan ook klaar mee. Daaaag.

Ja zo ja. Maak het de kat maar wijs dat het niet zo is. Nieuwsgierigheid wint toch.
<<

Mizz_S

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6591

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:04

Bericht 20 Mei 2017 10:18

Re: Roddels

Ok, ik zal wel naief zijn, maar hoe weten jullie dan zo zeker dat de burgemeesters die ip adressen checken? Dat is toch ook maar een aanname?
Als ik burgemeester was (ben ik dus uiteraard niet) zou ik er echt geen behoefte aan hebben om met de anderen te speculeren en te roddelen. Ik heb dat nu ook niet, zit ook niet in app-groepjes etc. Niet iedereen is hetzelfde.
<<

Anoniem304

Bericht 20 Mei 2017 10:22

Re: Roddels

Mizz_S schreef:Ok, ik zal wel naief zijn, maar hoe weten jullie dan zo zeker dat de burgemeesters die ip adressen checken? Dat is toch ook maar een aanname?
Als ik burgemeester was (ben ik dus uiteraard niet) zou ik er echt geen behoefte aan hebben om met de anderen te speculeren en te roddelen. Ik heb dat nu ook niet, zit ook niet in app-groepjes etc. Niet iedereen is hetzelfde.

Als je als jezelf op je Biecht regeert krijg je een waarschuwing. Zonder te checken weten ze dat niet natuurlijk.
Als je met 2 accounts in 1 topic reageert trouwens ook. :)
<<

Mizz_S

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6591

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:04

Bericht 20 Mei 2017 10:24

Re: Roddels

Ok, dat wist ik niet. Heb dat ook nog nooit gedaan.
<<

Pippa

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2818

Geregistreerd: 11 Apr 2017 11:46

Bericht 20 Mei 2017 10:24

Re: Roddels

Ik vind het wel raar dat nu de "echte" burgemeesters door het slijk gehaald worden zoals bv bij de reactie van whatever. Het zijn nogal aannames die gedaan worden allemaal, als je gewoon volwassen en serieus als burgemeester "werkt" kan je prima je nieuwsgierigheid voor je houden, lijkt me. En het is algemeen bekend dat het nooit 100% anoniem is, dat is niks op internet dat je plaatst.

Ik vind alle app groepen en roddel dingen van dames onderling kinderachtiger, is het dan echt zo boeiend om dat te moeten doen? dat snap ik niet zo goed, maar dat doe ik ook in het echte leven niet.

En dit wordt nu veroorzaakt door een "grappenmaker" waar de burgemeesters niks aan kunnen doen.
11-2017 ♥
12-2021 ♥
<<

Anoniem304

Bericht 20 Mei 2017 10:27

Re: Roddels

Mizz_S schreef:Ok, dat wist ik niet. Heb dat ook nog nooit gedaan.

Volgens mij ging de vorige ophef daar over :)
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5142

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 20 Mei 2017 10:28

Re: Roddels

Mizz_S schreef:Ok, dat wist ik niet. Heb dat ook nog nooit gedaan.


Same here. Dat is ook wel vrij dom dan.
<<

Whatever

Major Yipyapper

Berichten: 5142

Geregistreerd: 22 Feb 2016 13:09

Bericht 20 Mei 2017 10:29

Re: Roddels

Pippa schreef:Ik vind het wel raar dat nu de "echte" burgemeesters door het slijk gehaald worden zoals bv bij de reactie van whatever. Het zijn nogal aannames die gedaan worden allemaal, als je gewoon volwassen en serieus als burgemeester "werkt" kan je prima je nieuwsgierigheid voor je houden, lijkt me. En het is algemeen bekend dat het nooit 100% anoniem is, dat is niks op internet dat je plaatst.

Ik vind alle app groepen en roddel dingen van dames onderling kinderachtiger, is het dan echt zo boeiend om dat te moeten doen? dat snap ik niet zo goed, maar dat doe ik ook in het echte leven niet.

En dit wordt nu veroorzaakt door een "grappenmaker" waar de burgemeesters niks aan kunnen doen.


Uhh sorry? Ik haal niemand door het slijk. Ik reageer op Cottons constatering dat er standaard gekeken wordt van wie een biecht komt. Dat vind ik überhaupt al echt niet kunnen. En dat er geroddeld wordt (maar dat is tot dusverre dan een aanname geloof ik maar dat was mij net niet duidelijk) .
<<

Anoniem304

Bericht 20 Mei 2017 10:36

Re: Roddels

Ja roddelen wat is roddelen?
Als erover gesproken wordt (Ik heb Whatever een waarschuwing gestuurd want ze reageert op haar eigen biecht dat ze de aap van de buren dood heeft laten gaan) dan zal de rest daar vast iets op zeggen. Is 'goh wat sneu' dan roddelen of gewoon erover praten?
Het lijkt me wel logisch dat er iig over gesproken wordt ja. Anders krijg je straks melding van alle BM's als ze het niet van elkaar weten?
<<

Mizz_S

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6591

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:04

Bericht 20 Mei 2017 10:41

Re: Roddels

Cotton schreef:
Mizz_S schreef:Ok, dat wist ik niet. Heb dat ook nog nooit gedaan.

Volgens mij ging de vorige ophef daar over :)


Dat zal ik dan wel gemist hebben. Dit soort dingen ontgaan me altijd en ik vind het ook niet boeiend. Ik klikte dit topic nu ook aan omdat ik het toevallig zag staan en de titel maakte me nieuwsgierig.
VorigeVolgende

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers