Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Aso kids bij mij in de buurt.

<<

caribbeanlover

Bericht 24 Apr 2017 11:43

Aso kids bij mij in de buurt.

Hier vlakbij is een gezin, moeder met 2 dochters. Een tijd geleden lieten haar kinderen gewoon de plastic zakjes van het brood wat ze aan de eenden gaven gewoon in de grond rond slingeren. Gister keek ik uit het raam had 1 van haar dochter een blikje drinken. Ze drinkt het op en gooit het zo op de grond. Er staat een prullenbak nog geen 50 mtr er vanaf.
Het ligt echt aan de opvoeding als kinderen zulke dingen doen, want die moeder is gewoon aso.

Als ik buiten liep, dan had ik er wat van gezegd en het kind het laten oprapen en in de prullenbak laten gooien.

Wat vinden jullie van zulke kinderen? Zouden jullie er wat van zeggen?
<<

Anoniem258

Bericht 24 Apr 2017 12:23

Re: Aso kids bij mij in de buurt.

Als ik er echt bij sta zeg ik er wat van ja. Ik heb daar een enorme hekel aan.
<<

Uffe

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8259

Geregistreerd: 25 Nov 2015 15:30

Bericht 24 Apr 2017 12:42

Re: Aso kids bij mij in de buurt.

Ik doe dat ook, hierachter wonen twee meisjes die presteerde het papiertje van het ijsje over het hek heen te gooien mijn tuin in. Ik stond boven op F. haar kamer en het kon het zien dus ben even aar de moeder gelopen. Moeder was blij dat ik het kwam zeggen. Moeder is verder niet aso die kinderen hadden denk ik gewoon geen zin om naar binnen te lopen ofzo.
2015 ♥
2018 ♥
2021 ♥
<<

caribbeanlover

Bericht 24 Apr 2017 12:54

Re: Aso kids bij mij in de buurt.

Uffe schreef:Ik doe dat ook, hierachter wonen twee meisjes die presteerde het papiertje van het ijsje over het hek heen te gooien mijn tuin in. Ik stond boven op F. haar kamer en het kon het zien dus ben even aar de moeder gelopen. Moeder was blij dat ik het kwam zeggen. Moeder is verder niet aso die kinderen hadden denk ik gewoon geen zin om naar binnen te lopen ofzo.Gelukkig reageerde die moeder normaal. De moeder van dit meisje is net zo aso als haar kind. Ze hadden een hond die heeft ooit onze vorige hond aangevallen die los liep. Toen ik er wat van zei reageerde ze amper. We zijn naar de DA geweest en hebben dus kosten gemaakt. Mijn man is bij die trut aan de deur geweest, maar ze was niet thuis. Er deed iemand open die blijkbaar op het huis pastte. Het zijn van die tokkiefiguren die niks van een ander aantrekken. Zij is gescheiden, werkt niet, maar loopt wel in de mooiste kleding. Ze krijgt zoveel geld van haar ex dat ze het huis en haar eigen benodigdheden kan betalen..................ongelooflijk!
<<

Anoniem315

Bericht 24 Apr 2017 13:06

Re: Aso kids bij mij in de buurt.

Ik zou er wat van zeggen ja. Asociaal.
<<

Anoniem313

Bericht 24 Apr 2017 13:06

Re: Aso kids bij mij in de buurt.

Verschrikkelijk.
Gelukkig zie ik dit soort dingen bij ons in de buurt nooit. Ik ben dan ook niet veel thuis, omdat ik meestal werk.
<<

Anoniem221

Bericht 24 Apr 2017 15:16

Re: Aso kids bij mij in de buurt.

We wonen in het centrum en het is schering en inslag. Mijn vriend en ik maken er altijd een grapje van en het is ons zelfs gelukt door een grapje om een puber zijn pizzadoos te laten opruimen/weg te gooien in de prullenbak. Dan kijken we elkaar aan en moeten we lachen. Vriend doet er altijd nog een schepje bovenop door een compliment uit te delen. Maar voor de rest? De veegwagen komt meerdere malen per week om de straatstenen weer schoon te vegen. Ik vind het voor mezelf verspilde moeite om te letten op wie wat waar weggooit.
<<

Anoniem210

Bericht 24 Apr 2017 15:49

Re: Aso kids bij mij in de buurt.

Ja ik zeg daar dan ook iets van. Het is verschrikkelijk slecht voor het milieu en ik vind het behoud van de aarde der mate belangrijk dat ik mij er mee bemoei.
<<

caribbeanlover

Bericht 24 Apr 2017 16:14

Re: Aso kids bij mij in de buurt.

Fedora schreef:We wonen in het centrum en het is schering en inslag. Mijn vriend en ik maken er altijd een grapje van en het is ons zelfs gelukt door een grapje om een puber zijn pizzadoos te laten opruimen/weg te gooien in de prullenbak. Dan kijken we elkaar aan en moeten we lachen. Vriend doet er altijd nog een schepje bovenop door een compliment uit te delen. Maar voor de rest? De veegwagen komt meerdere malen per week om de straatstenen weer schoon te vegen. Ik vind het voor mezelf verspilde moeite om te letten op wie wat waar weggooit.


Wat zegt hij dan qua compliment? Ik zeg toch niet dat ik er op ga letten? Ik keek toevallig uit het raam en zag dat !@#% dat doen! Ik vind het lullig en lekker makkelijk om te zeggen dat de straten toch wel worden schoon geveegd. Men kan toch zijn/haar steentje bijdragen om het gewoon in de prullenbakken te gooien die er niet voor niets staan.
<<

caribbeanlover

Bericht 25 Apr 2017 12:57

Re: Aso kids bij mij in de buurt.

Daarnet was ik boven en ja dan kijk je wel eens naar buiten. Stonden er aan de zijkant van het veldje een paar vagen jongeren die hier sinds kort wonen. Ze hingen wat rond en dronken iets uit blikjes. Toen ik de hond uitliet dacht ik '' zij hebben ze wel netjes opgeruimd''..................nou niet dus! Het veld lijkt wel een begraafplaats/dumpplaats voor blikjes. :palm:

Overigens in het geval bij dat meisje kreeg ik zowat de neiging om het blikje incl. briefje bij haar huis te zetten of aan haar moeder te geven. Dat laatste heeft al helemaal geen nut, want die moeder is net zo die trekt zich niks aan van anderen. Zo moeder, zo dochter!

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers