Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Lekker wraps?

<<

Anoniem221

Bericht 01 Apr 2017 23:28

Lekker wraps?

Ik ben al lange tijd gek van wraps met o.a. zalm en rauwe ham (los van elkaar natuurlijk) en dan verse groenten. Volgens bepaalde recepten moet ik een bepaalde hoeveelheid smeren op mijn wraps om het lekker te maken. Maar dat vind ik dus niet lekker. Laatst had ik roomkaas met kruiden, afgewogen 2 gram, 30 gram zalm en 10 gram rucola. Dat was lekker, maar moest mijn inziens beter kunnen smaken.

Vandaag heb ik het eens gemaakt zoals de recepten zeiden dat het officieel zou moeten en ik vind het zo verschrikkelijk vettig en vies. Er ligt nu nog een complete tortilla-wrap naar me te lachen, maar met de aanblik van 70% roomkaas haak ik af en weet ik dat ik het niet lekker ga vinden. Maar de smaak van mijn minimalistische wrap is aan de laffe kant.

Hoe maak ik goede wraps? Wat zijn jullie recepten?
<<

Anoniem244

Bericht 02 Apr 2017 00:08

Re: Lekker wraps?

Ik hou mij nooit aan hoeveelheden ofzo, doe altijd maar wat.

Gebruik meestal heksenkaas voor bij de zalm, roomkaas met kruiden en pesto bij kipfilet, carpaccio met balsamico creme
Meestal idd ook rucola erbij ja

Maar goed ik herken niet wat je schrijft van of te laffe smaak of te veel
<<

Anoniem184

Bericht 02 Apr 2017 06:25

Re: Lekker wraps?

Ik zuig altijd wat uit m'n duim en gebruik zelden recepten. Ja als leidraad voor de grote lijnen, om uit te zoeken welke combinaties 'gangbaar' zijn, maar verder geef ik m'n eigen twist eraan. Als je niet van teveel roomkaas houdt en het met te weinig weer te flauw vindt, kun je dan niet een dun laagje naturel roomkaas doen en daar een heel dun laagje groene pesto overheen?
<<

Anoniem313

Bericht 02 Apr 2017 07:13

Re: Lekker wraps?

Hoe weeg je 2 gram af? Het lijkt me vooral erg weinig. Maar vind je het nou lekker of niet lekker?
Je zou ook voor ander beleg kunnen kiezen. Bv avocado of guacamole met koriander en tomaat, of bietjes met geitenkaas, of humus met ei - voor wraps heb je niet echt recepten nodig, je doet er gewoon op wat je lekker vindt.
<<

Mizz_S

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6999

Geregistreerd: 01 Sep 2013 00:04

Bericht 02 Apr 2017 10:36

Re: Lekker wraps?

Ik snap niet zo goed waarom je hiervoor een recept zou moeten gebruiken. Alleen voor de hoeveelheid roomkaas? Hoe weeg je dat uberhaupt af? Ik doe altijd gewoon een laagje naar eigen inzicht en dat is nou werkelijk nog nooit mislukt.
Mij lijkt het heel simpel, als je jouwe te laf vindt, doe je er de volgende keer net wat meer roomkaas op, en zorg je dat het minder is dan je nu gebruikt hebt. En over de wrap die je nu nog hebt liggen, kun je er niet nog wat roomkaas afschrapen gewoon?
<<

Kees

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8072

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:36

Bericht 02 Apr 2017 12:22

Re: Lekker wraps?

Doe er idd gewoon op wat je wilt en hoeveel je wilt van alles. Lijkt mij geen rocket sience.
Weeg je je boter en hagelslag voor op de boterham ook af?
30-04-2017

Terug naar Eten & drinken

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers