Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Deze maand uitslag zoon

<<

Olíve

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2867

Geregistreerd: 01 Sep 2013 15:20

Bericht 12 Apr 2017 09:23

Re: Deze maand uitslag zoon

Weet je Ava, net zoals jouw zoon er niks aan kan doen dat hij dit overgehouden heeft aan jullie moeilijke start, kun jij er niks aan doen dat jij een pnd hebt gekregen na zijn geboorte.
Wat echt heel erg belangrijk en helend is, is dat jij het probleem erkent en bereid bent hem de hulp te bieden (op professioneel en persoonlijk) die hij nu nodig heeft.
Je had ook de hele uitslag van tafel kunnen vegen als zijnde onzin omdat het te confronterend voor je is, maar dat doe je niet. Je neemt dit heel serieus en dat is precies wat jouw zoon nodig heeft om hier weer uit te komen.
Super fijn en mooi juist! Hartstikke knap dat je dit wilt doen voor hem!
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
<<

Thunder

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 5873

Geregistreerd: 02 Sep 2013 00:24

Bericht 12 Apr 2017 10:33

Re: Deze maand uitslag zoon

Mooi gezegd, Zenna!
Liefde is niet krampachtig vasthouden, maar vertrouwend loslaten.
<<

anoniem203

Bericht 12 Apr 2017 22:40

Re: Deze maand uitslag zoon

*
Laatst gewijzigd door anoniem203 op 18 Apr 2017 08:50, in totaal 1 keer gewijzigd.
<<

Fred

Major Yipyapper

Berichten: 4000

Geregistreerd: 11 Sep 2013 16:08

Bericht 12 Apr 2017 23:01

Re: Deze maand uitslag zoon

Edmr kan goed werken. Vooral met trauma's, maar hoe ze daarin terug willen gaan naar zijn babytijd lijkt mij wel lastig. Meestal moet je praten over de nare gebeurtenissen en krijg je ondertussen piepjes te horen. Wellicht worden er bij edmr nog wel andere methodes gebruikt. Succes voor jullie.
Vorige

Terug naar Zwangerschap & kinderen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers