Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Ontbijten in Scheveningen/Den Haag

<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8711

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 07 Mei 2017 08:42

Ontbijten in Scheveningen/Den Haag

Goedemorgen!

Over 2 weken ga ik met vriendinnen een weekendje naar Scheveningen. We hebben al besloten dat we geen zin hebben om zelf ook maar iets te gaan koken, haha, dus nou ben ik op zoek naar leuke plekjes om te ontbijten! De rest van de dag komen we er wel uit, maar ik heb nooit zin om naar een plekje om te ontbijten te zoeken, haha.

Wie heeft er tips voor leuke plekjes in Scheveningen of Den Haag?
Andere tips zijn natuurlijk ook welkom :)
❤ augustus 2015
❤ juni 2018
<<

rapa nui

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3092

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:35

Bericht 07 Mei 2017 10:24

Re: Ontbijten in Scheveningen/Den Haag

http://www.cafeblossom.nl Ooit een keer geweest voor lunch, erg lekker en leuke sfeer, maar ze hebben ook ontbijt op de complete menukaart. Cafe Blossom ligt bij het Vredespaleis.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. – Mark Twain
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8711

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 07 Mei 2017 20:33

Re: Ontbijten in Scheveningen/Den Haag

Dat ziet er inderdaad leuk uit, dank je!
❤ augustus 2015
❤ juni 2018

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers