Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


IPL

<<

Elle123

Bericht 11 Apr 2017 14:58

IPL

Heeft iemand met IPL haar benen (of iets anders) laten doen? Waar heb je het laten doen en hoeveel sessies waren er nodig? En wil je zeggen wat het kostte?
Het lijkt mij toch wel ideaal voor mijn benen en bikinilijn. Mijn benen epileer ik, maar dat kost zoveel tijd en het lijkt er gewoon niet af te gaan. Ik trek er altijd een paar dagen voor uit, elke dag epileren, net zolang tot het meeste weg is. Ik heb alleen niet heel donker beenhaar (wel alle andere haren, maar mijn beenhaar is vrij licht). Werkt het dan ook?
<<

Anoniem215

Bericht 03 Mei 2017 09:44

Re: IPL

Ik heb mijn oksels, benen en bikinilijn laten doen met IPL. Met mijn oksels ben ik klaar, dat waren denk ik 12 behandelingen.

Ik doe het bij Just Welness in Amsterdam.
Daar kan je je voor een bepaald bedrag onbeperkt laten behandelen. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

En tegenwoordig kunnen ze ook lichte haren behandelen.
<<

Elle123

Bericht 03 Mei 2017 10:46

Re: IPL

Dankje! Just Welness heft nu ook een vestiging in Eindhven en voor 99 euro kun je je benen laten doen. Alle behandelingen die je nodig hebt zijn dan inbregepen. Ik ga eens informeren! Mijn bikinilijn zou ik denk ik nog het liefst laten doen, dat vind ik atijd zo'n gedoe.
<<

Elle123

Bericht 03 Mei 2017 10:47

Re: IPL

Heb je er trouwens last van gehad? Ik heb mijn benen 2 weken geleden geepileerd, kan ik er dan al gewoon langs gaan, of kunnen ze dan nog niet beoordelen of ik een geode kandidaat ben? Aangezien er nog niet veel haren op staan.
<<

Anoniem215

Bericht 04 Mei 2017 18:01

Re: IPL

Nee, ik heb er geen last van. Tijdens de behandeling voel je prikjes op je huid. Voornamelijk bij mijn bikinilijn, maar op mijn benen voel ik niks tijdens de behandeling.

Aan een aantal haartjes hebben ze denk ik wel genoeg om het te kunnen beoordelen. Ze kijken dan naar de haarkleur en je huidskleur.
<<

MissEnergy

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2792

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:46

Woonplaats: Friesland

Bericht 04 Mei 2017 18:35

Re: IPL

Met laseren mag je 6 weken niet geëpileerd hebben, ik kan me voorstellen dat zoiets ook geld voor IPL?
08/2018
05/2021
<<

Anoniem249

Bericht 04 Mei 2017 20:54

Re: IPL

Is voor IPL inderdaad hetzelfde.
<<

Anoniem215

Bericht 06 Mei 2017 16:12

Re: IPL

Klopt, om je te laten behandelen voor IPL moet je een paar weken wachten nadat je hebt geëpileerd.
Maar om te beoordelen of je evt een geschikte kandidaat bent voor IPL hebben ze aan een aantal haartjes wel genoeg.

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers