Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Tofu-vraagje

<<

Lonely Goatherd

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2792

Geregistreerd: 01 Sep 2013 07:44

Bericht 21 Apr 2017 13:15

Tofu-vraagje

Ik heb gekruide tofureepjes gekocht bij de appie, die kun je wokken staat erop. Als ik dat die en ze daarna in soep doe, blijven ze dan wel stevig zoals vlees of zuigen ze zich helemaal vol en wordt het zacht en zompig? Want dat lijkt me heel goor.
<<

Anoniem278

Bericht 21 Apr 2017 13:51

Re: Tofu-vraagje

Ik vind ze niet echt krokant, sorry. Zelfs als je ze door een salade doet met dressing of wat tomaatjes, trekken ze al vocht aan.
Als we eerlijk zijn is tofu toch ook een soort sponsje :palm:
<<

Lonely Goatherd

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2792

Geregistreerd: 01 Sep 2013 07:44

Bericht 21 Apr 2017 14:01

Re: Tofu-vraagje

Quizzle schreef:Ik vind ze niet echt krokant, sorry. Zelfs als je ze door een salade doet met dressing of wat tomaatjes, trekken ze al vocht aan.
Als we eerlijk zijn is tofu toch ook een soort sponsje :palm:
Ieuw, ok. Ik ben nog een beetje een vegan-noob. Dan gaan we het maar niet doen. :wink:
<<

Anoniem278

Bericht 21 Apr 2017 14:29

Re: Tofu-vraagje

Is ook best lastig in het begin hoor!

Ik heb indertijd heel veel op vegatopia gekeken, ook op dat forum
http://www.vegatopia.com/vega/

Ik ben nu even niet meer vegan/vegetariër want het mocht niet meer van de artsen, maar ook voor mijn veggie-dagen kijk ik daar nog regelmatig.

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers