Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Fotografie Topic

<<

Anoniem205

Bericht 13 Jul 2014 13:59

Re: Fotografie Topic

Vanmorgen een leuke reportage gehad! En wat is het Haagse Bos een leuke locatie! Dat wist ik helemaal niet, maar ik ben fan :) Als ik ooit een bruidspaar in Den Haag heb, ga ik dat bos zeker aandragen als locatie :) En ook lekker met mijn 100mm f2.8 kunnen "spelen"

Verder heel erg enthousiaste ouders van de EB reportage. Daar doe ik het toch echt voor. Nu een album in elkaar draaien. Dat vind ik toch best moeilijk hoor, maar het is me al 3x aardig gelukt :) Vind de kwaliteit van TopFotoalbum sowieso erg goed, lekker stevig!

Jullie nog gen fotografeerd?
<<

Anoniem119

Bericht 13 Jul 2014 14:04

Re: Fotografie Topic

Gaaf oreo. Wij hebben daar toch ook wel eens foto's gemaakt met een groepje? Of ben je dieper het bos in gedoken? Was dat die shoot met die man?

Ik mag vanavond ook weer een album maken. Had m al helemaal af maar verkeerde cover gekozen dus kan weer opnieuw beginnen. Lekker klote dus.

Ik vind de software van topfoto overigens echt ruk.
<<

Anoniem119

Bericht 13 Jul 2014 14:06

Re: Fotografie Topic

Check trouwens even goed de website want tot en met vandaag 20% korting.
<<

Anoniem205

Bericht 13 Jul 2014 14:15

Re: Fotografie Topic

Volgens mij hebben we toen een piepklein stukje meegepakt, het stuk bij CS. Nu zijn we nog twee stukken verder gegaan, vlakbij Huis ten Bosch. Was niet met die man trouwens, maar met een forummer :)

Oh, is er weer een kortingsactie? Nou ja, anders is er volgende week wel weer eentje :P
En ja, die software is ruk idd... Maar ja, niks aan te doen. Paar uurtjes stief doorwerken en 't is klaar
<<

munk

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 578

Geregistreerd: 18 Sep 2013 19:59

Bericht 13 Jul 2014 15:38

Re: Fotografie Topic

Tegenwoordig hebben ze ook weer een software versie voor op de desktop. Dat werkt een stuk fijner dan de webversie die je alleen de laatste 1,5 jaar kon gebruiken.

Vond het trouwens wel een goed idee van zero om fotos in een spoiler te plaaten: dus bij deze (bruidsreortage)

Spoiler: weergeven
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Anoniem205

Bericht 14 Jul 2014 10:53

Re: Fotografie Topic

Mooi Munk! Prachtig!
<<

Zero

Bericht 15 Jul 2014 00:52

Re: Fotografie Topic

Mooie foto's Munk!

Ik krijg echt weer zin in de volgende (en voor mij waarschijnlijk laatste) bruiloft dit jaar.
Oreo neemt er een over en de rest is weer voor mijn collega (al zou ik het niet erg vinden om dit te blijven doen)

Nog 3 weken en dan heb ik een soort van 'vakantie', maar ik kan niet wachten. Die bruiloft valt daar natuurlijk precies in (daarom neemt Oreo er ook een over) maar ik ben echt helemaal op.

:sleep: voelt alsof ik geen weekend gehad heb terwijl ik morgen gewoon weer aan de bak moet.
<<

Anoniem205

Bericht 22 Jul 2014 19:45

Re: Fotografie Topic

Pfft de reportage aanvragen vliegen me om de oren :P
Die heftige, van die zieke man gaat niet meer door. Hij gaat te hard en te snel achteruit. Heftig :( Maar nu weer een andere aanvraag. Super leuk natuurlijk! Wel druk :)

EB album afgerond, is ook goedgekeurd. Die bestellen. Dan nog een leuke reportage bewerken en dan ben ik weer bij....
<<

Zero

Bericht 22 Jul 2014 20:18

Re: Fotografie Topic

Lekker toch! Al denk ik dat je het op bepaald punt wel rustiger aan wil/moet gaan doen...

Hier begint de zomer echt een beetje. Het word wat rustiger, maar ik kan er niet rouwig om zijn, ik ben echt op.
Doet me er aan denken Oreo, ik heb contact met de weddingplanner gehad maar ik moet jou nog mailen voor eventuele data om nog even de dag te bespreken.

Maar goed, nog 2 weken en dan...

:laughcry: verbouwen en verhuizen...
<<

Anoniem205

Bericht 22 Jul 2014 20:21

Re: Fotografie Topic

Is goed, kruip in je mail en ik hoor van je! En check het haak-topic ff! :)

Ja, rustiger aan ga ik ook doen. Eind augustus stop ik t/m begin februari.
<<

Anoniem119

Bericht 23 Jul 2014 10:59

Re: Fotografie Topic

Pfoe heftig Oreo, dat een afspraak om die reden niet door kan gaan. Kun je niet thuis bij hen langs om gewoon wat simpele foto's desnoods aan bed te maken? Zelfs dat zal al dierbaar zijn denk ik. Misschien kun je ze er een groot plezier mee doen zoiets aan te bieden. Maar weet niet hoor, misschien heb je dat allang gedaan.

Zero, jeetje ja kan me voorstellen dat je even op bent. En dan nog de verhuizing er bij ook. Daarna even rustiger?

Ik ben ook op. Nog één bruiloft bewerken (mee bezig), en dan heb ik ook even een maand rust.

Ik zit ook al heel erg te denken over hoe ik het volgend jaar aan ga pakken. Sowieso twee maanden een zomerstop (in hoogseizoen maar goed), maar wil ook een compleet andere aanpak gaan bedenken. Maar heb zelfs even daar de puf niet voor om er al over na te denken. Dat doe ik wel in de herfst, als 't werk weer stil ligt.
<<

Anoniem205

Bericht 23 Jul 2014 12:04

Re: Fotografie Topic

Marin, nee ik heb alleen contact via een contactpersoon van ze. En die kent mijn buurvrouw weer :) Het gaat waarschijnlijk te snel, en om eerlijk te zijn kan ik het emotioneel niet echt aan om bij zijn bed foto's te komen maken :( Dat lukt me niet met mijn hormonen...

Begrijpelijk dat je voor volgend jaar een andere aanpak gaat doen. Hoeveel bruiloften heb je dit jaar (gehad)? Misschien kan je, net als Zero, gaan werken met stand-in? Logisch iig dat je een zomerstop gaat houden! Je eigen huwelijk is vrij belangrijk ;-)

Ik hoop volgend jaar meer te gaan fotograferen, maar ik zie wel hoe het loopt.
<<

Anoniem119

Bericht 23 Jul 2014 12:57

Re: Fotografie Topic

Ja ben heel benieuwd hoe jij dat gaat aanpakken, fotograferen en een kind. Munk doet het natuurlijk ook. Uiteindelijk wil ik ook die kant op, dus dan kunnen we vast van elkaar leren :)

Ik heb dit jaar 8 bruiloften. Niet eens zo heel veel, maar bovenop m'n andere baan was het eigenlijk geen doen en heb ik het compleet onderschat. Dus sowieso een zomerstop, en een andere aanpak, en wie weet kan ik het dan met een paar bruiloften minder allemaal net wat beter behappen en inperken. Het jaar dáárop wil ik juist wel weer meer foto's, maar wie weet ben ik tegen die tijd ook wel zwanger.

Begrijpelijk trouwens dat je hormonen meespelen met zo'n heftige situatie.
<<

Zero

Bericht 23 Jul 2014 15:00

Re: Fotografie Topic

Rustig aan doen, nee :') ik moet ook druk gaan solliciteren weer voor september, heb nu 2 sollicitaties de deur uit gedaan (voor 16-20 uur), als ik ik september geen extra werk heb dan ben ik de haas :albino:
De financiële druk keert terug samen met M. Maar daar hoef ik me nu dus nog niet heel erge zorgen om te maken, maar die weken dat ik aan het verbouwen ben, ben ik dus ook nog wel druk met andere dingen...

Ik hóóp ook een leuke bijbaan die goed betaalt te vinden, zodat ik in November of zo alsnog een kleine vakantie kan nemen.
Al is het maar een week even op mijn gat liggen.
Brazilie zit er komend jaar gewoon niet in, tenzij Robert ten Brink nog een plek heeft in zijn vliegtuig denk ik dat ik voorlopig even hard door moet bikkelen tot... eh....

mei 2016? :laughcry:


Mah ach. Ik heb wel straks een bruiloft :banaan: :banaan: :banaan: heb ik erg veel zin in! Heb al een jurk gevonden, maar moet mezelf er nog wel in zien te slanken
<<

munk

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 578

Geregistreerd: 18 Sep 2013 19:59

Bericht 24 Jul 2014 08:30

Re: Fotografie Topic

Toen ik zwanger was (medio november uitgerekend) ben ik in Juni al gestopt met fotograferen. Ik vond het echt zwaar met een dikke buik. De bewegingsvrijheid, de warmte, stress, de klachten het ging allemaal te veel opwegen. Aan het moederschap heb ik echt moeten wennen, vond de eerste periode best pittig met onze T. (de verzorging, nachtvoedingen enz). Ik heb daarom in het eerste jaar nauwelijks gefotografeerd. Ik heb alle bruiloften en andere aanvragen afgehouden. Toen T. bijna 1 jaar werd ben ik rustig begonnen met wat shoots bij bekende. Na het eerste jaar werd het makkelijker en daarna zal het steeds wat makkelijker worden. Shoots plan ik in op dagen dat J. maar een halve dienst hoef te werken en bruiloften weet je vaak ver van te voren dus dan houdt hij er rekening bij met het maken van de roosters. Eigenlijk gaat het perfect zo en zijn we helemaal in balans. Dat zal bij jullie vast in toekomst ook wel gaan lukken ;-)

@ marin, idd je eigen bruiloft zou ik ook zeker van gaan genieten en een stop inlassen.
<<

Anoniem119

Bericht 24 Jul 2014 08:55

Re: Fotografie Topic

Ja begrijpelijk dat je t eerste jaar niet zo veel hebt gedaan munk. En zorg je dus altijd dat er opvang is voor T? Wat als dat niet zou kunnen, zou je dan een shoot af moeten zeggen? Shoots zijn natuurlijk wel anders dan een bruiloft, korter en evt makkelijk flexibeler te verplaatsen. In de toekomst wil ik dit ook meer gaan doe, ook kinder fotografie gaan doen. Maar pas nadat ik zelf een kindje heb denk ik. Iig niet zolang ik er ook nog fulltime naast werk.
<<

munk

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 578

Geregistreerd: 18 Sep 2013 19:59

Bericht 24 Jul 2014 11:05

Re: Fotografie Topic

Ja, ik zorg altijd dat er opvang is voor onze T als ik een shoot buiten de deur heb. De shoots plan ik bijna altijd wanneer mijn man een vrije middag heeft. Dan gaat hij boodschappen doen met T. Over een shoot doe ik ongeveer een uurtje. Bij bruiloften vangt mijn man eigenlijk ook altijd op, maar als het echt niet gaat dan gaat hij naar het KDV (we hebben een flex contract, wel iets duurder, maar wel heel erg fijn en dat moet ook wel want mijn man werkt onregelmatig). Sinds kort als ik thuis een shoot heb in de studio, dan hoef mijn man niet persee meer thuis te zijn. Ik kan rustig een uurtje boven shooten, en T. vermaakt zich wel met zijn garage, treintjes enz. Ik laat wel altijd de deuren open zodat ik goed kan horen wat er gebeurd. Zodra hij naar de basisschool gaat, zal het nog wel makkelijker zijn.

's avonds nadat ik T. naar bed breng begin ik altijd met een uurtje foto's bewerken. Ik heb een eigen kantoortje naast zijn kamertje. Dat vind hij altijd gezellig en dan zegt hij steevast: 'Mama, ga jij foto's bewerken op de computer?, Gezellig!'. Hij valt dan altijd heerlijk in slaap.

Kinderen fotograferen vind ik echt geweldig en het liefst ga ik lekker naar buiten met ze. Ik zit er over te denken om over een tijdje mijn studio weg te doen en volledig outdoor en lifestyle te gaan fotograferen. Dat lijkt mij echt gaaf!
<<

Zero

Bericht 30 Jul 2014 21:50

Re: Fotografie Topic

Jeej meiden, het nieuws mag er dan nu officieel uit: ik krijg deze week de sleutel van mijn nieuwe pand :banaan: :banaan: :banaan:

Het is een beetje een gok, huur is wel een stuk duurder (en zoals jullie weten verdien ik al geen vetpot) maar meer ruimte en ook goed in het zicht! We hopen zo natuurlijk nog meer klanten te krijgen, en ik hoop ook volgend jaar een hoop bruiloften te krijgen!


Echt een week van up's en downs (vandaag is mijn kat gecremeerd, dus nogal dubbelzinnige dag :snik: )
<<

Anoniem119

Bericht 31 Jul 2014 14:21

Re: Fotografie Topic

Gefeliciteerd met jullie nieuwe pand zero. En zo naar van je katje. Ik had het allebei al gehoord maar even hele dubbel voor je denk ik.
<<

Anoniem124

Bericht 31 Jul 2014 15:09

Re: Fotografie Topic

Weg
Laatst gewijzigd door Anoniem124 op 31 Jul 2014 20:48, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Sam

Gebruikers-avatar

Stamgast

Berichten: 10313

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:55

Bericht 31 Jul 2014 15:56

Re: Fotografie Topic

Wauwwww Charles!!!! Prachtig!

Zero, proficiat met jullie nieuwe pand. Kei leuk.
It is my circus. They are my monkeys. I am the ringmaster of this show.

♡ P 2015
♡ X 2016
♡ S 2017
♡ B 2018
<<

Anoniem205

Bericht 01 Aug 2014 09:45

Re: Fotografie Topic

mooie foto's Charles! Erg mooie kindjes!
Zero, eindelijk officieel! Super cool! Ik ga mijn best doen erbij te zijn met de opening :)

Hier blijkt de shoot van de zieke man toch door te gaan. Volgende week 2 reportages op 1 dag. Wel druk, maar dan is het ook klaar. Daarna alleen het huwelijk voor Zero nog doen en dan is het aan mijn kant ff stil qua reportages. Ben best blij met de omzet die ik heb gedraaid de afgelopen 2 kwartalen :banaan:
<<

Anoniem119

Bericht 01 Aug 2014 09:46

Re: Fotografie Topic

Ze zijn al weg maar had ze al wel gezien. Hele mooie foto's, prachtige kindjes, en ik vind je studio opzetje ook leuk! Wel mijn smaak!
<<

Zero

Bericht 01 Aug 2014 23:49

Re: Fotografie Topic

Had ze ook gezien vanaf mn telefoon, zag er goed uit C!

Vandaag heb ik de sleutel gekregen en ben ik weer binnen geweest, zo spannend :D er moet wel een lik verf overheen, we gaan ook niet al te veel verbouwen want we hebben een jaarcontract, maar ik ben nu ook echt helemaal 'klaar' met mijn oude ruimte. Was erg leuk, maar...klein. We gaan nu gewoon meer een winkeltje er bij doen, we hebben al erg leuke producten geselecteerd en ik hoop dat het aan gaat slaan :)
<<

Anoniem119

Bericht 01 Aug 2014 23:50

Re: Fotografie Topic

Oeh dat klinkt goed, Zero. Ik kom graag een keer langs!
VorigeVolgende

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers