Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Tof tweepersoons bed en andere meubels gezocht

<<

Funk

Gebruikers-avatar

Kletskop

Berichten: 622

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:39

Bericht 15 Apr 2017 08:45

Tof tweepersoons bed en andere meubels gezocht

Ik ben al zo lang op zoek naar een tof bed voor ons nieuwe huis. Nu heb ik er vier (laatste is niet meer leverbaar maar voor het idee) op het oog maar wie weet hebben jullie nog tips waar ik kan kijken?
Dit is wat ik leuk vind:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Ik zoek overigens ook een eettafel, stoelen, bank en fauteuil in een beetje vintage/retro/ niet standaard stijltje maar wat ook enigszins betaalbaar is. Dus alle tips voor (stenen) winkels zijn welkom!
Grote boef 4-9-2011
Kleine boef 29-07-2013
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6176

Geregistreerd: 02 Sep 2013 00:24

Bericht 15 Apr 2017 08:57

Re: Tof tweepersoons bed en andere meubels gezocht

Wij hebben ons bed met stoffen ombouw gekocht bij beterbed. De rest van de meubels bij trendhopper, eijerkamp en karwei.
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers