Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Forumster van de maand mei

<<

Snoes

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6799

Geregistreerd: 11 Dec 2013 11:19

Bericht 18 Mei 2017 07:58

Re: Forumster van de maand mei

Wat een leuk stuk Quizzle! Ik vind jou een hele fijne aanwinst voor het forum. Je bent zo betrokken met iedereen, een hele mooie eigenschap.

En ook heel leuk dat je Jada hebt genomineerd, ik ben ook wel benieuwd naar haar.
2012 & 2016
<<

Huismus

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 612

Geregistreerd: 11 Jan 2016 15:06

Bericht 19 Mei 2017 06:42

Re: Forumster van de maand mei

Wat een leuk stuk . Jij bent zo'n lieve forumster, denkt mee leeft mee. Ik vind echt dat jij waardevolle adviezen geeft. En wat een geweldige teckel heb jij :heart:
<<

Pompoen

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6795

Geregistreerd: 31 Aug 2013 22:04

Bericht 19 Mei 2017 19:02

Re: Forumster van de maand mei

Jaaa! Ik ben blij dat ik jou genomineerd heb! Een heel leuk stuk en ik vind het echt knap hoe jij in het leven staat ondanks allerlei tegenslagen. Ik weet dat het soms ingewikkeld moet zijn en toch ben je hier als een soort forumzonnetje of verpleegster aanwezig om fijne, aandachtige, mooie en lieve dingen te schrijven. Dat vind ik echt heel knap. Ik merk dat mijn interesse voor het forum nu ik niet goed in mijn vel zit juist heel klein is en ik het moeilijk vind om echt op andere te reageren. Ik weet natuurlijk niet precies hoe je mentale en fysieke gesteldheid is maar er is genoeg aan de hand. Thanks!
Blog: http://nog1ding.nl over liefde, luierwasjes, duurzaamheid en nog veel meer!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
<<

Anoniem243

Bericht 19 Mei 2017 19:32

Re: Forumster van de maand mei

Heel leuk om te lezen en ik vind je ook een hele toffe forumster!
<<

Vanya

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3701

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:43

Bericht 09 Jun 2017 15:06

Re: Forumster van de maand mei

Leuk stuk Quizzle, leuk om meer over je te weten te komen! En wat een schattige, mooie hond :love: Verder sluit ik me aan bij bovenstaande reacties, je bent een toffe forumster!
If you cannot do great things, do small things in a great way.
Vorige

Terug naar Forumzaken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers