Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Welke make up musthaves zijn onmisbaar?

<<

Moesje

Kwebbel

Berichten: 446

Geregistreerd: 09 Dec 2013 13:27

Bericht 02 Apr 2017 10:21

Re: Welke make up musthaves zijn onmisbaar?

Dan heb ik nog een tip, laat jefoundation sowieso aansmeren bij de Douglas oid. Ik heb zoveel drogisterij merken geprobeerd maar het komt zo precies dat je de goede kleur hebt, dat is op je hand haast niet te testen.
Ik heb nu een foundation van Douglas eigen merk, maar 20 euro en echt heel fijn.
<<

Bolus26

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2327

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:47

Bericht 02 Apr 2017 20:56

Re: Welke make up musthaves zijn onmisbaar?

ik heb een fijne foundation en concealer van mn schoonheidspecialiste en ben er zo blij mee want de kleur is perfect.
verder gebruik ik een donkerbruin oogpotlood van yves saint laurent. Ooit is bij een workshop gekocht en is het eneige wat goed blijft zitten.

oogschaduw en mascara ed kop ik bij de etos of kruidvat
Vorige

Terug naar Beauty & mode

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers