Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


The sims doet het niet

<<

Pannetoet

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1344

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:10

Bericht 18 Apr 2017 19:05

The sims doet het niet

Ik heb jullie hulp nodig!

Vanmiddag heb ik the sims deluxe edition op de kop getikt, hartstikke leuk maar hij doet het niet :( Ik denk zelf dat het komt omdat the sims alleen werkt met windows 95/98/XP en op mijn laptop zit een nieuwere versie, volgens mij windows 10 maar dat weet ik niet zeker. Kan ik windows xp op mijn laptop downloaden? Of hebben jullie andere tips? Anders heb ik namelijk niets aan het spel en dat zou ik echt heel jammer vinden..
Wat als het lukt
<<

Anoniem304

Bericht 18 Apr 2017 19:12

Re: The sims doet het niet

Zou geen probleem moeten zijn op Windows 7, 8 of 10 als het goed is. Tenzij het echt een heel oud spel is.

Mijn laatste Sims had echter een code die je moest invoeren die gekoppeld werd aan 1 of ander spel account waardoor dat spel onverkoopbaar is geworden voor doorverkoop.
Ik weet niet of dat het is, maar installeer iig geen Windows XP op je laptop, dat is wel zo bagger.
<<

Leipe Loetje

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1278

Geregistreerd: 31 Aug 2013 20:18

Bericht 18 Apr 2017 19:13

Re: The sims doet het niet

Bij mij draait ie gewoon op Windows 10, geen probleem. Heb je je origin account en het spel helemaal up to date? Opent het hele spel niet of krijg je een foutcode?
2010 & 2012

Afbeelding
<<

Birdie

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2033

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:20

Bericht 18 Apr 2017 20:20

Re: The sims doet het niet

<<

Pannetoet

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1344

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:10

Bericht 19 Apr 2017 08:43

Re: The sims doet het niet

The sims deluxe edition is het eerste deel met uitbreiding dus die is al wel vrij oud :P Maar ik heb wel een origin-account, kan ik hem daarmee wel openen?

Als ik de cd in mijn laptop doe krijg ik wel het schermpje ervoor dat ik hem kan installeren, vervolgens moet ik wisselen van cd en daarna blijft hij hangen op 95%. Ook als ik hem daarna aan klik gebeurt er niets..

EDIT: Ik weet niet wat ik heb gedaan maar hij doet het bijna :) Als ik hem aanklik en ik wil 'Spelen' dan krijg ik deze melding ervoor: 'please login with administrator privileges and try again', hoe krijg ik dat weg?
Wat als het lukt
<<

Anoniem288

Bericht 21 Apr 2017 13:59

Re: The sims doet het niet

.
Laatst gewijzigd door Anoniem288 op 28 Aug 2020 16:52, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Pannetoet

Gebruikers-avatar

Lady-post-a-lot

Berichten: 1344

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:10

Bericht 22 Apr 2017 17:08

Re: The sims doet het niet

Nee het is mij nog niet gelukt :( Het kan toch niet zo zijn dat ik dat spel voor niets heb gekocht... Ik ga morgen nog een poging wagen haha
Wat als het lukt
<<

Girli

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3496

Geregistreerd: 06 Sep 2013 15:20

Bericht 22 Apr 2017 17:28

Re: The sims doet het niet

Misschien helpt het om contact op te nemen met de Sims helpdesk?

Succes!
'ja, maar' betekent nee.
<<

Ravioli

Gebruikers-avatar

Noob

Berichten: 182

Geregistreerd: 04 Sep 2013 21:25

Bericht 22 Apr 2017 18:05

Re: The sims doet het niet

Als je met je rechter muisknop op de snelkoppeling klikt, kun je dan kiezen voor de optie: Als Administrator uitvoeren?
Zo ja, misschien werkt dat?

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers