Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Tips gezocht: weekje weg in de meivakantie

<<

Anoniem313

Bericht 02 Apr 2017 07:09

Tips gezocht: weekje weg in de meivakantie

In 2018 willen we waarschijnlijk in de meivakantie een weekje weg - je kunt maar vast ergens over nadenken op een zondagochtend in 2017, niet waar?
Wat zijn nou echt leuke mooie plekken om naartoe te gaan? We zijn met twee kinderen van dan 2 en 6. We willen graag vliegen, zon, mooie omgeving en lekker eten. Ik denk zelf aan Sardinië, maar het weer is daar wellicht in de eerste week van mei nog niet zo geweldig. Wie heeft er tips?
<<

Geel

Bericht 03 Apr 2017 10:03

Re: Tips gezocht: weekje weg in de meivakantie

De Azoren misschien? Sardinië lijkt me ook geweldig ja. Of een Grieks eiland.
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15236

Geregistreerd: 20 Feb 2014 11:58

Bericht 03 Apr 2017 10:39

Re: Tips gezocht: weekje weg in de meivakantie

Oh leuk Caulfield. Ik vond Malta erg leuk, maar weet niet hoe dat is met kinderen, ik heb daar toentertijd niet zo op gelet. Wij zijn daar begin april geweest en toen was het ruim 20 graden, ik denk dat het een maandje later wel 25+ graden is gemiddeld.

Sardinië lijkt me ook heel mooi, nooit geweest.

Ibiza is ook altijd een goed idee, dat is in mei qua weer ook wel goed te doen denk ik.

♥♥


insta: perron.26
<<

Anoniem301

Bericht 03 Apr 2017 12:26

Re: Tips gezocht: weekje weg in de meivakantie

Ja Ibiza! Zo leuk, ook voor met je gezin. Echt niet alles is stervensduur daar. En niet lang vliegen. En een heel mooi eiland.

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers