Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Kat krabt dreumes

<<

Teun

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7820

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 11 Okt 2017 09:07

Re: Kat krabt dreumes

Ja fijn! Even een beschrijving:

Cyperse Europese korthaar kater
7 jaar oud
Gecastreerd
Jaarlijks ingeënt
Echt een buiten kat, anders wordt hij gek
Hij houdt ook heel erg van knuffelen, komt ‘s avonds vaak spinnend en kopjes gevend op schoot liggen.
Hij heeft blaasgruis maar met speciaal voer gaat dat goed, daar heeft hij geen klachten meer van.
Is gewend redelijk veel alleen te zijn overdag. Hij gaat dan ook echt z’n eigen gang. Maar gezelligheid vindt hij ook fijn.
Eerder hebben we op een bovenwoning gewoond en ook daar kwam hij buiten. Hij klom via het balkon en schuttingen de wijde wereld in.

Het is echt wel een lieverd zonder kleine kinderen in de buurt!
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Anoniem316

Bericht 11 Okt 2017 09:19

Re: Kat krabt dreumes

Klinkt als onze kater Teun. Wij hebben net zo een die eigenlijk niet te vertrouwen is. Het gekke is wel dat hij meer geduld lijkt te hebben bij onze dochter. Vertrouwen doe ik hem ook niet echt. Hij hoeft maar wat te doen of hij gaat hier ook weg. Desalniettemin zou dat een hele lastige beslissing zijn. Ik snap dus een beetje wat je voelt! Sterkte. Hopelijk vinden jullie een goede plek voor hem.
<<

Teun

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 7820

Geregistreerd: 31 Aug 2013 18:59

Bericht 11 Okt 2017 22:01

Re: Kat krabt dreumes

Hopelijk gaat het bij jullie goed Dee!

Na wat rondvraag hebben we gewoon al een huisje voor hem gevonden! Een sportmaatje van mijn man die altijd katten heeft gehad wilde toevallig een kat uit het asiel gaan halen en dat kwam er steeds niet van. Vanavond kwam hij langs om te kijken en Ramses heeft een tijd op schoot gelegen. Voelt wel alsof hij daar goed terecht gaat komen. We hebben nog een kleine 2 weken met de kat, dan kan hij verhuizen. Heel verdrietig, maar ook voor het beestje uiteindelijk het beste zonder die stress van een rondlopende dreumes.
♥ feb 2016
♥ ♥ juli 2018
<<

Emma

Major Yipyapper

Berichten: 3056

Geregistreerd: 24 Okt 2015 11:53

Bericht 12 Okt 2017 06:37

Re: Kat krabt dreumes

Heel jammer Teun maar wel fijn dat jullie op zo’n manier een nieuw huisje hebben gevonden, hij krijgt het daar vast heel goed!
<<

Carra

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2715

Geregistreerd: 01 Sep 2013 09:50

Bericht 12 Okt 2017 07:27

Re: Kat krabt dreumes

Wat verdrietig Teun! :( Wat naar dat hij niet aan E. Kan wennen. Wel fijn dat je al een ander huis voor hem hebt gevonden! Dat is snel gegaan!

Ik heb er nooit over nagedacht hoe dat zal gaan. Wij hebben een kat met nogal een gebruiksaanwijzing. Zal mij benieuwen hoe hij op een toekomstig kindje zal reageren. Ik word nu al naar van het idee dat de kat weg moet. Hopelijk valt het mee.
<<

Pompoen

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6953

Geregistreerd: 31 Aug 2013 23:04

Bericht 12 Okt 2017 20:41

Re: Kat krabt dreumes

Wat fijn dat jullie al een goed huis gevonden hebben. Wel verdrietig, zo'n kat is toch ook onderdeel van je gezin. Ik zelf heb ook een ander huis gezocht voor mijn ene kat omdat die er totaal niet mee om kon gaan dat ze de aandacht moest delen met de andere kat (haar zoon notabene). Bovendien wilde ze altijd al mijn aandacht en ik kon haar dat niet bieden. Ze heeft echt genoten in haar nieuwe huisje, ze woonde daar bij een vrouw alleen die juist zo dolblij was dat ze een kat in huis had, ze werd continue gekroeld, precies wat ze nodig had. En mijn andere kat, Thomas, die ik nu nog steeds heb, die bloeide helemaal op nadat ze weg was, kwam voor het eerst op schoot liggen en zo.

Ik heb haar wel altijd gemist, maar doordat ik wist dat ze echt een goed huis had had ik er ook wel echt vrede mee. Hopelijk vind jij ook een beetje rust bij je besluit.
Blog: http://nog1ding.nl over liefde, luierwasjes, duurzaamheid en nog veel meer!

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
<<

Anoniem316

Bericht 12 Okt 2017 22:26

Re: Kat krabt dreumes

Fijn Teun dat jullie een plekje hebben gevonden.
Vorige

Terug naar Huisje, boompje, beestje

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: MissBitchy